22 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.09.19, 22:45 Nr.: 1 Antworten

anladým ki...
bizim memlekette antep fıstığı,fındık,kabak çekirdeği...herkesin erişemediği,bu sebeple her bakkalda,markette bulunamayan lüks gıda maddeleri olmuş!
ama ne zaman ve neden olmuş?
anlamadım!...
0

Beitrag gepostet am 22.09.19, 23:06 @kurtbeyi Nr.: 2 Antworten

anladým ki...
  Benimde cok iyi bildigim vede yasadigim bir seyide buraya aktarayim.  Bundan bir kac sene evvel Dünya Bankasi yani IMF (International Money Found) Türkiyeye yani Iktidara yani AKP'ye yani Erdogana milyarlarca dolar verdi ve dediki Yegenim yani Büyük Ortadogu Projesinin Esbaskani, sen bu milyarlarca dolari al. Milletine deki ekmediginiz her dönüm Tarla icin bin Türk Lirasi verecegim. 
  Sakin kimse demesinki bu yalan ve iftira. Benim Kayinlarim bile 5 dönümü ekmediler ve her seferinde 5 bin lira aldilar Erdogandan. Yani sen ekme bicme, biz sana ucuza satariz ve sende bizden aldigin Ürünleri kendi Milletine pahaliya KAZIKLARSIN: 
 Findik bizden sorulurken, kendi elimizle Yabancilara teslim ettik vede onlarin iki dudagi arasindan cikan fiyatlarla bocaliyor benim Milletim. Ama o Milletim dedigim Kisicikler daima her Secimde yüzde 6-80 veriyor Esbaskana.  Onun icinde milim acimiyorum ben onlara.  Samani bile Bulgaristandan aliyoruz. Pirinc, Mercimek, Misir, Bugday, Zeytin, Pamuk yani akla gelen ne arsa üretim yaptirilmadi vede her sey Yabanci Ülkelerden alindi. 
   Milyarlarca dolar kar yapildi ve sizce bu seyleri ithal edenlerin yüzde yüzü hangi Partiye aitler.??

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

anladým ki...