88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.06.19, 10:48 Nr.: 1 Antworten

kürt kardeşimin gercekleri dediği vidyosu
https://www.youtube.com/watch?v=3wHHKzDOzkM
0

Beitrag gepostet am 11.06.19, 15:43 @dagcanim Nr.: 2 Antworten

bu vadantas ile hem fikirim...yuzde yuz tum turk miletin tercumani olmus..

suriyleiler valizlerle bayaram izinine de gibiliyorlarsa demki olum korkusu ve tehlikesi yok,oyle ise orada kalsinlar,savastan kacan savas ulkesine kendi istegi ile gidermi!!!! anlamis degilim...

devlet dairelerinde ve hastenelerde turk vadandasi bekliyecek,suriylei veya baska ulke multecisi sira beklemeden one gececek?? olmaz boyle adeltsizlik bu antipati dogurur dogal olarak.

inasnlarimiz gasp edecek kadina cocuklara tazic edeck bunlara anlayis gostermek mumkun degil.

madem savastan kactin ensar gibi davran kardesimizsiniz ,ama her yere saldirmak mahle kavglari vs tv de gordukleirmiz hic te hos goruntuler degil.

malesef bunlar avrupada ayen oyle pervasiz her yere saldiriyorlar ,calismiyorlar.

Allah c.c hic bir belayi durup

duruken bi topluma gondermez..tipki gecmisteki orneklerde gibi

Hz Nuh as .vs vs

Eğer haktan yüz çevirirseniz, ben müsterihim, zira size ulaştırmakla görevli olduğum buyrukları size tebliğ ettim. Rabbim dilerse, sizi gönderip yerinize başka bir topluluk getirir. Ama siz O'na hiçbir şekilde zarar veremezsiniz. Muhakkak ki Rabbim her şeyi denetlemektedir.” (Hud, 11/57)

yinede iyimser olma umidimiz var, Rabbim hepimizi islllah etsin.

0

Beitrag gepostet am 11.06.19, 16:49 @sislegelenyolcu Nr.: 3 Antworten

ben isin polotika yonunde degilim yanlis ve ve ya dogru yapilmis.

Eminim devlet dogru ve insani yonu olani yapmistir,ama simdi goz ile gorunen seyler .goze batiyor,suc isliyorlar.madem suc islecek kadar gucludurler,gidip vatanlarini cavunsunlar,benim mehmedim gidip orda onlari savunmak icin sehid olacak,onlar gelip anama bacima saldiracaklar,kusura bakmayin anlayisim yetmiyor buna. 

.sen iyi niyetin le aldin, baktin degistiler veya gorundugu gibi degil,devlet olarak gerekeni yapmali.bizde burda suc islesek hemen yurt disi veriyolar,oylese ayni uygulama neden turkiye yapimlmiyor anlam veremiyorum.

hem sunuda anlamyiorum Avrupa bilrigi ile yapilan anlasmada multeciler turkiye tutulacak ona karsilik 3 mil euro yardim edilecekti.

Avrupa birligi sozunu tutmadi,sade 1 milar yoladi,yani anlasmaya avrupa birligi sadik kalmadi,bundan dolayidir ki anlsama bozuldu,

ben devletin basinda olsam hem avrupanin 1 mialri euro sunu geri yolarim,

hemde tum gumrukleri acar hata ucaga bindirir avrupa yolardim.sacasi baslatan avrupa varisn multeciler ileavrupa ugsassin...

0

Beitrag gepostet am 12.06.19, 16:19 @sislegelenyolcu Nr.: 4 Antworten

)aslinda guluncek  degilde agliyack duruma dustuk malesef...

ben aslen kürdum.tek temenim ve duam vatanimiz ve miletimizin birligi.

ama hdp kurtleri adil olarak yonlendirdigini sanmiyorum inanmiyorum.hdp ,chp ve daha nice kuruluslar ,dernekler vs.vs de dis gucler tarafinda yonlendirlip yonetliyor.

hepsinin maksadi ayni,turkiye zayiflatmak ,savasa sukuklmek ve bolmek,su son donemlerde kac defa denediler sukur Allah c.c ve dokulen sehid kanlari kordu vatanimizi miletimizi.

aslinda kurtler ne hdp nin nede onlari destekliyen dis guclerin omrunda degil,her zaman oldugu gibi kurtler yine malzeme olarak kulaniliyor.

mevcud kanunlar cercevesinde  herkes politika ve dusuncesini ozgurce savunsun.

ama turkiye cumhurieti meclisine girip te ,miletvekili adi alitnda turkiye kotulucen ( hdp,chp ve iyi parti .vs hepsi yapiyor) cumhurbaskanini kotluyecen hakaret edecen ,,,bu dunyanin hic bir yerinde yok,,,birde diyorlar turiyede demokarsi yok,bundan ote demokrasi ne olsun daha,kufure varacak hakaretler...

BU YAPTIKLARINDAN UTANMADAN DA VATANDASI DONUP OY ISIYEN POLITIKACILARI LANETLIYORUM..

hepimizi insaniniz hata yapariz vardir devletin basindakilerin de yanLisi hatasi,insani cerceve de onalri uyar elestir buna itirazim yok,her sey saygica  asaglamadan tabi...

alinda denlecek  cok sey var yinede Rabbim vatanimizi dinimizi miletimizi korusun,daha da iyi olma dilegi ile.

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

kürt kardeşimin gercekleri dediği vidyo...