93 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
Beitrag gepostet am 11.05.19, 19:17
@mehriban
Nr.: 21
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Aslında en iyisini sen yapıyorsun da taktım birkere öğrenmezsem çatlarım
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 11.05.19, 19:21
@kozalak
Nr.: 22
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Onu bilemem de bugün bana bir video yollandı ne oluyoruz dedim
Montaj mı acaba ?
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.19, 20:16
@nemesis
Nr.: 23
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Harbi mi yaw
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.19, 21:50
@isabella
Nr.: 24
Antworten
niveaboy
Doğru mu Haksızlık mı ?
was die wahlhelfer betrifft..bei den präsidentschaftswahlen 2018 wurden die wahlhelfer ja auf selbe art und weise gewählt worden..
erdogan versucht aus meiner sicht ALLES um den machtentzug zu stoppen... izmir,ankara,antalya, adana und istanbul..dann erklärt man halt die wahlen für ungültig und sucht nach wegen das wirtschaftlich wichtigste machtzentrum des landes zurückzuerobern. dein video zeigt wie das funktionieren kann.
eine politische weisheit besagt "wer istanbul gewinnt, gewinnt die türkei"....
-----
Schreibt...
0
Beitrag gepostet am 11.05.19, 21:54
@niveaboy
Nr.: 25
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Wenn man egal auf welche Art und weise die Macht erzwingen möchte, verstehe ich den Sinn dieser wahlen nicht.
-----
0
Beitrag gepostet am 11.05.19, 22:10
@isabella
Nr.: 26
Antworten
niveaboy
Doğru mu Haksızlık mı ?
istanbul ist das herzstück der türkischen wirtschaft- wer istanbul regiert, regiert die türkei..
ich glaube erdogan verbindet vieles mit istanbul... dort begann sein politischer aufschwung...und vielleicht ganz bald sein politischer absteig.
bende senin gibi anlam verebilmis degilim ama türkiyede maalesef mümkün gibi görünüyor.
sence paylasmis oldugun video montaj mi ?
-----
Schreibt...
0
Beitrag gepostet am 12.05.19, 23:18
@nemesis
Nr.: 27
Antworten
niveaboy
Doğru mu Haksızlık mı ?
Açmış ağzını yummuş gözünü hanimefendi. Düsünceleri sandığa yansicakmı merak ediyorum... bekleyip görücez
-----
Schreibt...
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 13:49
@nemesis
Nr.: 28
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
No 40 .. harbiden de açmış ağızını yummuş gözünü
-----
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 13:53
@sislegelenyolcu
Nr.: 29
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Hepsi derken tabiki adil olup tüm partileri dahil ediyorum.. birkere CHP veya hdp üyeleri için çapulcu, terorist, vatan haini vs diyip Yok efendim ülke ellerine geçse satarlar demek de çok yanlış, ha diyorsan o zaman belgeleyip, hukuk sürecini başlatıp kanunen ne gerekiyorsa uygulayıp cezasını kesersin. Gidipte bunlar Amerika’nın oyunu diyip, çocuklarını orada okutup mezun ettirip hatta torunlarının orada doğurtup Amerikan vatandaşı olmalarına müsade etmeyeceksin ve de orada da gayri menkul almayacaksın, veya gidipte dış ülkelere, gelir sağlayan işletmeleri devretmeyeceksin ekonomi diyorsunuz da hangi ekonomi ? Siyasetten hiç anlamasamda ekonomist olmasamda bunun matematiğini yapmak pekte zor değilde konumuz seçim iptali değilmiydi yahu ? Hazır yine konumuza dönmüşken tekrar soruyorum aynı zarftan çıkan oylardan neden sadece birinde usulsüzlük olduğunu tespit ettiler? şunu da belirteyim 31 Mart’ta ki seçimlerde kader mahkumların oy kullanabilmesi ama 23 Haziran’da olacak seçimlerde kullanamamasına bit yeniği arıyor ayrıca da kadın sığınma evlerinde bulunan binlerce kadının oy hakkının elinden alınmasını KINIYORUM! Ha birde 32 no da eklediğim video ya sizin yorumunuz nedir ? merak ettim
-----
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 18:14
@sislegelenyolcu
Nr.: 30
Antworten
pusu_vadi
Doğru mu Haksızlık mı ?
benim kafam bazi seylere basmiyor aciklarsan sevinirim,, immamoglunu destekleyen sanatcilar var,,simdi bazi belediye baskan adaylari yasak koyuyor ilcedeki etkinliklere katilimaz diye,,yine akp_mhp ortakligi devlet bahceli cem yilmaza artik onu sevemem diyor..yandas basinda sehit cenazeleriyle mutlumusun imamoglu diye basliklar atiliyor yine pkk terör örgütleriyle yanyana resimlerini koyup alabildigince karalama kampanyasi yapiliyor,,haydi basini es gectim sonucda satilmis kalemler,,peki bahceli veya belediye baskanlari neden sanatcilara yasak koyup bu insanlar linc kampanyasi baslatiyorlar...simdi benim kafam basmiyor dedimya,,istanbulun 8 milyon oyunu alan birini sanatcilar destekliyemezmi?? IKINCI KAFAMIN ALMADIGI NOKTA EGER CHP_ADAYI imamoglu gercekden pkk veya teröristlerle harekat ediyorsa yandas ve bahceli hakliysa 8 milyon istanbulun oyunu alan biri icin korkutucu bir durum degilmi ,,düsünsene sirf istanbulda 8 milyon terörist veya destekcisi baskan adayina oy veriyor,,bu durumu aciklarsan sevinirim.......
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 18:59
@odyseuss
Nr.: 31
Antworten
babey
Doğru mu Haksızlık mı ?
Isvicre basbakanina sormuslar....
Yahu isvicrede deniz yok ama deniz bakanligi var bu nasil is diye.
Ne demis biliyonmu???
Sizde de adalet yok ama adalet bakanligi var
Adam hersey güzel olacak dedi...neyini begenmediniz hersey kötü olacakmi diyorsunuz yani...
Sizde söyleyin,herkes söylesin. Insallah hersey güzel olur. ne var bunda
Sanatcilar dedi neymis efendim diyemez...satdyumlar inledi taraftarlar dedi vay efendim nasil derler...Yahu sizde söyleyin keske hersey daha güzel olsa!!!!
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 20:05
@babey
Nr.: 32
Antworten
babey
Doğru mu Haksızlık mı ?
Tehditler,saldirmalar yaralamalar,istanbula karagah kurma söylemleri....ne oluyoruz ya???
Inadina kucaklasacagiz,korkuyla yasayacak halimiz yok.
Istanbulda bir seyler olacak....ne olacak nannn
hersey güzel olacak
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 21:57
@sislegelenyolcu
Nr.: 33
Antworten
pusu_vadi
Doğru mu Haksızlık mı ?
sorumun cevabi net gelmedi,,,chp nerde ne zaman sanatcilara akp ye oy verildigi icin yasak ve buna benzer seyler uyguladi söylediklerin spzde kalmasin örnek veririmisin..ve chp ye oy vermek desteklemek yasak yemek icin nedenmi???..
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 22:37
@sislegelenyolcu
Nr.: 34
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Tabiki vatanseverlik ile alakası Yok yurt dışında okutmanın kötü olduğunuda düşünüyorum şahsen ama sürekli Amerika karşıtı görüşler duyunca illaki de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtmiyor değil, demekki derin devlet ve birleşik devlet olarak bakmak gerekiyormuş, tıpkı colayı protesto edip fanta içmeye benzettim bunuda.. bu arada sadece Sözcü okumuyorum tek kaynak sabit fikire yol açtığına inanıyorum çünkü... usulsüzlük varsa, adaletli davranıp tekrardan yapılsın tabiki ama dediğim gibi terazi yamuk durmama şartıyla.. Avrupa’nın seçimlere karıştığını değilde fikir üretmelerini gördüm, o ara bişey kaçırmış da olabilirim tabi.. maalesef düzgün şekilde yanı sadece “ çaldılar “ dedikleri için ama neden tek iptal sorusu yanıtsız kaldığı için, bu sorular soruluyor, gerçi sayın Erdoğan “ Bizim aldığımız kararı YSK onaylamıştır “ dedi ama bu sözün ne anlama geldiğini de şimdi düşün dur mübarek sakız gibi bu heryere çekilir...bu böyle siz biz muhabbetti döndükçe, baba, oğul, damat torpili olmadan mevkisine yaraşır okumuş ve de işinden anlayan insanlar seçilemedikce bir gıdım ileriye yürüyemeyiz ..
-----
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 22:38
@nemesis
Nr.: 35
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Aynen nemo güvenlik sağlanamadığı için geçtiğiniz seçimlerde de oy kullanamadılar
-----
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 22:41
@isabella
Nr.: 36
Antworten
isabella
Doğru mu Haksızlık mı ?
Eh gözümüz aydın YSK yine karar verdi.. AKP'nin itirazı üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmişti. Bunun üzerine Millet İttifakı CHP ve İYİ Parti de "Zarftan çıkan 4 pusuladan birisi iptal ediliyorsa hepsinin iptal edilmesi gerekiyor" diye, seçimlerin tamamen iptal edilmesini ve İstanbul'un 39 ilçesinde seçimlerin tekrarlanmasını talep etmişti. YSK bu itirazları bugün görüştü ve seçimlerin tamamının yenilenmesi talebini reddetti. Yani 23 Haziran'da AKP'nin istediği gibi İstanbullular sadece 'Büyükşehir Belediye Başkanı yeniden seçmek için' sandık başına gidecekler. Haliyle bu biraz değil büsbütün adaletsiz olduğu için Hadi bakalım hayırlısıyla herşey çok güzel olacak demekten başka birşey gelmiyor içimden
-----
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 22:44
@nemesis
Nr.: 37
Antworten
pusu_vadi
Doğru mu Haksızlık mı ?
reis staddlari ben yaptim ,,hersey güzel olacak slogani attirmam diyor
..sanatci sanatiyla konusacak diyorda kendini destekleyen sanatcilarina neden birsey demiyor
artik nereye nasil saldiracagini sasirdi,,batikca batiyor,,,yaw git ekonomiyle ugras millet hayat pahaliliginda cirpinip duruyor,,tutturmus o öyle bu böyle tehditt tehdittt sikti ama inan...bu milleti koyun degil mall yerine koymaya basladi iyice
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 22:53
@nemesis
Nr.: 38
Antworten
pusu_vadi
Doğru mu Haksızlık mı ?
arkadas her kezi tehdit ediyor,,is adamlari aciklama yapiyor tehdit,,sanatci aciklama yapiyor tehdit,,ekonomist aciklama yapiyor tehdit,,eski yol arkadaslari aciklama yapiyor tehdit,,muhalafet eciklama yapiyor tehdit,,eski cumhurbaskani aciklma yapiyor tehdit,,eski genel kurmay baskani aciklma yapiyor tehdit,,,ben biktim inan kendinden olmqayan senin gibi düsünmiyen herkezi tehditle nereye varacak ..bu millete bu kadar zarar vermeye gelecegine fitne fesat tohumu ekmeye kimsenin hakki yok bu cumhurda olsa..
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 23:04
@isabella
Nr.: 39
Antworten
-solyanim
Doğru mu Haksızlık mı ?
yapilacak olan istanbul secimleri ayni zamanda , akp ve mhp icin beka meselesi olacagi icin tüm imkanlarini seferber edip istanbul secimini almaya calisacaklar.
buna ragmen imamoglu secimi kazanirsa , zaten ekonomide berbat,artik kimse oturdugu koltukda rahat oturamaz,erken secimmi dersiniz refarandummu dersiniz ,epside corap sökügü gibi pespese gelebilir,
tarafsiz bir gözle baktigimda,etrafimiz ates cemberi olmus ,dolar 6 lira euro 7 lira olmus ,biz alen kac aydir secimle ugrasiyoruz,ben gelecegimizi pek parlak görmüyorum,insallah yanilirim
-----
SoLyAnIm
0
Beitrag gepostet am 13.05.19, 23:04
@nemesis
Nr.: 40
Antworten
pusu_vadi
Doğru mu Haksızlık mı ?
aynen öylesine iki zit kutup yarattiki bunu düsman bile yapamazdi helal olsun demek lazim burda..pkk nin ülkeyi bölmesine gerek yokkki simdi akpliler yani yerli milli vatan ezan savunuculari,,birde senin benim gibi fetöcü terörist chp liler zindilar yani
sana diyim bu akp liler bizi keser abi,,dövmeye basladilar zaten,,chp genel baskaninini gazatecileri,,sonuc hepsi eli kolu sallayarak kahram gibi geziyorlar
0
1
2
3
4
5
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!