91 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.03.08, 22:09 @alikaya Nr.: 41 Antworten

Ist Glaube nicht im Herzen?
benim söylemek istedigim niye özellikle basörtülü oldugu vurgulaniyor, böyle böyle yapan bir kiz de.
hic kimse su hatayi yapan acik kiz demiyor.

ama makyaj yapan kapali, sakiz cigneyen kapali deniyor.

0

Beitrag gepostet am 09.03.08, 22:12 @cirkinoerdek Nr.: 42 Antworten

Dedik ya Birader göründügün gibi ol meselesi. Kapaliysan ramazan gecesi vodka icmeyecen.

Ha, iciyomusun, o zaman kapanmayacan.

Ben bunlari yapan acik gezenleride tasvip etmiyorum tabiki, yanlis anlasilmasin.
-----
Ben bisey biliyomda söylüyom
0

Beitrag gepostet am 09.03.08, 22:20 @alikaya Nr.: 43 Antworten

biraz sacma degil mi? bir tane yanlisin var diye herseyi mi yanlis yapmak zorundasin.

0

Beitrag gepostet am 09.03.08, 22:48 @aksiyon Nr.: 44 Antworten

haklisin be echt aba ehrlcih wir reden umsons demi soweiso kendi bildiklerini ve(kendi istediklerini yapiolar)haklisin valla hey leute was wollt ihr konret von uns wisssen bak sordum ama cevab gelmezki simdide
0

Beitrag gepostet am 10.03.08, 00:37 @aksiyon Nr.: 45 Antworten

sssssssst,dostum, avatar aldatmasin bayanim.

Zitat:
Ist der Glaube nicht im Herzen, muss man seinen Glauben unbedingt mit einem Kopftuch zeigen
?

ya bu konuyu acan arkadasin niyeti belki öyledegil ama bu soru sadece ortalik karistirir, yoksa cok bos.

kime ne benim basimi kapatmam, kime ne diger arkadasimin basinin acikligi, o hesabi hic kimse soramaz, herkes hesabini hz allaha verecek, kimsi kimseyi yargilayamaz.
sadece ögüt verebilir, hz allah böyle emretmis böyle yaparsan daha güzel olur, diye. bu bizim en büyük vazifemiz. hadisi serif var, kim birinin hidayetine vesile olursa, günesin üzerine dogup battigi herseyden daha hayirlidir.

ya ben kimseye sen niye aciksin demiyorsam kinse de bana sen niye kapalisin, kime inancini göstermeye calisiyorsun demesin.

nasilki ben hic bir aciga senin su haran var aman bos ver sen dogruyu yapma o zaman demiyorsam kimsenin de bana bunu demeye hakki yok.

hic kimse kapaliya ikinci sinif insan muamelesi yapmasin.

o diger dünya da belli olacak kim birinci kim ikinci!!

0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 21:17 @fundaduisburg Nr.: 46 Antworten

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!