42 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.02.08, 17:52 Nr.: 1 Antworten

Bir rahibe türkiye de üniversite okumak isterse?
Sizce histiyan bir rahibe türban yasagi döneminde türkiye de bir üniversite de okumak isteseydi ne olurdu?güvenlik görevlileri ve rektörler nasil bir tutum sergilerdi?bacilarimiza insafsizca kalkan jop lar, bastan asagi carsafli hristiyan rahibe icin de kalkarmiydi? bence yemez, birak jop kaldirmayi nasil hos geceriz diye yapmadik yalakalik birakmazlar ve yeni yönetmelik bulmak icin ne yapacaklarini sasirirlardi
selam ve dua ile...
0

Beitrag gepostet am 12.02.08, 18:26 @mecnuni Nr.: 2 Antworten

Enteresan bir soru.....
Nerden katildigini bilmiyorum...
Kisaca yazmaya calisayim...
O elbiseyi giyebilmesi icin rahibe adayinin bir kac prosüdürden gecmesi lazim bunlari basardiktan sonra rahibe olup o elbiseyi giyiyor.
Üniversiteye de gitme sansi kalkiyor ortadan yanlis anlasilmasin dini bir üniversiteye gidebilir ama normal bir üniversiteye zor.
Hiristiyanlikta da mezhepler oldugundan bunlarin hepsi ayni mi düsünür bilemem.Temel rahibe düsüncesine karsi bir davranis olur...
Ben böyle biliyorum.
Saygilar

0

Beitrag gepostet am 12.02.08, 20:22 @aymavisi Nr.: 3 Antworten

cok dogru kardes.asil bunlar ülkeyi provoke ediyorlar, siz ülkeyi karistiracaksiniz laflari altinda aslinda niyetlerini belli ediyorlar.ama cok sükür halk eski oyunlara gelmiyor ve olaylara sag duyu ile yaklasiyor.türban karsitlarinin yaptigi yürüyüsler gibi türban yanlilari yürüyüse gecse ortalik daha da karisacak onlarda bunu istiyorlar.en iyisi sakin olmak, bunlarin cirpindikca battiklari halleri üzülerek izlemek.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bir rahibe türkiye de üniversite okumak...