83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.05.19, 23:12 @nemesis Nr.: 41 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
kullanmaya basladilar abi,,,benim korkum türkiyeyi tümden götürecek koltuk sevdasina,,gelecektten zerre ümdidim yok hic birseyde güzel olmayacak...yargiyi eline almis bir ülkeden hayir gelmez daha her yerde her kurumda suan kendi adamlari var,,hic sekilde hic seyi vermez zor kullanir yine vermez...
0

Beitrag gepostet am 13.05.19, 23:25 @isabella Nr.: 42 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Soru yanlis 23  haziranda  görecez zaten

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 10:01 @kurtbeyi Nr.: 43 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Hadi bakalım inşallah
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 10:06 @-solyanim Nr.: 44 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Bu beka meselesini hiç anlamış değilim iyimi  yaw bir dedikleri bir dediklerine uymuyor birde hukuk adamları olacaklar, utanç verici bir durum ..isim benim için önemli değil bugün İmamoğlu yerine binali bey de olsaydı aynı tepkiyi verirdim. Bir hükümet adaletli davranmazsa geriye hangi beka kalır hemşom
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 10:12 @sislegelenyolcu Nr.: 45 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Cem Özdemir’e nasıl geldik şimdi bilmiyorum da adam Azmi’yle okumuş etmiş pedagog olmuş siyasete atılmış ve İşini uygulamış, neticede dış ülkelerin bağlantısı için aracılık yapıtı, hatta Türkiye’nin de Avrupa birliğine girmesi için de uğraşmıştır, hatası yok mu ? Var tabi zamanında o da kredi olaylarında cebine indirme durumunda ifşa olmuş ama en azından dürüst davranıp, kabul etmiş geride Ödemiş, hatta faizini de işkence görmüş kişiler için açılmış  olan kurumlara bağışlamıştır. Aynı performansı sayın Erdoğan’dan da bekliyorum. O Saray’lar hangi mangırlar ile yapıldı merak ediyorum. Şimdi siz o devlet büyüğünüz diyip hakkı yok mu, dış ülkelerdekilerin öyle mülkü Yok mu diyeceksiniz ? Var elbet ama mitinglerde elinde dini kitap ile gezinip, paylaşımın önemini göz Ardı edip milletin soğan patates fiyatından yakındığını görmüyorum... Almanya daha ikinci dünya savaşından hala sorumlu tutulduğu için işi zor,  sürekli bir mahcubiyet havası var ama bakınız üretimde Outsourcing yaptıkları halde kilit yere sahip bizim neyimiz var eyyyy demekten başka. Ezdirmemek adına yapılmış hamleler boş..kabul edelimki yardıma ihtiyacımız var hemde her konuda başta eğitim ve adalet konusunda.. bu arada bu şekil birbirimizi kırmadan karşılıklı saygı çerçevesinde tartışabildiğimize sevindim teşekkürler
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 10:13 @hayretya Nr.: 46 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Neyi göreceğiz acaba şimdi bekle dur  
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 10:16 @nemesis Nr.: 47 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Nemo futboldan hiç anlamim bea Vodafone arenasını kim yapmış kim ?
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 19:18 @nemesis Nr.: 48 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Abe kara kartalların stadyumu timam eccük anlıyormuşum futboldan  
Araştırdım stadyumun maliyeti 450 milyoncukmuş devlet baba da 50 milyon vermiş ama 10 yıllık da sözleşme yapmışlar.. stadyumun bir kısmı spor toto ve Türk Telekom tabelaları için.. kafamda deli bir soru oluştu bu spor toto kumar değilmiydi bea dolayısıyla haram değilimi ?   

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 19:21 @isabella Nr.: 49 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Hazır siz sıkı takipçileri bir arada bulmuşken bir sorum daha olacak. Malum geçtiğimiz günlerde maalesef gazeteci Yavuz Selim Demirağ ( kendisinin yazılarını hiç bilmiyorum ) bir kaç kendini bilmez tarafından ağır saldırıya uğrayıp hastanelik olmuştu .. gelin görünki saldırganlar serbest bırakıldı.. bunun üzerine İYİ parti saldırıyı Meclis’e taşıyıp araştırma önergesi sundu ve bugün MHP ve ak parti tarafından reddedildi.. sorum şu Türkiye’de herkes şiddet uygulayıp serbest mi kalıyor yoksa kimin dövüldüğüne mi bakılıyor ? İkinci sorum Türkiye’de böyle çete suçları kamu hukukuna girmiyor mu ? 
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 19:37 @nemesis Nr.: 50 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Vaybee bu kadar kolay demek hmmm oldu olacak şiddet uygulamadan önce Madura  hangi partiyi tuttuklarını sorsunlar
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 22:28 @isabella Nr.: 51 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?

Bu beka meselesini hiç anlamış değilim iyimi 
---------------------------------------------------------
isabella haklisin ortalikda bir bekaa meselesidir gidiyor ama simdiye kadar kimse acilimini yapmadi 

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 22:33 @-solyanim Nr.: 52 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
BEKA  ne demek dilim döndügü kadar aciklamasini  ben yapayim 
beka=var olup yok olma,, anlamina geliyor
yani bahceli ve erdogan diyorki biz secimi kazanamassak türkiye yok olur,

bence türkiyenin beka sorunu yok ve hicbir zamanda  yok olmaz , aslinda beka sorunu olan mhp ve akp dir yani secimi kaybederlerse onlar yok olablir

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 14.05.19, 23:09 @nemesis Nr.: 53 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
aynen öyle aslinda bekaa sorunu kendilerinin var
-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 17:33 @-solyanim Nr.: 54 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Şimdi bunu da pek anlamıyorum solyanım  tek adam rejimi yokmu e var o zaman neden kıytırık belediye başkanından korkuluyor ? Biraz abartı değilimi yoksa o kadar büyük rolümü var İstanbul’un 

Kafam allak pullak bea işi bırakıp siyasete mi girsem  

-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 17:36 @bordo Nr.: 55 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Abem konuyla ne alaka bea ha oruç tutmuş ha tutmamış bize ne  dini karıştırıp lütfen trollemeyelim herkesin kendine saygı duyalım  yoksa bir başkası gelir kul hakkı yediler der iyice dağıtırız
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 17:42 @sislegelenyolcu Nr.: 56 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Kim hile yaptı belli değil ve de karşılıklı güven olmadığına katılıyorum.. Cem Özdemir tıpkı afd gibi boş konuşuyor bu yüzden kaçsın, kaçmasın umrum dışı bana kalsa zaten bavyera başlı başına ayrı bir ülke olmalı . Avrupa’nın birbiriyle barışık olmamasına da katılıyorum da Yunanistan biraz yüzsüz mü nedir doymadılar gittiler. Hitler bir haltlar yemiş zamanında milyonlarca tazminat ödendi..bunun ceremesini hala niye vergi ödeyenlerin sırtına yük oluyor anlamış değilim. Avrupa birliğinin avantajından çok dezavantajı görüldü, bu yüzden Türkiye’nin AB ye girmesini zaten istemem. Bence boş inat yerine adil, eğitimli kişilerin siyaset yapması daha makul olurdu..bizde kurallar tek adam rejiminde ilerlediği içinmi acaba anayasanın hiç bir hükmü kalmadı?  bunun en güzel örneği şu anda yaşanıyor, gerçi bayağıdır öylede son günlerde iyice belli etti sanatçılara, işverenlerin düşünce özgürlüğünü “ her şey güzel olacak“  dedikleri için bastırılıp tehdit ediliyorlar, konserler engelleniyor, verilen ödüller geri alınıyor vs. ..akil insanlar seçilirken hatta onlar terör için uzlaşmaya çalışırken göze batmadı da insanların umut besleyip güzel dilekleri olduğu içinmi yanlış yapıyor bilemedim.. bir cumhurbaşkanından anayasa ya uymasını ve de “Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahip olduğunu “ unutmamasını diliyorum.. 
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 19:57 @sislegelenyolcu Nr.: 57 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Ne gülüyorsun bea Türkçesi öyle ben ne yapayım Hitleri Alman olarak görüyorlarmı? Eee ne ekersen onu biçersin misali.. tamam “adam” Avusturya -Macar asıllı idi ama kaçıp Almanya’ya sığınmış, mülteci olmuş hatta Alman cephesinde savaşmış, prosedürleri yapmış Alman vatandaşlığına kabul edilmiş. Yanı o zamanın devlet yöneticileri artık kandırıldı mı bilerek mi kabul ettiler muamma ama bunca sene tazminat ödeme ve Yunanistan dan anlaşmalı olarak yüzbinlerce işçi getirtip bu işin kapanması gerekirdi.. asırlarca da bunun vebalini halk ödemeli heleki bu vergileri sadece Almanlar ödemiyor kaç milyon yabancıya da ödetiyorlar Alexsis artık bir otursun kenara. Ülkeler arası teşekkürü maalesef örnek olmaları gerekirken pek görmüyoruz, perde arkalarında kim bilir neler dönüyorda bizim haberimiz Yok  
-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 21:32 @isabella Nr.: 58 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
tek adam var ama istanbulun önemini siyasi manevi maddi yönden bilseydin,oraya secilen belediye baskanin kiytirik olmadigini anlayacaktin

istanbul belediye baskanliginda basarili olan birisinin gelecegi cok parlak,azda aklini kullanirsa gelecek türkiye cumhurbaskanligi  seciminde cumhurbaskanligi  koltuguna oturmasi isden bile degil.örnek simdiki cumhurbaskaani.

istanbula 5 yilligina belediye baskani secilen kisinin elinde ummadigin kadar firsatlar var,yübinlerce kisiyi ise alma emekli olanla kamu görevlilerinin yerine yenilerini alma,ise yerlestirme,partililere belediyede kadro verip ise gitmeden aylik ödeme,birde türkiyenin ekonomisinin yarisi istanbuldan sorulur,kisacasi istanbul belediye baskani makami kiytirik bir yer degil.  

istanbul belediye baskani secilen birisi, cumhurbaskanligi koltugunun yarisina ortas olmus gibi degerlidir.istanbuldaki günlerdir tepinmeler bosa degil

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 21:52 @-solyanim Nr.: 59 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
Parmağım kopaydı da kıytırık demeyeydim  
bunu bir çok kişi dediği için bende sen güzelce anlatacağın için topu sana attım  yoksa bunun teorisini ilk başlarda galiba hemde sana yazmıştım Aslan henşom 

-----
0

Beitrag gepostet am 15.05.19, 21:59 @isabella Nr.: 60 Antworten

Doğru mu Haksızlık mı ?
yoh be senin pinnagina  bisey olmasinsadece istanbul belediye baskanliginin ne kadar önemli oldugunu anlatmaya calistim,aslan hemsomher sey daha güzel olacak

-----
SoLyAnIm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Doğru mu Haksızlık mı ?