87 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
6
7
Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:20
@gelenekci
Nr.: 121
Antworten
kuzeykoray
AKP kongreleri ve pandemi
sen düşünürsün orasını bilmem yakında hdp de kapaltıcak pkk ile işbirliğinde olan millet vekilleri açığa alınacak yeni konunda bakalım sesleri çıkacakmı Amerikanın kurduğu iki terör örgütünü övmek nasılda işinize geliyor.övenlerinde destekliyenlerinde pkk dan kalır yanı nedir açıklarmısın
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:27
@kuzeykoray
Nr.: 122
Antworten
gelenekci
Daha önce bunların hepsi denendi ve bir sonuç alınamadı ve alınamayacak kapatsan ne olacak yeni parti kurarlar.zor olan barış dilini geliştirebilmekte birarada özgürce yaşamı savunabilmekte.ben hep li değilim bir sol sosyalist olarak bütün ulusların kendi kaderlerini tayin etme hakkını savunurum
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:38
@gelenekci
Nr.: 123
Antworten
kuzeykoray
hangi barıştan bassediyon bir terör örgütleriylemi barışı kastetiyorsun önceden fırsat bulup hendekleri maınla dolduran bir terör örgütünden bassediyoruz türkiyenin doğusunu isteyen o topraklar masada kazanılmadı masadada verilmez zamanında denemeye kalkanlar baktılarki daha kötüye gidecek sınırları bile konral altına aldılar.
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:43
@gelenekci
Nr.: 124
Antworten
emine_
196 Nr yorumunuza istinaden soruyorum; Eskiden Ya sev ya terk et yada Türkiye Türklerindir gibi sloganlar Türk kimliginde mason liderler zamanindaydi,, bugün Kürtler yok diyen bir devletimizmi varki Kürllerin mücadelesi olsun pkaka...
Asla inanmiyorum pkakanin Kürt olduguna...
Baris diyorsunuz Nasil olacak sizin bakisiniza göre baris söylermisiniz...
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:58
@kuzeykoray
Nr.: 125
Antworten
emine_
pkaka 40 yilda kaybettiginin ,,yüz katini kaybetti son yillarda,, ALLAH Basta Sayin Erdogan,, Hulisi Akar,, Süleyman Soylu gibi nicelerini Ülkemizin basindan eksik etmesin insaALLAH...
-----
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:05
@emine_
Nr.: 126
Antworten
kuzeykoray
Amin bunların amaçı olmayacak duaya Amin diyorlar.yatsın kalksınlar türkiye cumhuriyeti bunun gibilere kimlik verdi her ülkeye gidip gezebiliyorlar.böyle özgürce konuşup türk devletinide kötülüye biliyor.amacları türkiyenin doğusunda kürdistan devleti kurup Amerikanın yalakalığı yapmak başka birşey demiyorum.
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:09
@emine_
Nr.: 127
Antworten
kuzeykoray
Türkiyenin sorunları bunlarımı düştü Emine hanım
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:12
@emine_
Nr.: 128
Antworten
gelenekci
Emine hanım barış çok kolay değil,savaştan daha zordur,bu sadece devletin yada akp nin çözeceği birşey değil ancak ve ancak toplumun gelişimiyle olur.ne zamanki cenazeler geldi toplum yeter artık çocuklarımız ölmesin dendiğinde olur bu diğer taraf içinde geçerli.demokratik siyasetin önünü açmak gerekiyor yoksa kör dövüş bir 100 yıl daha sürer,kürtlerde ayrılma vb istemiyorlar,burda yapılması gereken yerel yönetimleri güçlendirmek,dil konusunda adımlar atmak.bir dönem yapıldı işitebilseydi mesele çözülürdü ama her iki taraftada şiddetten beslenen kesimler var barış işlerine gelmiyor.hendek meselesi bana göre en yanlış yöntemdi.mutabakat neden bitti bunu arastirin ama tek tarafli yapmayın.ilk öldürülen polisler bunu pkk nin yaptirana inanmıyorum çünkü pkk nin eylem tarzı değil.baska bir el devreye girdi,derin devlette olabilir başka birseyde olabilir.akp dünyada gelişen neoliberal dönüşümün tr deki temsilcisiydi,ama şimdi akp mhp lileri kendi kuruluş felfesine ters siyaset izliyor.daha geniş yazmak isterdim ama cepten yazmak gerçekten zor.bence nereleri yorumlarken biraz empatiyle bakin
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:13
@emine_
Nr.: 129
Antworten
gelenekci
Emine hanım barış çok kolay değil,savaştan daha zordur,bu sadece devletin yada akp nin çözeceği birşey değil ancak ve ancak toplumun gelişimiyle olur.ne zamanki cenazeler geldi toplum yeter artık çocuklarımız ölmesin dendiğinde olur bu diğer taraf içinde geçerli.demokratik siyasetin önünü açmak gerekiyor yoksa kör dövüş bir 100 yıl daha sürer,kürtlerde ayrılma vb istemiyorlar,burda yapılması gereken yerel yönetimleri güçlendirmek,dil konusunda adımlar atmak.bir dönem yapıldı işitebilseydi mesele çözülürdü ama her iki taraftada şiddetten beslenen kesimler var barış işlerine gelmiyor.hendek meselesi bana göre en yanlış yöntemdi.mutabakat neden bitti bunu arastirin ama tek tarafli yapmayın.ilk öldürülen polisler bunu pkk nin yaptirana inanmıyorum çünkü pkk nin eylem tarzı değil.baska bir el devreye girdi,derin devlette olabilir başka birseyde olabilir.akp dünyada gelişen neoliberal dönüşümün tr deki temsilcisiydi,ama şimdi akp mhp lileri kendi kuruluş felfesine ters siyaset izliyor.daha geniş yazmak isterdim ama cepten yazmak gerçekten zor.bence nereleri yorumlarken biraz empatiyle bakin
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:52
@gelenekci
Nr.: 130
Antworten
emine_
Herkes empati ile bakabildigi gün Savas biter,, Baris kendiliginden gelir zaten....
Bir Devlet icinde yasayan insan Kendi Vataninda yada yasadigi ülkede Huzur istiyorsa yasalara uymak ,,gerekeni yapmakla mükelleftir ,,tipki sizin benim gibi baska ülkede yasayanlarin yaptigi gibi lakin Ülkemde bu yapilmiyor aksine...
Ülkemiz savasa maruz kalsa ,, icinde kenara cekilip izleyecek karektersizler var...
Hal böyle iken devletimizin savunma sanayinde daha güclü olmasi gerekir,,bunun icinde elimizden geleni yapmaliyiz.... Ben bu yasima
geldim ,,ne doydum diyen zengin ,, nede acim diyen fukara görmedim...
Devletim ne kadar güclü olursa bizlerde okadar güclü oluruz.. demokrasiymis oymus buymus hepsi kirli bir oyunun bahanelleri diye düsünüyorum.....
-----
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:57
@emine_
Nr.: 131
Antworten
gelenekci
Demokrasi için kirli bir oyun diyorsan artık söyleyeceğim birşey yok.sadece şunu belirteyim demokrasi birgün herkes için lazım olur ve noktayı koyuyorum
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:02
@gelenekci
Nr.: 132
Antworten
emine_
Ben Adaletten yanayim Demokrasininde adil olduguna inanmiyorum...
-----
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:05
@emine_
Nr.: 133
Antworten
gelenekci
Demokrasinin olmadığı biryerde adalet olmaz,terörden bakarsak adaletin olmadığı yerde demokrasi olmaz,bu kavramlar karşıt değiller.
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:08
@kuzeykoray
Nr.: 134
Antworten
emine_
Lütfen ama
. Evinde yasayan iki cocuguna,, esine bakamayan ekonomiden devlet yönetimine kadar herseyi bilir sanal ortam bunu gerektirir....
-----
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 14:18
@emine_
Nr.: 135
Antworten
marian
Sorry du dumme nuss, aber wenn du mit deiner dummheit provozierst wirst du enenso von mir attackiert, dir sollte man fas internet verbieten, weil alles was du von dir gibst ist dünnschiss, scheinbar hat man dir ins gehirn heschissen
Als ob er mit hammer und schaufel selbst am werkeln war, das alles wird von Steuergelder finanziert und gebaut werden sie von spezialisten aus dem ausland
Mein gott wie doof muss man sein, und gelenekci lösch das bitte nicht
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 14:36
@marian
Nr.: 136
Antworten
emine_
Seviyesiz aciz pislik,, Almanca yazinca ne igrenc kisilik oldugunu anlamayacaklarmi...
icindeki pisliklerde bogulur senin gibiler...
Bu yazdiklarin emin ol sadece senin pisligini,, acizligini beyan eder...
Kiskirtilmana gerek yok zaten icindeki pislik diline vuruyor...
ayrica senin gibi aciz pisliklerin tehdidimi düsüncelerimizi söylememize engel olacak...
simdi defol ,,ötede afkur ,,kudur,, dur....
-----
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 17:54
@emine_
Nr.: 137
Antworten
marian
Mal sin mal
Pislik de sensin
Aciz de sensin
Hain
Almanca bilmiyom cünkü benim kafam basmiyor desene igrenc yaratik
Senin düsüncen mi vardi, beyni olan düsünür, beyinsiz
Kalkmis bide güzelleme yapiyo
Lan göt kili, 13 insan evladi yillardir esir tutulmus, medya da sansürlenmis haber yapilmasi engellenmis, esma ya hüngür hüngür aglayan tr yi 18 yil darmadagin eden kisi ertesi gün kürsüde espri yapip gülüyor, kafa gidik tabi, aklin beynin olsa utanirdin ama yook birde gururlaniyor, lan neyle gururlaniyon enayi hmm
Mal
0
Beitrag gepostet am 21.02.21, 17:57
@marian
Nr.: 138
Antworten
emine_
Lagim agizli aciz pislik....
-----
0
1
2
3
4
5
6
7
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!