|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Arkadaslar, size birsey sormak istiyorum...
Babam belinden ameliyat olmustu. Ameliyat olduktan sonra, namaz kildinca, oturarak namazini kiliyor. Gecenlerde, camide sandalye istemis. Hoca neden falan diye sormus. Babam durumu anlatmis. Hoca demiski, sandalyede oturarak namaz kilinmaz.
Simdi babam, namaz kilinca, kivrana kivrana kiliyor (beli agriyorya egildiginde)
Bu konuda bilgisi olan var mi? Neden sandalyede oturarak namaz kilinmaz (hocanin demesi)?
Adamcagiz, namaz kilinca namazina konsentrasyon olamiyorki agrilardan!!!! Böyle kilmasinin nesi yanlis??? Anlamiyorum...
----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
kilinir, hoca ya yanlis anladi yada banan yanlis anladi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Sagol anadolu
bu yazin sorumu cevaplamistir.
Allah razi olsun... ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Babam ayakta duruyor, sadece yere degilde sandalyeye oturuyor.
Tek oturarak kilmiyor tabiki. ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Sagolasin kardes!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Ben bu yazdiklarinizi cikartip babama göstereyim, o da gittin camideki hocaya okusun. Camideki hoca, hic kilinmaz demis...
Sagolun ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
kesinlikle kilinabilir. dinimiz öyle güzel bi din ki bize kolayliklarda vermis.allahu teala biz kullarina hic eziyet cektirerek ibadet etdirir mi. o ki herseyi en ince detayina kadar düsünüp uygulatdiran bizim icin.
Camilerdeki sandalyeler bosunami. yaslilar veya hastalar icin. sandalyede kilmalari icin. durumun cok agirsa hatta gözlerini acip kapatarak bile kilabilirsin. ama durumun cok agir ve kimildayamayacak kadar olursa.
bize hocamiz herzaman böyle anlatirdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
AllAH bizi cahil hocalardan korusun... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Amin Amin!
Kac günden beri babami öyle kivrana kivrana görüyorumya, icim aciyor ya...
Sandalyeye otur da kil namazini diyoruz, yok hoca öyle kilinmazmis diyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
o hocanin hocaligindan süphe ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Sagolasin aymavisi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Cuma namazini süleymancilarin orada kiliyor, ara sira diyanate de gidiyor. ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Eee Bio kardes bunu gelde o hocaya anlat ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
bi kisi egilemiyorsa pek tabiki oturarak kilabilir, o hoa halt etmis! ----- resmini cekmelisin her anin, kaniti olmali her feryadin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Hoca haksiz sayilmaz aslinda lâkin biraz daha derin arastirdiniz mi zati cevabi kendiniz bulursunuz,ve rahatlikla soyleyebilirim ki SANDALYE de namaz olmaz.
Isi fazla uzatmayalim isterseniz,Benim yazdiklarimi degil Peygamberimizin hayatini okudugunuz zaman cok daha iyi anlayacaksiniz... -----
Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Hoca olarak yanlis bilgi verdigi icin bunun elbette ceremesini ceker.
Hoca oldugu icin inanip güveniyorsun. Yazik aslinda ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Zitat:| sandalede peki sakat insanlar ne yapsin , onlar yurume arabasinda namaz kiliyorlar. |
Onlarin yada bunlarin yaptiklarinin dogru oldugunu Sana kim soyledi yada Sen bu fikre nerden vardin a canim,Ben arastirma yapmadan once istersen Sana ozel bir sorum olsun,Sen bunu dogru cevapla Bende IMAM olacam inan bana..
FELCLI bir adam camide sandelye istiyor,sandelyeyi bulup getiriyorlar sonra adam sanalyeye oturtulup namazini kiliyor,ISLAM a gore bu namazin hukmu nedir???? -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Zitat:| adam felcli ama sandalede kildini gördum |
Olayi gormen dogru oldugu anlamina gelmez,ISLAM ankaraya yada diyanete sorularak ogrenilmez,madem arastirmadin o zaman burda sallamayacaksin... -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
TAMAM,
Once hocaya sor,yalniz sorar iken peygamber efendimizin zamaninda,mesela ayagi kirilan birisi nasil namaz kilardi hocam diye sor,bende merak ettim simdiden sonra gel burda yaz bende birseyler ogreneyim diye,
TEk istedigim sordugun soruyu tam metni ile buraya yazarsan sevinirim... -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Namaz kilmak! |
Sadece egilemiyor... egildigi vakit sandelyeye oturuyordu ve öyle egiliyordu. Ama babami sizin yazdiklarinizi aktardim, herkesten Allah razi yolsun! ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!