|
|
|
bu yilki nöbel ödülü siyasimi? |
bu yilki edabiyat bölümündeki ödülü,bosna herzekdeki katliami mesru gören,sirplari öven bir yazara vermisler ismi önemli degil...tabiki tepkiler cok büyük..bosnada öldürülenler müslümandi bunuda hatirlattikdan sonra gelelim sorulara....soru.1..bati öldürülenler müslüman oldugu icin kasti olarak müslümanlara sizi istemiyoruz mesajimi veriyor....soru..2..öldürülen hangi irkdan millettten olursa olsun tüm dünyanin karsi gelmesi gerekirken neden böyle bir karar alinmisdir...soru.3 ilk tepkiyi reis verdi haklidir tepkisinde,ama aciklamasini dinledim bizdende teröristlere bu ödül verildi diyor azizsancari ayri tutuyorum diyor,,benim hatirladigim birde orhan pamuk bu ödülü almisdi acaba bu ikisinin disinda bizden ödül alan varmi diye baktim yok o zaman geriye orhan pamuk kaliyor gece saraydan aciklama yapildi orhan pamuk degilmiss reis kimi kast etti acaba cünkü 3 bir sahis yok...eger ülke olarak insanlik adina bir tepki vereceksek sancarinda orhan pamugunda ödüllerini geri vermesini istermisiniz,,,iyi yorumlarrrr
|
|
|
|
|
|
|
|