|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Yine bir Ramazan ay´i kapimizi calacak. Cok sükür ALLAH´a bugünleride gördük. Görmeyenlerin mekanlari Cennet olsun.. gelelim merak ettigim konuya !
Kimimiz calisiyor, kimimiz okula gidiyor ve Iftar epey gec acilacak.. Sigara icin kesin coktur aramizda  iyiki ben kullanmiyorum
is veya okul sizi niyetlenmeye engelliyormu ? kafa nasil calisacak o saate kadar düsünen varmi aranizda ? beni sadece düsündüren su ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Eigenlich sollte das Symbol nicht Daumen runter sein  das Fragezeichen sollte dran glauben  na ja... ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Ben tutmuyorum, yalan yok. Is yerinde zor oluyor. Hafta sonlari tutuyorum. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Benim icinde okul ve is yerinde zor oluyor. Ich weiss noch nicht, ob ich soll oder nicht. Danke für deine Ehrlichkeit ;) ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Nichts zu danken, warum soll ich was vorlügen um gut dazustehen?
Herkesin tuttugu oruc kabul olsun! ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
ALLAH güc vermesine güc verir kesin, ama yine de ben mesela Insanlarla konusmaya cekinirim ben is yerinde, cünkü Insan gida alamadimi agzi kokuyor ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
hamd olsun is okul tanimam Rabbim herkese o bilinci kuvveti versin insaAllah ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar..RR *AKP* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Zitat:| hier sind viele finde ich die eine Meinung vertreten, aber trotzdem nicht ihre korrekte Meinung dazu äussern |
Kann ich mir vorstellen! Naja, muss jeder selbst wissen, ob er offen und ehrlich ist oder so zu antworten, wie die User im Forum es gerne hören möchte. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Insallah ! ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Ehrlichkeit währt am längsten ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Aynen ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
jetzt übertreibt mal nicht aslinda sahura kalkinca insan dogru dürüst yemek yiyip bol bol su ictikten sonra ne acikir nede susar. ben oruc tutmak istiyorum dedikten sonra herkes tutar tabi bazi hastalar haric. ay cok zor olcak aksam cok gec oluyor felanda filanda bunlar hikaye. yazin ortasindada olsak iftar ondada onbirdede olsa, isede gitsem okulada gitsem tutarim, tutmamak sözkonusu bile olmamali zaten. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Zitat:| ama büro isi yapiyorsan tutabilirsin icme kahve büroda evinde icersin |
Evet büro isi ama zor oluyor. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Herkes farkli bio... Biri tutar biri tutamaz.
Allah razi olsun, seninkide kabul olsun ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Vallah zor diye bir sey yok, tutmak isteyen tutar, yok kafam calismaz yok bilmem ne bunlar bahane bence. Tamam iftar baya bi gec aciliyor zor ama yapilmicak gibide degil, zaten imkansiz ve sagliga zararli yapilmicak bir sey dinimizde yazmazdi demi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Bende tutmuyorum. Sen en azindan hafta sonlari tutuyormussun!
Allah Kabul etsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Oruc tutmak ? |
Millet fikrini acik acik buraya yazacagina benim ziyaretci defterime yaziyor. Ben göya almanyada yasaya yasa gavur olmusum falan filan.
Allah Allah, kör seytan kör gözüne ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!