88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:42 @merdo Nr.: 21 Antworten

AKP kongreleri ve pandemi
Avrupada yasiyorsun ve  irkciligi  ülkemize yakistiriyorsun  pessss....

neyin irkciligi var ülkemizde  ,, eskiden  ben kürdüm ,, ben  aleviyim  diyemiyordu kimse...

yapmayinn ALLAH askina... 

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:45 @emine_ Nr.: 22 Antworten

Bende biliyorum imam hatipli olduğunu ve diploması tartışmalı.derdim imam hatipleri küçümsemek değil ama her uni nin yapısal ve eğitim düzeyi farklidir.
Gençlik zaten itiraz edendir arastirandir sorgulayımdır karşı gelendir bu dunyanin her tarafında böyledir gençliği senin istediğin itaatkar bir topluma donusturemezsin
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:50 @gelenekci Nr.: 23 Antworten

sorgulasinlar  tabiiki  lakin bunu Devletin polisine karsi koyarak yapamazlar...
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:50 @emine_ Nr.: 24 Antworten

Boşuna yoruluyorsun Emine hanım Milletimiz her zaman doğru kararı vermiştir Seçimlerde herkezde saygı duysun duymayanla muhatap olmayacaksın ne anlatsan boş halk açmış o yüzden en kötüsünün cebinde 10000 telefon
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:52 @merdo Nr.: 25 Antworten

Ilahi  adalet  tecelli ediyor,, dün basinda örtüsü olanin egitim  hakki elinden aliniyordu,, bu gün  herkes  özgür .... özgürlük  diyede  cilki cikarilamaaz,, herkes  haddini bilecek....
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:54 @-sayna Nr.: 26 Antworten

Vayyy hapse girme sebebini  ögrende  gel... Diploma yalaniniz batsin catlayin   ALLAH ömür  versin  bir  20 yil daha  insaALLAH...
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:55 @kuzeykoray Nr.: 27 Antworten

Haklisiniz  anlamayana  ne  anlatilabilirki   tesekkürler  SUSTUM...
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:56 @merdo Nr.: 28 Antworten

Seb niye muhatap oluyon benimle illa selattin demirtaşımı getireceksin gerçi çok zor habisaneden çıkamaz
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 20:57 @emine_ Nr.: 29 Antworten

Bir baş örtüsüdür yıllardır dilinizden düşmüyor kaç kişiniz tutuklandı gözaltına alındınız?ki başörtüsü meselesinde karşı çıkmışımdır.ama 50 yıldır biz solcular copladık cezaevlerine atıldık sürgün edilsin.katledildik tek istediğimiz şey daha ozgur demokratik eşitlikçi kamucu bir sistem istemektir
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:00 @merdo Nr.: 30 Antworten

içinizden geçenleri yazdım olmayacak rüyanın peşindesiniz En 10 sene daha Türkiyenin başkanı yazın kenara
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:04 @merdo Nr.: 31 Antworten

kürtleri niye karıştıyon şuna PKK lıları desek daha doğru olur.
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:10 @merdo Nr.: 32 Antworten

Senin kafan ne çalıyor maşallah filozof gibisin hadi işine ben cahilim Türkiyenin sorunları sizemi kaldı oranın yöneticileri düşünsün
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:23 @gulaa Nr.: 33 Antworten

Arkadaşlar bir meseleyi tartışıyoruz kişisel karşı çıkışlarınızı özellerinizden yazışarak yapın lutfen
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:27 @gulaa Nr.: 34 Antworten

Arkadaşım sana yazmış olabilirim ama bunu sadece sana söylemiyorum özel didişme yapan herkese soyluyorum
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:38 @-sayna Nr.: 35 Antworten

Sayma maalesef dünyaya at gözlükleriyle baktıkları için objektiv olamıyorlar gerçekleri goremiyorlar,ama inanın asolan hayattir hayat öğreticidir birgün öğretir
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:40 @-sayna Nr.: 36 Antworten

Aynen katiliyorum size , bu eşitsizlik bu adaletsizliktir eğer bir pandemiyle mücadele ediliyorsa herkese yasak bana serbest düşüncesi çok yanliş Allah akil fikir versin
Onun icin rizede trabzonda corona pik yapti alkışlamaya devam
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 21:47 @merdo Nr.: 37 Antworten

Lütfen arkadaşlar konu sizin kişisel catismaniza döndü yapmayın hani derlerya iki günlük dünya kırmayın birbirinizi.sevmiyor olabilirsiniz birbirinizi cvp yazmayın birbirinize
0

Beitrag gepostet am 17.02.21, 22:14 @neslihanki Nr.: 38 Antworten

Neslihanki insanin zoruna gidiyor bir yanda hakkini arayana pandemi bahane edilerek jop ,diğer tarafta kapali salonlarda binlerce insan.insanin aklıyla dalga geciyorlar
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 12:55 @nemesis Nr.: 39 Antworten

Mehr kesinlikle fıkra çok guzel özetlemiş durumu,tsk ler.
0

Beitrag gepostet am 18.02.21, 13:11 @gelenekci Nr.: 40 Antworten

Yaw gelenekci sende ha güldürdün beni sağolasın çok ayıp ettin ama çok. Virüsün tam araştırılması daha yapılmamışken devletimiz kılıçlı hutbesi ile Ayasofya cami’ni açtı sonuç 3000 kişi hastalığı kaptı, ilgilenen oldu mu ? Hayır ! Verileri uzun zaman saklamalarına rağmen günümüzde sayılar çok azaldı. Şimdi ise aşılar son gaz devam ediyor taktir ettim şahsen çünkü Avrupa’nın yapamadığını Türkiye yapıyor. Burada unuttuğun birşey var aşı stokumuz sağlam Endonezya’da 63%, Brezilya’da 71% etki gösteren sinovac aşısı bizim topraklara gelince sinov’ak olduğu için 91% etki gösteriyor... eh kongredekilerin de yaşı tuttuğu için onlara hiç birşeycik olmaz lütfen ama öğrenciler haddini bilsin otursunlar demokratik bir ülke olarak adaleti bir kenara yaz sonrada bir köşede yak  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!