| |
|
|
| |
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Neden kürtce? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Bu tür calgili ilahilerden hic hoslanmiyorum, adamlar müzik piyasasina atilamadik diye ILAHILERI enstrümanli yapip kendilerini tatmin ediyorlar...
Ilahi denildigi vakit def ile olacagi söylenmis, ama diger aletlerle , saz,calgi aletleri vs. gibi bu konular resmen ILAHIYLE dalga gecmek demektir.
Kürtce,türkce yada baska bir dilde olmasi sorun degil ama bir calgi aleti degil ki mübarek resmen orkestra sefi gibi ----- Sevdalarim.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
bende pek dinlemem aslinda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Allah razi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Haklisin ingilizce olsa birsey demezdim,ama yinede dinlemezdim. Kürtce ye karsiyim. Zaten kim anliyacakki, dinlesin? yeterince kürtce kökenli sarkicilarimiz var diye düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
kürtceye karsiysan sana dini egitim sart |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
aynen abi bende sana katiliyorum artik ilahilerinde her türlüsü cikti
pop tarzi rap tarzi vs vs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Neden? Kürtleri genellemek istemiyorum,ama bazi kürtler benim ülkeme zarar veriyor, benden kimseye zarar yok! onlarin ne dini nede imani var. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
1. hatan genelemiyorum diyosun ama bir kac pkkli yüzünden tüm kürtleri magdur ediyosun 15 milyon kisinin konustugu kürtceye ambrago koyuyosun...
2. hatan ingilizceye yesil isik yakiyosun müslüman kürt halkinin diline kirmizi isik...
3. hatan senin ülken kürtlere ayrimcilik yapti bunlarin örnegi iste 80 yildir kürtcenin yasak olmasi... zorlöa türküm dedirtti zorla ne mutlu türküm diyene deyip provoke etti... o bölgeye dogunun bozuk eski is makineleri arac gerecleri gönderildi... pkkyla mücadelede "iyi niyetli" olarak köyler yakildi...
4. türkceye hangi gözle bakiyosan kürtceyede ayni gözle bakmak zorundasin sayet peygamberin yolunda isen... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
dinimizde irkcilik yok ama
BIZE SILAH CEKEN BIZDEN DEGIL demis peygamberimiz
bunuda unutmayalim
tsk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
----- ceylan geldi saklanin hemen kötü olur haaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
arasira bende dinletiyorum radyoda kürtce ilahiler. paylasimin icin tesekkürler
www.nurluyol.de ilahi deryasinda bulusalim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
ben her zaman sunu savundum hic bir zaman bi insan irkindan utanmamali
ben ne kadar türklügümden gurur duyorsam
bir baska irktaki insanlarda irkindan gurur duymasi gerekiyo
dedigine katiliyorum
ve sonuna kadarda arkasindayim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Neden türkceyle kürtceyi ayni tutmam lazimmis? Ben türküm, kürt degil!
1: Burasi Türkiye, baska bir yer degil.
2: Kürtlerin tv kanallari bile var, yetmiyormu? ne yasagi varmis? daha ne istiyon?
3:Kim ne köyü yakmis? kim kimi yaktigi ortada!
Ne mutlu Türküm demeye kimseyi zorlamayiz! Ama diyemeyeninde Türkiyede ne isi var? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Sen ne diyon ya? Ibo yu mu kast ediyon sanatci diye? Hangi kürt politikaci tutuluyormus? AKP de biri var onumu diyon? Ben bu kisilerden fayda görmem. onlar anca Türkiyenin parasini yer, burda yasarlar, ama iclerinden ne düsünürler onu Allah bilir.
Benim havam yokki bitsin. benim icimde Türkiye sevdasi var, oda hic bitmes. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
dinimizde irkcilik yoktur. bir kere hepimiz insaniz. herkezin ayni haklara sahip olmasi gerekir. biz nasil almanyada haklarimizi savunuyorsak onlarinda hakki olmasi gerekiyor. pkkya kesinlikle karsiyim ama genellestirmemeli dedikleri gibi.
müslüman müslümanin kardesidir.o türk o kürt su arap su cerkez dersek nerde ozaman islam kardesligi?
bir türk müslümani nekadar benim kardesimse bir kürt müslümanida o kadar benim kardesimdir. türk olsun ama müslüman degilse benim icin müslüman olmayanlardan bir farki yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| kürtce ilahi |
Allah razi olsun
cok güzel -----
Atam izindeyiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!