106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.06.18, 01:10 Nr.: 1 Antworten

tv ye cikamaz..
reis suan hic bir liderin karsina cikip  tartisamaz,,cünkü attigi yalanlari adamlarin yüzüne bakarak söyleyemez söylersede rezil olur cevabini alir bunu bildigi icinde tv proglarimdan kaciyor,, ancak yandaslarina söyler onlarda alkislar...
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 01:42 @hedef2023 Nr.: 2 Antworten

tv ye cikamaz..
ne olacak dünya lideri degilmi cikar tv 1 saate parcalar ezer mahveder gecer,,,tüm ülkede gercekleri görür muhalefetinde yüzünü görmüs olur bu kadar zor olmasa gerek reise 1 saatini ayirmak..suan o rakip görmediklerinin toplam türkiyedki oy orani 1...2...degilki %50 min kesimin liderleri bu firsati neden kaciriyor anlamis degilim ..sana sunu söyleyim reis birak liderlerin karsina cikmayi siradan bir vatandasin karsina cikip tartismaya giremez
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 01:49 @hedef2023 Nr.: 3 Antworten

tv ye cikamaz..
öyle bir algiyla yönetiliyosunuzki suan,gercekleri gördünüzde is isten gecmis olacak ondan korkuyorum...iyi iste ciksin inceyede haddini bildirsin adam istanbul mitingini iptal edecem diyor cesareti varsa cikmaya
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 01:52 @hedef2023 Nr.: 4 Antworten

tv ye cikamaz..
ince 13 cumhurbakasinimiz,,,bunu hala göremiyormusunuz
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:00 @hedef2023 Nr.: 5 Antworten

tv ye cikamaz..
sistem degisikliginden dolayi birinci nedeni bu,,cünkü suanki sistem %51 istiyor,,neden sence partiler millet ve cumhur ittifaki diye birlesti sorunun cevabi burda iste....ikinci bir sebebi tüm partilerden oy alabilecek bir aday olmasi 3.cü bir sebebi akp nin chp ye attigi iftiralar,4.sebebi muharrem ince bunu chp yi yüceltmek ve partisinin anamuhalefet partisi olarak tabiki parti liderinin aday olmasi gerketigini bilirtmisdir..5.sebebi bende her zaman kemali yetersiz buldum,,ince dogru adaydir dogru tercihdir olusturdugu firtinaya bakarsakda ne kadar iyi bir secim oldugu gözükmekte..
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:04 @hedef2023 Nr.: 6 Antworten

tv ye cikamaz..
iyide sizde gözünüzdeki capagi hic görmüyosunuz,,,mhp suan kimin yaninda bbp kimin yaninda 3 parti neden birlestiniz???? tabiki onun icin birlestiler % 51 almak kolaymi ancak gücler birligiyle bu saglanir
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:08 @hedef2023 Nr.: 7 Antworten

tv ye cikamaz..
ecmis olsun türkiye diyip,,vatandasliktan cikacam bu kadar basittt,,bunlarin yüzünden ben dinimi terk ettim,,,eger bu halk bunlari bir daha secssin türklüktende cikacam,,daha ne diyim sana
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:27 @hedef2023 Nr.: 8 Antworten

tv ye cikamaz..
sonra bakacam uzakttan tantelli kefenli genclerinize bizi arfine götür diyenlere,,,ama bu ülkeyi kimseye birakmayiz arkadan biz gelecegiz MUSTAFA KEMALIN ASKERLERI OLARAK,,
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:39 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

tv ye cikamaz..
Türkiyede  yeni  bir  sistem  kuruluyor.   bu  sistem  akp  ile  mhp  öncülügünde  elit  ve  akademisyen  kesimin  özellikle  üzerinde   calisarak,   dünyadaki   degisik,  farkli  sistemler  gözden  gecirilerek  hazirlanmis   bir  sistem.   erdogan  bu  sistemi   ve  sistemin  getirdigi  yenilikleri  anlatmakla  mesgül.  sogan,  patates,  bisiklet,  iftira,  palavra  gibi  densizliklere  zamani  yok.  elestirmekten  baska  fikri  olmayan,  halka  sunacagi  projesi  olmayan, HDP'li  katillerle  kol-kola  gezip  is birligi  yapan  sinsi,  zerdüst terörüstlerle  neyi  tartisacak.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:42 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

tv ye cikamaz..
Mustafa  Kemalin  askerlerine   it   diye  mecliste  bagiran  HDP'Li  teröristlerle  kol-kola  gelirsiniz  artik.  size  yakisanda   bu.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:43 @eses43 Nr.: 11 Antworten

tv ye cikamaz..
tam bir m.ö zihniyetisiniz varya size suc bulmuyom balik bastan kokar...
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:45 @pusu_vadi Nr.: 12 Antworten

tv ye cikamaz..
M:Ö  acilimini  yazamayacak   kadar  zihniyeti  bozuksun. kokmus  balik  sizin  zihniyetiniz   fosil  beyinliler.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:48 @eses43 Nr.: 13 Antworten

tv ye cikamaz..
ne icip geldin dogru söyle,,bende iciyom ama bu kadar kafa yapmiyor bana
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:50 @pusu_vadi Nr.: 14 Antworten

tv ye cikamaz..
Alkohl  kullanmiyorum.  ama  istersen  sana  pazar   aksami  35'lik  ismarlayabilirim   cünkü  buna  ihtiyacin  olacak. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:52 @eses43 Nr.: 15 Antworten

tv ye cikamaz..
alkol kullanmadigindan eminmisin?? veya uyusturuju,,,misal ahaber yandas gazeteler,,yemin ederim dünyadaki en etkili uyusturuju maddeden daha fazla beyni uyusturuyor
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 02:54 @pusu_vadi Nr.: 16 Antworten

tv ye cikamaz..
haklisin  tecrübe  konustu,  sistem  yalakasi,   uyusuk  beyin  sizin  gibilerde  olur.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 03:01 @eses43 Nr.: 17 Antworten

tv ye cikamaz..
papagan gibi ben burda sistemin size verdigi seyleri söylemiyom,,ben gercekleri söylüyorum suanki sisteme düzene bas kaldiriyom,,yalaklik menfaaat cikar aramiyom birilerine sizin gibi tapar casina BIAT etmiyom,,,sistem yalakasi sizmisiniz benmiyim aynaya aynaya...
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 03:43 @-maho Nr.: 18 Antworten

tv ye cikamaz..
ülke suan tayyib tarafindan esir alinmisdir,,varsa buna karsi cikan buyursun gelsin,,,ülkede hakim savcilar karar alirken bile korkarak aliyor,,benide fetöden suclarlar diye,,,,ülkede basin yayin yalaka korku altinda birgün terör proagandasi yapiyor diye ceza yememek icin,,,tayyibin bir emriyle bu ülkede olmayacak birsey yok....pasalar eski cumhurbaskanlari bile korkararak aciklama yapiyorsa fazla birsey anlatmaya gerek yok,,,adam secilmis belediye baskanlarini bir kalemde görevden aldi kimseden cittt yok birde yalakalik yapiyolar üstüne ama eminimki bunlarin hic biri akp ye oy vermiyecek,,,dip dalga diyorlarla emin ol bu secim cok farkli olacak anketler büyük yanilacak,,cünkü millet görüsünü bile aciklarken korkuyor...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

tv ye cikamaz..