70 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 07.01.08, 18:08
Nr.: 1
Antworten
mecnuni
Nazar Boncugu
Nazar boncuğunu takmak kesinlikle haramdır. Câhiliye döneminden devam eden anlamsız bir adettir. Peygamber (sav) şöyle buyuruyor:Allah, nazar boncuğunu takan kimsenin işini tamamlamasın
Bizim türk toplumundada cok yaygin olan bu konuda daha dikkatli olalim insallah...
selam ve dua ile...
0
Beitrag gepostet am 07.01.08, 19:34
@milka
Nr.: 2
Antworten
mecnuni
Nazar Boncugu
Güzel kardesim, öncelikle görüslerin icin tesekkürler.Senin amelin düzgün olup süs icin takarsin,ama karsidaki bir müslüman senin ne icin taktigini bilmez.SEn de herkese bunu süs icin takiyorum diye anlatamazsin.Bu nedenle süphe duyulacak herseyden kacinilmasi eftaldir.
Insallah ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
selam ve dua ile....
0
Beitrag gepostet am 07.01.08, 23:35
@mecnuni
Nr.: 3
Antworten
tokatligenc
Nazar Boncugu
Zitat:
ama karsidaki bir müslüman senin ne icin taktigini bilmez.SEn de herkese bunu süs icin takiyorum diye anlatamazsin.Bu nedenle süphe duyulacak herseyden kacinilmasi eftaldir.
ama karsindaki Insana hesap vermek zorunda degilsin, Allah biliyor zaten ne icin taktigini. En cok sinir oldugum sey millet ne düsünür, yanlis anlasilir felan fistan. BU bizim türk toplumunda cok deniliyor maalesef.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0
Beitrag gepostet am 08.01.08, 01:10
@tokatligenc
Nr.: 4
Antworten
mecnuni
Nazar Boncugu
bir müslüman diger müslümanlarin hakkinda suizan da bulunmalarni gerektirecek hallerden uzak durmalidir.bir toplum icinde yasiyorsan, örf,adetlere de dikkat etmelisin.
selam ve dua ile...
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!