95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.04.08, 00:25 Nr.: 1 Antworten

Cehennemin sesimi???
//www.youtube.com/watch?v=

us bilim adamlarının, yer altında ki sarsıntıların şiddetini ölçmek için, yerleştirdikleri yüksek frekanslı ses cihazının kayıt ettiği sesler.
çalışma hemen durdurulup, kazı yeri terk edilmiş.
ateist olan iki bilim adamı, ALLAH'ın varlığına artık inandıklarını söylemiş.
olay, dünya tv. haberlerinde de gösterildi.
doğru, değil orasını ALLAH bilir.
korkutucu olduğu kesin.

Hakkında hiçbir delil indirmediği şeyleri ALLAH'a ortak koştuklarından dolayı; inkâr edenlerin kalplerine korku salacağız. Barınakları da cehennemdir. Zalimlerin kalacakları yer ne kötüdür. (Al-i İmran sûresi,151.ayet)

O gün cehennemi; gözleri Zikr'ime (Kur'an'a) karşı perdeli olan ve onu dinleme zahmetine dahi katlanamayan kafirlerin karşısına (bütün dehşetiyle) dikeriz! ( Kehf Sûresi, 101.ayet)

İnkâr edenlerin (ALLAH'ı) yeryüzünde aciz bırakacaklarını sanma! Onların varacağı yer cehennemdir. Ne kötü varış yeridir o! ( Nur Sûresi, 57.ayet)

(ALLAH şöyle der "Atın cehenneme, (hakka karşı) inatçı, hayrı hep engelleyen, haddi aşan şüpheci her kâfiri!" (Kaf Sûresi, 25.ayet)

"Hak yoldan sapanlara gelince, onlar cehenneme odun olmuşlardır." (Cin Sûresi, 15.ayet)

-----
Gecmisine küfeden bir nesil olmak istemiyoruz
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 02:05 @mukaddes Nr.: 2 Antworten

Cehennemin sesimi???
Allah askina böyle videolara inanmayin ya
inanilcak bir yeri varmi hic!!!!!!!!!!!!!
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 13:47 @mukaddes Nr.: 3 Antworten

Cehennemin sesimi???
evet cok sacma. yani akil var mantik var hic cehennemin sesleri gelirmi buraya. Hem benim bildigim su an Cehennem ve cennet bos ve Kiyamet gününe kadarda öyle kalacakmis.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 13:48 @mukaddes Nr.: 4 Antworten

Cehennemin sesimi???
ve ayrica bence sesler hic korkutucu degil sanki pazarda esnaf domates domates diye bagriyor
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 20:12 @dreamlover Nr.: 5 Antworten

Cehennemin sesimi???
ne kadar dogru bilmiyom ondan iddia da etmek istemiyom ama öyle duymustum. Cehenneme girecek olanlar cehennemin ön kapisindamiymis neymis bilmiyom....yanlissa bagislayin
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 20:17 @tokatligenc Nr.: 6 Antworten

Cehennemin sesimi???

ay kopdum bu kiyaslamaya esnaf domates domates diye bagiriyor harika
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 20:31 @mukaddes Nr.: 7 Antworten

Cehennemin sesimi???
Bunlara inanmamamak lazım ama Cenabı Allah ibret olsun diye o insanlara ve tüm insanlığa mümkündür bişey diyemem Cehennemle alakalı ayetler için teşekkürler .

Emeğine sağlık.
-----
Beyazın Kaderi Kirlenmek, Siyahın Kaderi Suçlanmaktır,,!
0

Beitrag gepostet am 21.04.08, 20:41 @dreamlover Nr.: 8 Antworten

Cehennemin sesimi???
yani kimden duydugumu bile hatirlamiyorum...ama sorsam iyi olur dogrumu degilmi diye
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 27.04.08, 13:27 @mukaddes Nr.: 9 Antworten

Cehennemin sesimi???
so ein blödsinn!!!
das ist eher dämonisch statt höllisch hahaha sanki cinler yeraltinda top kosturuyor

wenn wir das wirklich hören könnten wäre die menschheit doch schon längst im arsch...

yani cehennemin sesi buysa gider hergün sevine sevine dükkan soyar adam öldürürdüm...

0

Beitrag gepostet am 30.04.08, 14:00 @dreamlover Nr.: 10 Antworten

Cehennemin sesimi???
Iyi o zaman, kulakdan dolma olsada dogruymus demekki
Bide benim Hocaya sormamin pek imkanim olmuyor gidebildigim zaman bi cuma namazlarina gidiyorum camiiye ordada cok dolu oluyor bisey soramiyom..
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 02.05.08, 20:52 @mukaddes Nr.: 11 Antworten

Cehennemin sesimi???
bu sesler belkide azdir mukaddes bacim resulü ekrem efendimiz buyurmuslarki eger cehennem azabini cekenlerin cigliklarini insan oglu duysaydi basini secdeden kaldirmazdi allah bizleri cehennem azabindan korusun paylasim icin tesekkürler allah razi olsun
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Cehennemin sesimi???