87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:20 @gelenekci Nr.: 121 Antworten

AKP kongreleri ve pandemi
sen düşünürsün orasını bilmem yakında hdp de kapaltıcak pkk ile işbirliğinde olan millet vekilleri açığa alınacak yeni konunda bakalım sesleri çıkacakmı Amerikanın kurduğu iki terör örgütünü övmek nasılda işinize geliyor.övenlerinde destekliyenlerinde pkk dan kalır yanı nedir açıklarmısın
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:27 @kuzeykoray Nr.: 122 Antworten

Daha önce bunların hepsi denendi ve bir sonuç alınamadı ve alınamayacak kapatsan ne olacak yeni parti kurarlar.zor olan barış dilini geliştirebilmekte birarada özgürce yaşamı savunabilmekte.ben hep li değilim bir sol sosyalist olarak bütün ulusların kendi kaderlerini tayin etme hakkını savunurum
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:38 @gelenekci Nr.: 123 Antworten

hangi barıştan bassediyon bir terör örgütleriylemi barışı kastetiyorsun önceden fırsat bulup hendekleri maınla dolduran bir terör örgütünden bassediyoruz türkiyenin doğusunu isteyen o topraklar masada kazanılmadı masadada verilmez zamanında denemeye kalkanlar baktılarki daha kötüye gidecek sınırları bile konral altına aldılar.
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:43 @gelenekci Nr.: 124 Antworten

196  Nr  yorumunuza istinaden  soruyorum;  Eskiden Ya sev ya  terk  et  yada Türkiye  Türklerindir  gibi  sloganlar    Türk kimliginde  mason liderler  zamanindaydi,, bugün Kürtler  yok diyen bir  devletimizmi  varki Kürllerin mücadelesi olsun pkaka...
Asla inanmiyorum pkakanin Kürt olduguna...

Baris  diyorsunuz  Nasil olacak sizin  bakisiniza  göre  baris  söylermisiniz...

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 11:58 @kuzeykoray Nr.: 125 Antworten

pkaka 40 yilda kaybettiginin  ,,yüz katini  kaybetti  son  yillarda,, ALLAH  Basta Sayin Erdogan,, Hulisi Akar,, Süleyman Soylu gibi  nicelerini  Ülkemizin basindan  eksik etmesin insaALLAH...
-----
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:05 @emine_ Nr.: 126 Antworten

Amin bunların amaçı olmayacak duaya Amin diyorlar.yatsın kalksınlar türkiye cumhuriyeti bunun gibilere kimlik verdi her ülkeye gidip gezebiliyorlar.böyle özgürce konuşup türk devletinide kötülüye biliyor.amacları türkiyenin doğusunda kürdistan devleti kurup Amerikanın yalakalığı yapmak başka birşey demiyorum.
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:09 @emine_ Nr.: 127 Antworten

Türkiyenin sorunları bunlarımı düştü Emine hanım
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:12 @emine_ Nr.: 128 Antworten

Emine hanım barış çok kolay değil,savaştan daha zordur,bu sadece devletin yada akp nin çözeceği birşey değil ancak ve ancak toplumun gelişimiyle olur.ne zamanki cenazeler geldi toplum yeter artık çocuklarımız ölmesin dendiğinde olur bu diğer taraf içinde geçerli.demokratik siyasetin önünü açmak gerekiyor yoksa kör dövüş bir 100 yıl daha sürer,kürtlerde ayrılma vb istemiyorlar,burda yapılması gereken yerel yönetimleri güçlendirmek,dil konusunda adımlar atmak.bir dönem yapıldı işitebilseydi mesele çözülürdü ama her iki taraftada şiddetten beslenen kesimler var barış işlerine gelmiyor.hendek meselesi bana göre en yanlış yöntemdi.mutabakat neden bitti bunu arastirin ama tek tarafli yapmayın.ilk öldürülen polisler bunu pkk nin yaptirana inanmıyorum çünkü pkk nin eylem tarzı değil.baska bir el devreye girdi,derin devlette olabilir başka birseyde olabilir.akp dünyada gelişen neoliberal dönüşümün tr deki temsilcisiydi,ama şimdi akp mhp lileri kendi kuruluş felfesine ters siyaset izliyor.daha geniş yazmak isterdim ama cepten yazmak gerçekten zor.bence nereleri yorumlarken biraz empatiyle bakin
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:13 @emine_ Nr.: 129 Antworten

Emine hanım barış çok kolay değil,savaştan daha zordur,bu sadece devletin yada akp nin çözeceği birşey değil ancak ve ancak toplumun gelişimiyle olur.ne zamanki cenazeler geldi toplum yeter artık çocuklarımız ölmesin dendiğinde olur bu diğer taraf içinde geçerli.demokratik siyasetin önünü açmak gerekiyor yoksa kör dövüş bir 100 yıl daha sürer,kürtlerde ayrılma vb istemiyorlar,burda yapılması gereken yerel yönetimleri güçlendirmek,dil konusunda adımlar atmak.bir dönem yapıldı işitebilseydi mesele çözülürdü ama her iki taraftada şiddetten beslenen kesimler var barış işlerine gelmiyor.hendek meselesi bana göre en yanlış yöntemdi.mutabakat neden bitti bunu arastirin ama tek tarafli yapmayın.ilk öldürülen polisler bunu pkk nin yaptirana inanmıyorum çünkü pkk nin eylem tarzı değil.baska bir el devreye girdi,derin devlette olabilir başka birseyde olabilir.akp dünyada gelişen neoliberal dönüşümün tr deki temsilcisiydi,ama şimdi akp mhp lileri kendi kuruluş felfesine ters siyaset izliyor.daha geniş yazmak isterdim ama cepten yazmak gerçekten zor.bence nereleri yorumlarken biraz empatiyle bakin
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:52 @gelenekci Nr.: 130 Antworten

Herkes  empati ile  bakabildigi  gün  Savas biter,,  Baris kendiliginden gelir  zaten....

Bir  Devlet icinde yasayan insan Kendi  Vataninda yada yasadigi ülkede Huzur istiyorsa   yasalara uymak ,,gerekeni  yapmakla mükelleftir ,,tipki  sizin  benim gibi  baska ülkede yasayanlarin yaptigi  gibi  lakin Ülkemde  bu yapilmiyor aksine...

Ülkemiz savasa  maruz kalsa ,, icinde  kenara cekilip izleyecek karektersizler  var...

Hal böyle iken devletimizin savunma  sanayinde  daha güclü olmasi gerekir,,bunun icinde  elimizden  geleni  yapmaliyiz.... Ben  bu yasima 
 geldim ,,ne  doydum  diyen  zengin  ,, nede  acim diyen fukara görmedim...

Devletim  ne kadar  güclü  olursa bizlerde okadar  güclü oluruz.. demokrasiymis  oymus  buymus  hepsi  kirli bir  oyunun bahanelleri diye  düsünüyorum.....

-----
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 12:57 @emine_ Nr.: 131 Antworten

Demokrasi için kirli bir oyun diyorsan artık söyleyeceğim birşey yok.sadece şunu belirteyim demokrasi birgün herkes için lazım olur ve noktayı koyuyorum
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:02 @gelenekci Nr.: 132 Antworten

Ben  Adaletten yanayim Demokrasininde  adil olduguna inanmiyorum...
-----
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:05 @emine_ Nr.: 133 Antworten

Demokrasinin olmadığı biryerde adalet olmaz,terörden bakarsak adaletin olmadığı yerde demokrasi olmaz,bu kavramlar karşıt değiller.
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 13:08 @kuzeykoray Nr.: 134 Antworten

Lütfen  ama  . Evinde yasayan iki cocuguna,,  esine   bakamayan ekonomiden  devlet yönetimine kadar  herseyi bilir   sanal ortam bunu gerektirir....
-----
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 14:18 @emine_ Nr.: 135 Antworten

Sorry du dumme nuss, aber wenn du mit deiner dummheit provozierst wirst du enenso von mir attackiert, dir sollte man fas internet verbieten, weil alles was du von dir gibst ist dünnschiss, scheinbar hat man dir ins gehirn heschissen

Als ob er mit hammer und schaufel selbst am werkeln war, das alles wird von Steuergelder finanziert und gebaut werden sie von spezialisten aus dem ausland 

Mein gott wie doof muss man sein, und gelenekci lösch das bitte nicht

0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 14:36 @marian Nr.: 136 Antworten

Seviyesiz  aciz  pislik,, Almanca yazinca ne  igrenc kisilik oldugunu anlamayacaklarmi...

icindeki pisliklerde bogulur senin gibiler... 

Bu yazdiklarin  emin ol sadece senin pisligini,,  acizligini   beyan eder...

Kiskirtilmana  gerek yok    zaten  icindeki  pislik  diline  vuruyor...

ayrica  senin gibi aciz pisliklerin  tehdidimi  düsüncelerimizi söylememize  engel olacak...  

simdi defol ,,ötede  afkur ,,kudur,, dur....

-----
0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 17:54 @emine_ Nr.: 137 Antworten

Mal sin mal

Pislik de sensin 

Aciz de sensin 

Hain

Almanca bilmiyom cünkü benim kafam basmiyor desene igrenc yaratik

Senin düsüncen mi vardi, beyni olan düsünür, beyinsiz

Kalkmis bide güzelleme yapiyo

Lan göt kili, 13 insan evladi yillardir esir tutulmus, medya da sansürlenmis haber yapilmasi engellenmis, esma ya hüngür hüngür aglayan tr yi 18 yil darmadagin eden kisi ertesi gün kürsüde espri yapip gülüyor, kafa gidik tabi, aklin beynin olsa utanirdin ama yook birde gururlaniyor, lan neyle gururlaniyon enayi hmm

Mal 

0

Beitrag gepostet am 21.02.21, 17:57 @marian Nr.: 138 Antworten

Lagim agizli  aciz pislik....
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!