93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.07.18, 18:16 Nr.: 1 Antworten

23 yil önce
Bundan 23 yil önce Srebrenitsa da 8372 sivil Bosnali karedslerimiz bir katliama ugradi. Bu gün anma töreni vardi.
Hepsinin ruhu sad olsun. Ailelerinin, yakinlarinin ve Bosnali kardeslerimizin baslari sag olsun.
Dilerim dünya nin hic bir yerinde hic kimse hangi dil den, din den, renk den olursa olsun katliama ugramaz.
Insanlik artik böyle vahsetlere DUR der, önüne gecer, izin vermez.
0

Beitrag gepostet am 11.07.18, 20:15 @nasonmaz Nr.: 2 Antworten

23 yil önce
Avrupanın göbeğinde hemde 
Alın size Avrupa Adaleti
Sözün bittiği yerdeyiz.
0

Beitrag gepostet am 11.07.18, 21:44 @nasonmaz Nr.: 3 Antworten

23 yil önce
Ne çabuk geçti yine zaman..Unutulmaz bir vahşet, Avrupa’nın göbeğinde yaşanan en büyük katliamlarından biri asla unutulmayacak! Tekrar hatırlattığın için teşekkürler. Kurban edilen onca insana allahtan rahmet geri kalanlara sabır diliyor ve dünyanın hiç bir yerinde tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 11.07.18, 21:47 @nasonmaz Nr.: 4 Antworten

23 yil önce
8 bin erkek yetiskin insani katletmekdeki asil amaclari,sraprenitsa sirplar icin cok önemli bir konumda olmasiydi,bir dhada geri dönecek insan kalmasin diye hemde BM askerlerinin gözleri önünde yaptilar katliami
0

Beitrag gepostet am 11.07.18, 22:17 @nasonmaz Nr.: 5 Antworten

23 yil önce
Türk  kökenli  ve  müslüman   olmalari   nedeniyle  tarihin  en  igrenc  katliamlarindan  birisi  yasandi,  hamile  kadinlara  tecavüz  edilerek  iskenceyle  öldürüldüler.   demokrasi  denilen  sömürü  sisteminin  aga babalari   < cakal sürüleri >  siritarak  seyrettiler.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 12.07.18, 17:20 @barshan Nr.: 6 Antworten

23 yil önce
AB nin Adaleti. Isine geldigi gibi, zamana göre iki yüzlülük.
0

Beitrag gepostet am 12.07.18, 17:22 @dirilis2018 Nr.: 7 Antworten

23 yil önce
Tesekkürler...
Kin le yol alinmaz, alinmasin. Lakin, unutmamak gerek.
0

Beitrag gepostet am 12.07.18, 17:23 @isabella Nr.: 8 Antworten

23 yil önce
Tesekkürler isabella, düsünce ve temennilerinize bende katiliyorum. Evet, unutmamak gerek.
0

Beitrag gepostet am 12.07.18, 17:25 @-solyanim Nr.: 9 Antworten

23 yil önce
-solyanim, BM Askerlerinin gözü önünde olmakla birlikte, önceden o katliama ugrayanlarin silahlari toplatildi. Madelya bile alanlar oldu bazi Devletler tarfindan.
0

Beitrag gepostet am 12.07.18, 17:27 @eses43 Nr.: 10 Antworten

23 yil önce
eses43, tecavüzü özellikle dillendirmek istemedim. Onu yazmaya elim varmamisdi.
Türk müslüman olup olmadigini tam olarak bilmiyorum, iclerinde Türk de olabilir.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

23 yil önce