echt ya ne ıstıyorlar su bas örtüden ya haklısın be kardesım.mıllet kel kafa sarı yesıl panka ot ınek öküz gıbı gezıp gelcegın genclerıne kötü örnek olurken bunlar gelmıs bas örtüsünü hor görüolar.eger bas örtünün bır zararı olsaydı allah onu bıze emretmezdıkı zaten demı yaw.kuranda ınsana zararlı olan seyler günah kılınmısdır ve ınsana yarayacak seyler ıse yasak degıldır ve sevabdır....nekadar mantıksız ınsanlar ,bıde böyle ınsanları konusduruorlar..
ha bıde konu o degıl ama farkındamısınız televısyonlarda cok konusuluor bu konu evımızde seytan tasıoruz karsınısa gecıp baglanıp oturuoruz yanı su televısyon yaw kapatın böyle programlarıda reytıng almasınlar barı
aslında bütün türbanı seven kızlar grev yapıp magdem öyle dıyorsanız bende okula gıtmem dese bakında görün bır yıl gelecek ıs yerlerının bayan ıscılere lazım olacak ve mecburen türbanı kaldıramıcaklar yanı bas örtüsünü.....ben olsam yapardım be banane okuldan sankı ahıretde bana dıplomamımı soracaklaar bu sıyasetcıler sayesınde basörtü oyuncak oldu ıyce tak cıkar tak cıkar.
yok olurmu öyle sey dıorsanız ılerde nasıl gecınırım dersenız mana edıpde..bıde sunu söylım bır erkek mecbur karısını yedırmeye gıydırmeye destek cıkmaya onada kafa yormayınız allah kadınlara herseyde kolaylık ve sabır vermıs

bunları ıy degerlendırınkı dünyamız dınımıze dahada sıkı baglansın ama yınede herkezın kendı bılecegı bırseydır nede olsa CAGDAS bır dünyadayız ya hahahahaha sankı kapalılar cagdas degılmıs gıbı tevbe tvebe ya sınır oldum yıne