111 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.12.19, 00:15 Nr.: 1 Antworten

bu yilki nöbel ödülü siyasimi?
bu yilki edabiyat bölümündeki ödülü,bosna herzekdeki katliami mesru gören,sirplari öven bir yazara vermisler ismi önemli degil...tabiki tepkiler cok büyük..bosnada öldürülenler müslümandi bunuda hatirlattikdan sonra gelelim sorulara....soru.1..bati öldürülenler müslüman oldugu icin kasti olarak müslümanlara sizi istemiyoruz mesajimi veriyor....soru..2..öldürülen hangi irkdan millettten olursa olsun tüm dünyanin karsi gelmesi gerekirken neden böyle bir karar alinmisdir...soru.3 ilk tepkiyi reis verdi haklidir tepkisinde,ama aciklamasini dinledim bizdende teröristlere bu ödül verildi diyor azizsancari ayri tutuyorum diyor,,benim hatirladigim birde orhan pamuk bu ödülü almisdi acaba bu ikisinin disinda bizden ödül alan varmi diye baktim  yok o zaman geriye orhan pamuk kaliyor gece saraydan aciklama yapildi orhan pamuk degilmiss reis kimi kast etti acaba cünkü 3 bir sahis yok...eger ülke olarak insanlik adina bir tepki vereceksek sancarinda orhan pamugunda ödüllerini geri vermesini istermisiniz,,,iyi yorumlarrrr
0

Beitrag gepostet am 11.12.19, 00:21 @maho- Nr.: 2 Antworten

benimde aklima direkt o geldi yani muss o geliyor cünkü baska aday yok,,aksam saraydan yazili twettt atildi cumhurbaskani orhan pamugu kast etmemis...acaba benimi kast etti loo benimde nobel ödülüm yokki
0

Beitrag gepostet am 11.12.19, 00:24 @maho- Nr.: 3 Antworten

orhan pamuk bu ödülü aldiginda tepkiler olmusdu hatirladigim kadariyla,,valla reis buna aciklik getirsin iki ayyas olayina dönmesin durum...
0

Beitrag gepostet am 11.12.19, 00:32 @maho- Nr.: 4 Antworten

mutlaka cumhurbaskanligindan bahsediyoruz agzindan cikan her sözün bir karsiligi var ona göre konusmasi gerekiyor sorumlulugu var.. yarin bazi seyler netlesir
0

Beitrag gepostet am 11.12.19, 14:38 @priene Nr.: 5 Antworten

Almamiz gereken mesaj nedir Burda..
0

Beitrag gepostet am 12.12.19, 13:46 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

Çok sürmez sanırım yanlış bilgiler ile donatılmış kitabın yazarının ödülünü geri alırlar gibime geliyor. Neticede yığınla insan hakları örgütleri veto ediyor
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 12.12.19, 13:54 @isabella Nr.: 7 Antworten

Beni sasirti bu durum birazda korkuttu..insanlik iyice Zitt kutuplara dogru ayriliyorrr
0

Beitrag gepostet am 12.12.19, 13:57 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Beni hiç birşey şaşırtmıyor 1960 yıllardan beri böyle şahıslar seçilip veto ediliyor ödüller geri alınıyor ama bu seferki medyaya çok yansıdı
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 12.12.19, 21:46 @miraaa Nr.: 9 Antworten

maleseff
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!