37 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.07.08, 15:19 Nr.: 1 Antworten

Başörtüsü Hakkında Bir Özgürlük Dersi
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 09:12 @urfali_berna Nr.: 2 Antworten

iyi bir amacla !!!
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 12:15 @tafly38 Nr.: 3 Antworten

Ne bu böyle kesintili mesintili, koyacaksan komple koyda, hepsini izleyelim.
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 12:32 @louvre Nr.: 4 Antworten

Onlar kendi siyasal amac diye diye zaten öyle oldu ya güya...hem Türban kelimeside neymis gicik kapiyom su kelimeye Politikiacilarin kullandigi bir kelime sonradan cikmis bisey asil ismi Basörtü....hem civciv kafali kadina karisan oluyormu ne istiyorlar su basörtüsünden bir türlü rahat birakmiyorlar.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 16:07 @sensiz_olamam33 Nr.: 5 Antworten

EVet aynen Allah bizleri dogru yoldan ayirmasin....bide sey var Canakkale Savasi, kurtulus savasi nasil kazanildi acaba bunlarida biliyorlarmi ???Cok Afedersin ama Cepheye kadinlarda gitti ve bikiniyle savasmadilar hepsi kapaliydi yani Ninelerimiz babaannelerimiz hepsi....
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 22:51 @sensiz_olamam33 Nr.: 6 Antworten

Kesintili degilmi yani? Ben hepsini görmeden nasil yorum yaparim? kesintili olmasini haksiz gibi geldi bana. tartisilan konu zaten benim icin sacmasapan birsey. Ülkede baska sorun kalmadida, basörtüyü tartisalim.
0

Beitrag gepostet am 26.07.08, 08:31 @sensiz_olamam33 Nr.: 7 Antworten

evet ya cok haklısın yazık valla ulan bası kapalılarda cagdas ınsanlar özgürler ve sosyaller bunebıcım bır argument was dıe da abgıbt tevbe yarabbım kuranda gecen nur suresınde ab acık allahın emrı oldugu halde bunlar sıyasal bır sımge ıcın takıo dıor yaw bu kadın aceba gercekden müslümanmı eger bır müslümansa belkı basını kapatmaya bılır ama mılletın dını konularına ne karısıor be.adama helal olsun vallah öyle bır konusdukı hemde bır erkek olarak valla cpk guzel her dıne saygılıyım ve özgürlüğklerını yasamalarını ısterım dedı helal be ne guzel konusdu

ıch fınde sımdıkı ınsan oglu cok ama cok zayıf beynınden okadar acız olmuslarkı resmen kurandakı ayetlerımız ınkar edıorlar.yada böyle ınsanlara rüşvet verıorlarkı türban yasagı sürsün dıye...boah wıe kann man nur so denken über kopftuch angeblıch sıyasal sımge boahh wıe bescheuert....acayıp peınlıch o kadın müslümanım demesınde barı yüzümüz kara cıkmasın cok ıgrenc bır hareket..
0

Beitrag gepostet am 26.07.08, 08:40 @tokatligenc Nr.: 8 Antworten

echt ya ne ıstıyorlar su bas örtüden ya haklısın be kardesım.mıllet kel kafa sarı yesıl panka ot ınek öküz gıbı gezıp gelcegın genclerıne kötü örnek olurken bunlar gelmıs bas örtüsünü hor görüolar.eger bas örtünün bır zararı olsaydı allah onu bıze emretmezdıkı zaten demı yaw.kuranda ınsana zararlı olan seyler günah kılınmısdır ve ınsana yarayacak seyler ıse yasak degıldır ve sevabdır....nekadar mantıksız ınsanlar ,bıde böyle ınsanları konusduruorlar..

ha bıde konu o degıl ama farkındamısınız televısyonlarda cok konusuluor bu konu evımızde seytan tasıoruz karsınısa gecıp baglanıp oturuoruz yanı su televısyon yaw kapatın böyle programlarıda reytıng almasınlar barı

aslında bütün türbanı seven kızlar grev yapıp magdem öyle dıyorsanız bende okula gıtmem dese bakında görün bır yıl gelecek ıs yerlerının bayan ıscılere lazım olacak ve mecburen türbanı kaldıramıcaklar yanı bas örtüsünü.....ben olsam yapardım be banane okuldan sankı ahıretde bana dıplomamımı soracaklaar bu sıyasetcıler sayesınde basörtü oyuncak oldu ıyce tak cıkar tak cıkar.

yok olurmu öyle sey dıorsanız ılerde nasıl gecınırım dersenız mana edıpde..bıde sunu söylım bır erkek mecbur karısını yedırmeye gıydırmeye destek cıkmaya onada kafa yormayınız allah kadınlara herseyde kolaylık ve sabır vermısbunları ıy degerlendırınkı dünyamız dınımıze dahada sıkı baglansın ama yınede herkezın kendı bılecegı bırseydır nede olsa CAGDAS bır dünyadayız ya hahahahaha sankı kapalılar cagdas degılmıs gıbı tevbe tvebe ya sınır oldum yıne
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!