70 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.01.08, 17:20 Nr.: 1 Antworten

Hicri Yilbasi
Arkadaslar hepimizin Hicri Yilbasi Mübarek olsun.Yeni yilin hepimize saglik, mutluluk , basari ve hakkimizda hayirli ameller getirmesi ümidiyle.Daha nice hayirli yillara insallah...
selam ve dua ile....
0

Beitrag gepostet am 10.01.08, 23:01 @qzax Nr.: 2 Antworten

Hicri Yilbasi
Noel i bile bilmiyorlar kardes.Yilbasinda cam süsleyip,noel baba kiyafetleri giyiyorlar.Sadece 31 araligin bitip,1 ocaga gecis günü oldugunu bile idrak edemiyorlar.BU kadar cahil bir millet,duyarsiz kisiler haline geldik malasef ki.Rabbim bir an önce suurlanip,Kur-an ve sünnet isiginda dogru yola kavusmayi nasip etmesi icin bol dua ve amel eden kullarindan eylesin insallah...
selam ve dua ile...
0

Beitrag gepostet am 10.01.08, 23:02 @shamata68 Nr.: 3 Antworten

Hicri Yilbasi
sagol hemso, daha nice hayirli yillara insallah.
selam ve dua ile...
0

Beitrag gepostet am 11.01.08, 00:30 @scarismas Nr.: 4 Antworten

Hicri Yilbasi
scarismas kardesim,uslüp begenmiyorsun, fazla film izlemissin diyerek suizanda bulunuyorsun ve bunun adina da iyi uslüp mü diyorsun?Bence sen önce kendi verdigin celiskiden bir kurtul.
gelelim diger cümlene.Noel Baba kiyafetiyle gezenler kendi inanclarini gösteriyor diyorsun.Biz ise burda türk toplumundan bahsediyoruz.Ve senin kendi inancini gösteriyor dediklerine sorsak inancin nedir diye, elhamdulillah müslümanim diyor, buda ikinci bir celiski.Ben burda kimseyi dislamiyor, hakaret etmiyor ve inancindan ötürü yargilamiyorum, ama ben müslümanim deyip, Hristiyan ve Yahudilerin inanclarina özenenlere dogru yolun kuran ve sünnette oldugunu teblig ediyorum....
seninde hicri yilbasim hayirli ve kutlu olsun kardesim
selam ve dua ile....
0

Beitrag gepostet am 11.01.08, 00:34 @scarismas Nr.: 5 Antworten

Hicri Yilbasi
Zitat:
kaldi ki onlara cahil duyarsiz diyerek onlarla kendi aranda duvar örmekten öteye gidemezsin.hem bu sekil söylemler asagilamaktan baska bir sonuca götürmez; ve ancak onlari bizlerden daha da uzaklastirir.madem onlar yanlis yoldalar;bunu onlara onlari kirmadan asagilamadan göstermelisin;göstermeliyiz.

bir celiski daha, ben onlara cahil duyarsiz demedim, biz dedim,cümlemin asli;
Zitat:
BU kadar cahil bir millet,duyarsiz kisiler haline geldik malasef ki.Rabbim bir an önce suurlanip,Kur-an ve sünnet isiginda dogru yola kavusmayi nasip etmesi icin bol dua ve amel eden kullarindan eylesin insallah...

selam ve dua ile...
0

Beitrag gepostet am 11.01.08, 00:51 @scarismas Nr.: 6 Antworten

Hicri Yilbasi
Zitat:
bence bi sormayi dene o noel baba kiyafetiyle eglenenlere;alacagin cevap o degil bence!

Nasil bir cevap alabilirim sence?
0

Beitrag gepostet am 11.01.08, 01:09 @mecnuni Nr.: 7 Antworten

Hicri Yilbasi
bu konu acilmas burda yazanlarin HICBIRININ aklina gelmicekti bundan cok eminim

herkesin burda "ben daha fazla müslümanim" cabasinda olmasi beni deli ediyor

ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hicri Yilbasi