)aslinda guluncek degilde agliyack duruma dustuk malesef...
ben aslen kürdum.tek temenim ve duam vatanimiz ve miletimizin birligi.
ama hdp kurtleri adil olarak yonlendirdigini sanmiyorum inanmiyorum.hdp ,chp ve daha nice kuruluslar ,dernekler vs.vs de dis gucler tarafinda yonlendirlip yonetliyor.
hepsinin maksadi ayni,turkiye zayiflatmak ,savasa sukuklmek ve bolmek,su son donemlerde kac defa denediler sukur Allah c.c ve dokulen sehid kanlari kordu vatanimizi miletimizi.
aslinda kurtler ne hdp nin nede onlari destekliyen dis guclerin omrunda degil,her zaman oldugu gibi kurtler yine malzeme olarak kulaniliyor.
mevcud kanunlar cercevesinde herkes politika ve dusuncesini ozgurce savunsun.
ama turkiye cumhurieti meclisine girip te ,miletvekili adi alitnda turkiye kotulucen ( hdp,chp ve iyi parti .vs hepsi yapiyor) cumhurbaskanini kotluyecen hakaret edecen ,,,bu dunyanin hic bir yerinde yok,,,birde diyorlar turiyede demokarsi yok,bundan ote demokrasi ne olsun daha,kufure varacak hakaretler...
BU YAPTIKLARINDAN UTANMADAN DA VATANDASI DONUP OY ISIYEN POLITIKACILARI LANETLIYORUM..
hepimizi insaniniz hata yapariz vardir devletin basindakilerin de yanLisi hatasi,insani cerceve de onalri uyar elestir buna itirazim yok,her sey saygica asaglamadan tabi...
alinda denlecek cok sey var yinede Rabbim vatanimizi dinimizi miletimizi korusun,daha da iyi olma dilegi ile.