78 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.01.20, 00:01 Nr.: 1 Antworten

az politik yapak
son dönemde iran_abd gerilimine sahit olduk.yasananlari hepimiz takip ettik,olaylar nereye gidecek derken abd karsi misilleme yapacakmi diye düsünürken ,trump cikti dediki iranla resmi görüsmeye haziriz dedi..savasin esigine gelmisler ve diplomasi kanllarini acik tutuyorlar,dünya siyaseti adina ders alinmasi gereken bir yaklasim veya söylede  anlatabiliriz ne olursa olsun diplomasi kanllarini kapatmiyorlar...
benimde aklima simdi biz neden süriye yönetimiyle görüsmüyoruz sorusu geldi?
esed hala katil olabilir
esedi sevmiye olabilirizde
esed savas suclusuda olabilir
eger benim ülkemin cikarlari esedle görüsmeyi gerektiriyorsa bu anlamasiz inat neden?
gecmise bakiyorum osloda teröristlerle görüstük
gecmise bakiyorum apoyla görüstük fikirlerini aldik
süriyenin toprak bütünlügü süriyeli insanlarin ülkelerine dönmeleri icin esedle görüsmenin gerekligini hala anlayamamis bir hükümet var...

0

Beitrag gepostet am 12.01.20, 16:26 @kurtbeyi Nr.: 2 Antworten

az politik yapak
Süriyenin bütünlügünü istiyorsak mevcut hükümeti ile görüsmeye mecburuz.esed gitmiyor deviremediniz bunu Kabul edecegiz..görüsüp savasi bitirme adina ülkemizdeki süriyeleleri gönderme adina  finde görsülüp ortak nokta bulunulmali..dogurgan bir millet zaten ilerde isimiz cok zorr
0

Beitrag gepostet am 13.01.20, 20:36 @priene Nr.: 3 Antworten

az politik yapak
biz insanlarin dini inancina karsi degiliz,her insan istedigi gibi inancini yasasin..dün bir gazetede okudum .ismailaga cemaatinin hocasi vaaz veriyor,,diyorki ey anneler babalar cocouklarinizi üniversiteye göndermeyin oralar ser yuvasi diyor,,coocuklarinizi medreselere gönderin diyor..simdi ilim bilim caginda toplumu böyle yönlendirenlere karsiyiz,,cocouklar gelecegimiz iyi kaliteli egitim alsinlar,,biri cikar bir bulus yapar hem türkiyeyi ucururur hemde halkina dünyaya üstün hizmet verir.
0

Beitrag gepostet am 13.01.20, 20:45 @priene Nr.: 4 Antworten

az politik yapak
benim halkim dünyada ne kadar rahatlik zenginlik varsa sahip olmali ..yasam kalitesini yükseltip gelecek kaygisi olmadan gecim derdi olmadan yasabilecegi bir ülke istiyoruz...bak iste konuyu dine getirdin simdi raydan cikacam yine..politik yapak akp diyom süriye hükümetiyle niye görüsmüyorrrr
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

az politik yapak