|
| |
|
| Cesitli konularda 3.soru birden |
güzel kardesim ben bu bölümü baslatirken basinda dile getirmisti.chileq arkadisimiz sagolsun aciklamis niyetimin ne oldugunu.ama yine tekrarlayim ben kimseyi sinamiyorum, hattime de düsmez vede bundan benim ne kazancim olacak.Dogru ben cevabi bilinen sorulara ancak üzerileri belki tozlanmis, hepimizin bildigi ama biliyoruz deyip teferruatlarda yanlis fetvalar verdigimiz güncel konulari tekrar göz önüne getirmek ve bunu göz önüne getirirken sizlerinde katkida bulunmasini saglamak, verdigim sorulari cevaplandirirken 5 dk da olsa fetvalar ile ilginizi saglamak ve bu dakikalarin ahirette bizlere sahit olmasini ve hanemize sevap eciri olarak yazilmasini saglamaktir.
ancak diger arkadaslarda senin gibi dedendigini veya benim ukelalik yaptigimi düsünüyorsa bu bölümü hemen kapatir, sorularin altinda cevaplarini da beraberinde veriririm.
eger ki maksadim ve baslayis gayem yanlis anlasildi ise hakkinizi helal edin, ve bundan sonrasinda bu sekilde mi devam edelim yani hergün güncel 3 soru, ve gün sonunda cevaplarimi yazayim, yoksa hemen sorulari ve cevaplari beraberinde mi vereyim? bu konudaki görüslerinizi de bildirirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
|