|
|
|
Resmileşti ... |
aslinda her yerde ilan edilmeli ve o gun tatil olmali harika olur insahlah bir gun olur ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Kapı gıcırtısı desen üzerime alınacağım da teneke de neymiş ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Öhm var Tabi ama geçti sık dişini daha 3 Kasım’a az kaldı ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Alıştık konuların bir şekil dağılmasına yeterki pozitif olsun cancan 8. Mart’ta gidelim o mahalleye ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
öncelikle öptüm canikom artık kadınlar erkekler çocuklar anne baba sevgililer gunu diyipte koskoca yılda tek gune sığdırmaktansa insanlık öldü günü olsun baride bir gün yas tutalım daha makbul |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Oyy kadercim şap şup mucuks  o günler biraz kapitalizmin kurbanı oldu tarihçe anlamı olan günler bence daha makul hem onlar izin günleri olacağını sanmam  öldümü dersin gerçekten bir kıvılcım var sanki daha ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Bak öyle bir gün varmı bilmiyorum ama ne farkederki sanki resmî tatil günleri hirstiyanlara da özgü olsa diğer dinlere mensup olanlar da faydalanıyor daha Yok o onlara ait ben illaki çalışacağım diyeni görmedim ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Sana dokunmuyor o zaman tatil günleri o da iyimis  8 Mart’tan şimdilik yararlanamıyoruz ama olsun belki tepki gelir  Bu arada ben ne olduğunu çözdüm maho insansın ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
ozaman konu kader günü olsun o gün yine herkez kaderini yaşasın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Olsun tabi..yakinda patates,sogan,patlican,biber günü bile olacak hatta pisirildikleri günler,resmi tatil ilan edilsin.   ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resmileşti ... |
Ohooo babey usta ne ettin sen bea  kafadan emekli oluruz ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!