112 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 12.12.19, 00:16
Nr.: 1
Antworten
pusu_vadi
ne isimiz olabilir libyada
reis dediki libya isterse asker göndeririz,,suan libya baya karisik bir kismini hafter gücleri kontrol ediyor ve adamlar acik net sekilde türkler gelirse vururuz diyor gemi gönderirlerse vur emri aldiklarini söylüyorlar,,,benim anlamadigim bizim libyada ne isimiz olabilir,,askerlerimiz ne icin orda bulunacak yoksa bir süriye gibi yeni bir belami acacagiz basimiza
0
Beitrag gepostet am 12.12.19, 00:27
@pusu_vadi
Nr.: 2
Antworten
pusu_vadi
mursinin pesine gittiler misirla arayi actik,,banenene misirin yönetim seklinden illa mursi seriatci diye onunmu yönetmesi gerkirdi misiri,birde adami milli sehit ilan edip türkiye genelinde giyabi cenaze namazlari kildirildi...mursi iyidir kötüdür bu misirin sorunudur ben neden ülke olarak taraf olup misiri kendime düsman ediyorum bunuda anlamis degilim...
0
Beitrag gepostet am 12.12.19, 14:59
@pusu_vadi
Nr.: 3
Antworten
pusu_vadi
kaddafiyi devirirken ilk destekcileri bizim hükümet olmustu,,orda simdi hafter gücleri ülke genelinde kontrolu saglamak üzere,,her oynanan oyunda ileriyi görmeden hareket emtenin cezasini dis politikada fazlasiyla yasiyoruz,,,libya karisinda tabiki dis gücler yunan bos durmadi,,biz ne yaptik apar topar 50 bin türk vatandasimizi kacirmak zorunda kaldik...
0
Beitrag gepostet am 12.12.19, 15:44
@kurtbeyi
Nr.: 4
Antworten
pusu_vadi
ufukmu kaldi bilemiyorum,,dünya liderimiz süriyeye girince tüm arab birligi bildiri yayinladi bizi kinadi,,hangi arap müslüman ülke dostumuz,,misira bakiyom suudi arabistana bakiyom hangi dost ülke kaldi,,bir katar var suan aramaiz cok iyi seyh 500.milyon dolarlik ucak hediye ediyor,,biz tank palet fabrikasini onlara 50 milyona kiraliyoz karsilikli iyi anlasiyoz suan icin,,ilerde ne gibi alis verisler olur bakmak gerek...ama bu katarlilara kizdim ucagin bakimini yapmadan vermisler bize
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!