95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.04.08, 16:55 Nr.: 1 Antworten

Bir güzel salavat-i serif
Birgün Efendimizin huzurunda, bir deve hirsizligi sebebiyle iki kisi birbirinden davaci iken deve lisana gelmis ve gercek sahibini söylemisti. Bunun üzerine Resulullah Efendimiz (sas) deve sahibine; "Sen ne okudun ki Medine´nin mahalleleri melekler ile doldu ve deve konustu?", diye dordu. Bunun üzerine adam asagidaki salavat-i serifeyi okudugunu söyledi. Peygamber Efendimiz (sas) de buyurdular ki; "Senin yarin, sirati gecerken yüzün ayin 14´ü gibi nurlu ola!."

Allahümme salli ve sellim alennebiyyin Muhammedin hatta layebka min salatike sey´ün. Ve barik alennebiyyin Muhammedin hatta layebka min berekatike sey´ün, Verhaminnebiyye Muhammeden hatta layebka min rahmetike sey´ün.
0

Beitrag gepostet am 16.04.08, 21:00 @karam_32 Nr.: 2 Antworten

Allah razı olsun,mealini okumayı bende isterdim varsa paylaşırsan seviniriz.

Emeğine sağlık.
-----
Beyazın Kaderi Kirlenmek, Siyahın Kaderi Suçlanmaktır,,!
0

Beitrag gepostet am 17.04.08, 00:24 @dreamlover Nr.: 3 Antworten

cümlemizden insallah.
Meallini arastirdim, ama bulamadim.
0

Beitrag gepostet am 20.05.08, 20:51 @dreamlover Nr.: 4 Antworten

slm.a.
Biraz gec olsada mealini bulabildim:

Allahümme salli ve sellim alennebiyyin Muhammedin hatta layebka min salatike sey´ün. Ve barik alennebiyyin Muhammedin hatta layebka min berekatike sey´ün, Verhaminnebiyye Muhammeden hatta layebka min rahmetike sey´ün.

Allahım, Allah'ın nebisi Muhammed (s.a.v.) senin gayretin de nisbetinde olsun. Senin bereketin, nisbetinde, Muhammed (s.a.v.) üzerine olsun. Senin rahmetin, nisbetinde Muhammed (s.a.v.)'in üzerine senin berekitin olsun. Amin.

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!