91 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:28 @isabella Nr.: 41 Antworten

AKP kongreleri ve pandemi
Tsk ler isabel guzel yorumların icin
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:29 @nemesis Nr.: 42 Antworten

Yanı yok öyle bir dünya o yüzden uzaya uzanıyoruz şimdi  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:31 @gelenekci Nr.: 43 Antworten

Rica ederim adaleti sonuna kadar savunan kesim adaletli olması lazım öyle laf ile peynir gemisi yürümez  
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:33 @isabella Nr.: 44 Antworten

Denizin altindan gectiniz ne oldu ki   uzaya  uzansaniz ne olacak...
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:35 @emine_ Nr.: 45 Antworten

Emine hanım ben denizin altından geçmedimki  bu dünyada yürüyebileyim yeter
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:39 @isabella Nr.: 46 Antworten

isabella  hanim ,, Marmarayi  yapan Devletim uzayda da  yürütür  
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:41 @emine_ Nr.: 47 Antworten

Onada karşıydım doğa katledildi güzelim denizi toprakla doldurdular  
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:46 @isabella Nr.: 48 Antworten

Ben  degilim,, zamandan kazandirmasi,, bir  cok insanin isini kolaylastiriyor olmasi bile  karsi cikmamak icin yeterli....
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:49 @emine_ Nr.: 49 Antworten

Ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda doğal kaynakları yok ederek ne kadar kolaylaştırabilir ki bugünün yarını da var derim her daim. İnsanlarin rahatlığı için denizlerin ağaçların katledilmesine karşıyım isterse devlet babam olsun yine karşıyım  
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 14:07 @emine_ Nr.: 50 Antworten

Emine hanım sayın erdoğan ne yapsa bunlar hep karşi gelir almayada sanki ağaclar kesilmiyor Autobahn yapmak icin bunlar kılıctaroğlu gibi herşeye muhalefet yapar.yol yapar karşı çıkarlar.demekki halkın kararınada saygı duymuyorlar.
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 14:17 @isabella Nr.: 51 Antworten

Bende  karsiyim ihtiyac  disinda doganin,, katledilmesine,, teröre  destek cikanlarin  Türk kimligine sahip olmalarina,,  Tecavüzcülerin ,,  katillerin asilmamasina... Türkiye  cumhuriyetinin meclisinde  terör destekcilerinin  olmasina  daha  nice  sayabilirim...   bunca  cirkinlik dururken,, kopruye,,  yola  karsi cikiyor  olmak  nekadar  dogru olabilir...
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 14:31 @emine_ Nr.: 52 Antworten

canlı bombalar patlamıyor artık nedense hep Erdoğan karşıtları herşeye karşı Adam ne yapsa hata hastane yapsa hata yol yapsa hata bırakalım der altı kaynaklarından başka ülkeler yararlansın bırskalım pkk doğuda poliscilik oynasın bırakalım sınırları han gecen yoluna dönsün yahu söylenecek çok sözler varda bunlara anlatamazsın
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 14:55 @kuzeykoray Nr.: 53 Antworten

görünen köyklavuz istemiyor,, Kenan evren  gibi  olsaydi  Sayin Erdogan giglari cikmazdi...
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 14:58 @merdo Nr.: 54 Antworten

Ben  o ,,bu diye  ayirmadim kim  terörü destekliyor,,  tecavüzü örtpas ediyorsa Vatanima ihanet  ediyorsa   Babamda olsa  lannet olsun hepsine...
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 15:00 @merdo Nr.: 55 Antworten

Hem  bukadar  Ülkemize,, insanina hizmet  sun,,  hem  mali götür,, desene  Erdogandan öncekiler  hic bise yapmadan ,, vermeden  götürmüsler....
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 17:58 @emine_ Nr.: 56 Antworten

o zamanlar babamda cocukmuş anlatıyorda çok kötü günlermiş allah göstermesin çok insanlar ölmüş suclu sucsuz ceza evleri idam edilenler.Ama ben şunu anlamıyorum herkezin belinde silah çok mantıksız buna bir önlem alması gerekiyor.türkiyede vuran vurana silah sadece Askerle poliste olmalı halkta değil böyle hatalar eleştirilir.
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 18:22 @kuzeykoray Nr.: 57 Antworten

Ülkemiz üzerinde  dönen  dolaplar yeni yeni gün isigina cikiyor,,,uygulanan sistem su ver kurumasin,,, buda büyümesin....
10 yilda bir  darbe ,, Türkce  isimler adi altinda  mason siyasiler... cocuklugumda kullanilan   haci  hem  sakir  sabun  sahibi  yahudi... 

sahada kazananilan masada  kaybedilen  kaynaklarimiz... gecmise kimse bakmiyor agac kesildi bahanesi ile  yik yagmala Devleti  sucla,, uni ye kayyum atanirsözde  ogrenci isyanda  devlet  suclu...  

eskidenmi  Vatan kimsenin umrunda degildi   ,,, simdikilerinmi umurlarinda  degil.... 

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 18:44 @emine_ Nr.: 58 Antworten

Aynen katılıyorum ama kime anlatıyorsun 10 şehit  geldi şuçlusu erdoğan terörle işbirliği yapan parti başkanları suçlu değil vatan için şehit olmak mertebesini allah banada nasip etsin koçunmadan güçenmeden giderim şehitlerimizin mekanı cennet olsun  yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 18:45 @kuzeykoray Nr.: 59 Antworten

Aminn insaALLAH...
-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 20:35 @emine_ Nr.: 60 Antworten

Bence artık şu dış güçler paronayasindan kurtulalım,bu dil sadece akp özgü birşey değil 50 yıldır aynı yeteneği dinliyoruz.siz ülkenizi doğru yönetirseniz toplumunuz huzur içinde yaşıyorsa,ekonomik bagimsizliliginiz varsa,demokrasiniz işliyorsa inanın hiç bir dış gücün etkisi olamaz.
Hep geçmiş diyorsunuz biz geçmiş çok iyiydi demiyoruz ki,ama dünya artık küçülüyor teknik teknoloji gelişiyor artık herşeye ulaşmak daha kolay biz yol köprü yapmadımı dedik bizim en karşı çıktığımız mesele tek adam fıkrasıdır.guc zehirler en iyi insan bile bütün gücü elinde topladığında otoritelerdir.sana inerim yasadigin ülkenin bir dönemine damgasını vuran bitleri oku bak ne göreceksin.. 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!