98 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
6
7
Beitrag gepostet am 18.02.21, 20:37
@nick-
Nr.: 61
Antworten
gelenekci
AKP kongreleri ve pandemi
Yorumunuz için tsk ler yazdıklarının altına imzamı atiyorum
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 20:38
@gelenekci
Nr.: 62
Antworten
emine_
18 yilda bu kadar ,, olunabiliyormus demekki ,,bir 18 yilda dediginiz gibi olur EvvelALLAH....
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 20:44
@gelenekci
Nr.: 63
Antworten
emine_
Pardon öneriniz Hitler mi demek istediniz...
-----
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 21:01
@nick-
Nr.: 64
Antworten
gelenekci
Merh okuyunca güldüm haklı yanların var toplum olarak eleştiri ozelestiriyi çok sevmeyiz.evet ben bir sosyalistim geçmişte yaşanan sosyalist deneyleri eleştirel yaklaşıyorum,çünkü eleştirel yaklaşmazsak yanlışlari goremeyiz
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 21:17
@nick-
Nr.: 65
Antworten
emine_
Haklisiniz dediklerinize katiliyorum,,,akabinde herkes kendi bildigini okuyor bende dahil
,, empatiden uzak ...
Kara sevdam ülkemdir dolayisi ile Ülkem ve milletine en iyi hizmet sunani desteklerim,, yanlisi yokmu mutlaka lakin dogrusu yanlisindan cok olunca mukayese yapmak gerekir ,, söz konusu ülkemizin bekasi ise gecmisdende ders alarak bakmak gerekir kanaatindeyim..
Fikrimi baskalarinin düsüncesine bakisina göre sekillendirmem....
görüslerinden dolayi kimseyi asagilamam ,, sahsina hakaret etmem ...
-----
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 21:48
@nick-
Nr.: 66
Antworten
pusu_vadi
beni anmisin,önceden evet koyu siyasetler yapardik,dünyayi kurtaran adam olacaktim.
zamanla siyasetin yalan sahtekar yüzünü görene kadar,
kandirildigimizla kaldik birbirimizi yedigimizle kaldik,
tabiki bizde ülkemizin sorunlariyla ilgilenip iyi seyler yapilmasi icin bir partiyi savunduk,görüslerimizi söyleme geregi duyduk,sonuc bizim hala 2021 dünyasinda kandirildigimizi görmek.
en cok ülkemizin halkina üzülüyorum,
yapilan siyasete lanet olsun onursuz gurursuz omurgasiz siyaset yapiliyor,
koltuga oturan kalkmak bilmiyor,ve onu korumak icin halki aptal yerine koyuyorlar,
hala bu halk gercekleri nasil göremiyor buraya kafa yormaya basladim
basin önemli a haberi dinleyip buraya gelmek en agir amaliyata girerken verilen morfinden daha etkili,,muhalefette keza öyle ortayi bulamiyor,,
ülke bu siyaset yüzünden adamligini kaybetti acin tüm kanallari 16 sehidi falan unuttu,,receple kemalin birbirlerine söyledigi laflari tartisiyor geldigimiz nokta,niye 2023 koltuga oturmak icin,böyle bir böyle serefsiz bir siyasetin icindemi kalacagim,kim ne yapiyorsa yapsin ben cekildim aga.
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 22:12
@emine_
Nr.: 67
Antworten
pusu_vadi
emine hanim bogazici universitesinden bahsediyorsun lütfen yapmayin türkiyede üniversite diyince odtü ve bogazici gelir,burayda türkiyenin en seckin gencleri girebilir ilk yüze girenler tüm sorulari yapanlar girer.
ve ülkemizin gelecegini ilmi bilmi bu gencler yapacak,yüksek teknolojiyi bu gencler üretecek,
siz tutmusunuz elestiriyide gectim kapatilsin diyorsun,
bizim kültütümüzde protesto biliyorum yok,halk padisahim cok yasa demeye alismis.
bununla ilgili kisa bir hikaye anlatim,
padisah birgün vezirlerini toplar halka vergilerin artirildigini söylemesini ister vergiler artirilir
padisah vezirlerini toplar halkin tepkisini sorar,,vezirler halktan tepki yok der
padisah vergileri 2 misli artirir vezirlerini cagirir halka beyan ettirir yine halktan tepki gelmez
padisah vergileri 4 misli yapin der birde 100 kere falkaya yatirin der vezirler durumu halka bildirir
padisah durumu yerinde görmek icin halkin arasina girer ve durumdan rahatsiz olan varmi der
sadece bir kisiden ses cikar,
padisahim her sey iyi güzelde falaka sirasinda cok bekliyoruz,buraya bir care bulamazmisiniz der
0
Beitrag gepostet am 18.02.21, 22:40
@gulaa
Nr.: 68
Antworten
pusu_vadi
Güla siyaset yok bende artik
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 08:38
@pusu_vadi
Nr.: 69
Antworten
emine_
Hakkini insan gibi aramayip ,, isyanci ,,yagmaci gibi davranan ögrenci Degil Bogazici ,, Harvard ,, Stanford ,, Oxford ögrencisi olsa ne cikar...
Bu arada verdiginiz Padisah örnegi yerine verilecek yakin tarih örnekleri cok 1930 dan baslayin okumaya arastirmaya ...
Bir önceki yorumunuzda A haber e deyinirken adil olsaydiniz bence
A haber ve Fox haber ikiside narkoz etkisi ...
Ve ben ikisinide izlemem...
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 08:42
@gulaa
Nr.: 70
Antworten
emine_
Tamam gula hanim ,, sikayet etmem daha
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 09:01
@emine_
Nr.: 71
Antworten
kuzeykoray
yeter bırakın kendinizi boşa yoruyorsunuz
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 09:26
@kuzeykoray
Nr.: 72
Antworten
emine_
Pandemi sürecinde biraz hareket oluyor
ayrica belki bir nebze olsa faydasi olur kanisindayim...
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 09:27
@emine_
Nr.: 73
Antworten
kuzeykoray
hic sanmıyorum
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 09:28
@kuzeykoray
Nr.: 74
Antworten
emine_
Cikmayan candan ,,umut kesilmez demis atalarimi
z
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 09:32
@emine_
Nr.: 75
Antworten
kuzeykoray
yani umutlusun bende görünen köy kılavuz istemez diyorum.
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 11:16
@kuzeykoray
Nr.: 76
Antworten
emine_
Evet görünen köy klavuz istemiyor
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 12:36
@gulaa
Nr.: 77
Antworten
emine_
Takipte kalin gula hanim
)
-----
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 12:37
@emine_
Nr.: 78
Antworten
gelenekci
Emine hanım biraz objektiv bakmak gerekiyor,bir yazında 1930 lardan bahsediyorsun,ki erdoğan da bunu söylüyor,,100 yıl önceki mesele savaşların olduğu ülkenin kendini yeniden inşa ettiği donem,dünyada yaşanan ekonomik buhran dönemi,boyle bir kiyas yapılamaz.ben hiç bir donem türkiyen in demokratik olduğunu düşünmüyorum dışa bağımlı,her on yılda yapılan darbeler vb.
Bugüne gelince darbelerin sadece şekli değişmiştir,o zaman asker darbe yapardı şimdi baska biçimde baska şekilde mesela kayyum meselesi bir darbe biçimidir,herşeyin bir kişinin belirlediği,basına vb yapılan sansürce oyle,ülkenin zenginliklerini birkaç yandaş mutahite verilmesi,yandaş olmayanın basın yayın ilanlarının kesilmesi vb vb.
Bugün kutuplaşma oyle bir noktaya geldimi,basına bak a haber atv yenişafak cnn vb kanalları izlerken sanki biz uçuyoruz sanki biz baska bir dünyada yasiyoruz.halk tv ve benzerlerine bakınca sanki türkiye batmış gitmiş vb ama ne yazıkki merkez medya kalmadı.dusunsene bir ekonomi bakanı istifa ediyor günlerce korkularından haber yapılmıyor.sahi damata ne oldu?toplumun bir kesimi terörist vatan haini seytanlastirma girişimleri bunların hiç bir yararı yok zehirliyorlar bu gidişten endişeliyim endiseliyim
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 12:41
@kuzeykoray
Nr.: 79
Antworten
isabella
Hop hop Koray efendi sen kime “bunlar” diye hitap ediyorsun. Hem ne öyle yırtık fistan gibi çıktın ortalığa gayet güzel yazışıyorduk saygı çerçevesi içerisinde emine hanımla sana ne oluyor ? Öyle FUZULİ yere ortalığı karıştırma, ağaç olayına ben girdim sohbet arasında , bir diyeceğin varsa bana söyle hani sen hep saygıdan, argo konuşmaların kötü olduğundan, insanlıktan dem vuruyorsun ya laflarını hatırlatmak istedim. Gelelim konumuza konumuz şu “ adaletli davranış ! Eğer günümüz pandemi ise devlet büyüğüdür diye kendine göre kural konulamaz herkese eşit şart, nasıl ki yasaklar tüm insanlar içinse böyle toplantılarda böyle gösteriler de yapılmamalı!! ama ben kime anlatıyorum ki corona partisine sıcak bakan biri bunuda tabiki objektif değerlendirmez sadece devlete karşı gelir "bunlar" der ve gerçekten görünen köy kılavuz istemiyor !!
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 19.02.21, 13:05
@isabella
Nr.: 80
Antworten
kuzeykoray
isa hanım burdada ağaclar kesiliyor Autobahn yapılırken daha düne kadar yolumuz yok autabanımız yok diyen şahışlar şimdi ağaclaramı kafayı taktı gerek duyuluyorsa yapılır.birde Autobahn yokken yapılan kazalarda ölen insan sayısınada göz atın kusura bakmayında corana parti diyorsunuz kimse hastalanmadı kimsede ölmedi bir konunuzda kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yaşıyacaksın diyordun belki yarın o fırsatın olmaz diyen sendin unutma iyi günler
0
1
2
3
4
5
6
7
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!