125 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.06.18, 05:48 @-maho Nr.: 41 Antworten

agam bizimle egleniii
Mahoooo  kardesim,  Allah  Kur'an'da  <  biz  arz´i  genisletiriz > diyor.  

Kainat + akil = genisleme..  

NOT: 1. Ateistlik  sökmedi,  Deistlik  verelim.
      Feto'culuk  sökmedi  zerdüstlük  verelim.
       2. diger  cakallari saymiyorum.

3. medeniyetin  besigi  olan   anadoluda  din,  dil,  irk  ayrimi  yapmayan  insanlarin  huzurunu  bozan,   genc  nesili   zehirleyen  fitnecilere,   fesatlara,  iki  yüzlü  nankörlere  lanet  olsun.
  4. simdi  at  gözlügü  ile  dolasan  militan  yalakalar   ne  diyor  bu  adam  diye kendilerine  soracaklar,   oysa  sormalari  gereken  soru   benim  cebimdeki  pasaport  olmasa  beni  kim  takar   diye  sormalari  lazim. ama  nankörlük  bunlarin  ruhuna  islemis,  kin  ve  nefretten  besleniyorlar. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 13:06 @eses43 Nr.: 42 Antworten

agam bizimle egleniii
ayni cümlede bir insan ancak bu kadar kendi kendi inkar ederek yazabilir,,bir insan ancak bu kadar kendisiyle celisir,,sen ne icip gelip burda yorum yapiyosun,,bari yazdiklarini okuda öyle gönder,,3::madde diyosunki din dil irk ayrimi yapmayanlarin huzurunu bozan diyeceksin,,mediniyetlerin besigi diyeceksin,,deistlere zerdüslere ve diger cakallari saymiyomusun bile diyecek kadar ayrimcilik ve cakkkallik yapacaksin,,,komik ve sacmalama bir yazida ancak bu kadar olur....NOTTTTT:::nottttt.NOTTTT::diyip duyosunya bak kulagina küpe olsun,,,din ve türklük kimsenin tekelinde degildir,,biz ne türklügü sizden öreniriz nede dini ,,suda bogulan insan misali yazdikca batiyosun,,,ucuz kahramanliga soyunmayin,,yemezlerrrrr
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 15:40 @pusu_vadi Nr.: 43 Antworten

agam bizimle egleniii
      Cok  komiksin    yaaaa.    No:  76  daki   yorumun  icerigini  kavrayamayinca  demagoji  yapmaya  calismissin  onuda  beceremedin.   cok  traji  komiksin  yaaaaa   senin  gibi  fosil  beyinlileri   ben  zaman  tuneline  gönderiyorum   orada  debelenip  duruyorlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 15:42 @eses43 Nr.: 44 Antworten

agam bizimle egleniii
o kadar sacmaligi aynen dogru diyon anlamiyom,,ama sundan da eminim sap yiyip saman s..mak misali sende ne yazdigini bilmiyon
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 15:50 @pusu_vadi Nr.: 45 Antworten

agam bizimle egleniii
hah  iste  itiraf  et  anlamiyorsun  kendi  deyiminle,  samanla  idare  ediyorsun.

Not:  sundan  emin  olabilirsin   saman  yiyenler   senin  gibi   dang......larin  hayati  kolaylassin  diye   hem  üretiyorlar  hemde  doganin  dengesini   koruyorlar.
basiretsiz  hadi  zaman  tüneline.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 15:53 @eses43 Nr.: 46 Antworten

agam bizimle egleniii
aynen senin sacmaliklarini anlamiyom,,cünkü yazilarinda mantik yok anlam yok,,örenmissin NOT::örenmisin kavram celiski köse,,bir kacda terim her konuya yazip yazip gönderiyon,,,son dönemde boyuna hakaretler,,caresizligin göstergesidir bu,,sende bir fikir yok,,savundugun bir görüs yok,,yalaka takimi gibi ortalikda dolasip duruyon...
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 15:59 @pusu_vadi Nr.: 47 Antworten

agam bizimle egleniii
tanistigima  memnun  oldum,   sistemin  usagi  bay  yalaka.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:05 @eses43 Nr.: 48 Antworten

agam bizimle egleniii
konulara maydonoz oluyosan bir günde savundugun dogrun varsa konu acda görelim neden bir gün konu acma CESARETIN YOK,,cünkü yalakasin korkuyosun elestirilmekten,,kolaya kaciyosun elestirmek kolay misalii,,omurga yok dürsütlük sende neden,benimle ayni seyi söyleyen biri bayan olursa kivirmanin en alasini yapiyosun,,,sana iyi niyetli davrandim diye bana kolayca hakaret ediyosun ama ayni seyi korktugun sana rahatlikla küfür edebilecek biri olursa abi abii misali korkakca yaziyosun,,,,sende KISILIK YOK tamammi..sen busun acik netttt...ha benim iyi niyettimi süistimal yaptigini sanma ben her seyi görüyorum,,
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:13 @pusu_vadi Nr.: 49 Antworten

agam bizimle egleniii
vay  benim  cesaretli  klavye  delikanlima    seni   serbest  biraktim  istedigin  gibi  takil.  gittigin   bit  pazarindan  benim  icinde  bir-kac   kilo  cesaret  alirmisin.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:15 @eses43 Nr.: 50 Antworten

agam bizimle egleniii
delikanli olacaksin önce,,bunun kitabini örenmek istiyosan takil bana,,yalakalik yaparak bir yere varamassin ,,sana lazim olan cok sey var ilk sana karakter almak lazim...
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:20 @pusu_vadi Nr.: 51 Antworten

agam bizimle egleniii
isleri gücleri hep yalan dolan sahtakarlik hirsizlik baska bise yok                                                                                                                                          Bild könnte enthalten: Text
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:20 @pusu_vadi Nr.: 52 Antworten

agam bizimle egleniii
seni  avutacak  zamanim  yok.      Ayinesi  istir  kisinin   lafa    bakilmaz  diyerek  sacmaliklarina  cevap  vermiyecegim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:24 @mehriban Nr.: 53 Antworten

agam bizimle egleniii
bizim görevimiz oy kullanmak sandiklara sahip cikmak doiger partilerin isi, sahip ciksinlar
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 16:45 @dirilis2018 Nr.: 54 Antworten

agam bizimle egleniii
2018 icin bu proje degil,,1980 yillarda böyle bir sey yapilsa alkislardim,,bakin ben sunu söylüyorum cag teknoji o kadar hizli ilerliyorki ja yakalayip ayakta kalacagiz ya yok olacagiz...bize bisey katacakmi simdi o proje bence hic bisey katmaz...cünkü teknoloji zaten evlere girdi ben sunu duymak istiyorum,,uni kaalitesini artirsinlar,,unilere fazla kaynak ayirsinlar arge arajtirmalarina kaynak ayirsinlar,,,dünya capinda bir ürün üretelim farbrikalarimiz olsun,,gelecek kaygimiz olmasin güclü bir ülke olalim,,80 milyon bir olalim,,enerjimizi bizim hep farkli seylerle aldilar,,sag sol diye laiklik seriat diye,,suanda ayrimcilik diz boyu oy uygruna bu milletin sacmaliklarla kaybedecek fakti yok...
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 17:09 @zamir Nr.: 55 Antworten

agam bizimle egleniii
diyelimki biz  yanlis anliyoruz diyelimki biz art niyetliyiz gercekten erdogan kütüphane acip halkin blilincli bir sekilde yetismesini istiyor,,,,eeee o zaman ben sunu soruyorum kendime 2018 yillinda mi biz bu noktaya gelebildik,,o zaman hayirli olsun diyelim 2018 yilinda kütüphane cagini yakaladik,,dünya bizi nasil kiskanmasin
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 17:38 @remix- Nr.: 56 Antworten

agam bizimle egleniii
tabiki bunun arka planida var neden esinlendide böyle bir sey yapti tam cözemedim ,,ya osmanli döneminde böyle bir örnek vardir onu uygulamak istemisdir,,yada halkin örgütlenmesi icin birer toplanti yerleri yapacak ama suan kesin bir kaniya varamadim
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 17:45 @dirilis2018 Nr.: 57 Antworten

agam bizimle egleniii
ülkeye yapilan hizmete bir yatirima bizler karsi degiliz,,yollara hastanelere ihtiyacimiz var hizli trenlere ihtiyacimiz var,,akp döneminde yapildimi yapildi senden ricam bu köprüler yollar nasil ihale edilmis bir arajtir,,sehir hastaneleri nasil ihale edilmis nasil devlet garantisi verilmis arajtir,,,eger bizlerin hakki yenmeden adaletli sekilde ihale edilmissse gel buraya yaz...alt yapi hala cok eksigimiz var ama bir kac köprüyle bu isler bitmiyor,,karinca gibi olmaliyiz gezi olaylarindan sonra bu hükümetten bir tane yeni proje yeni yatirim duydunmu??? hizla geriye gidij var ekonomi enflasyon dolar kuru faizler aldi basini gitti,,,gitmiyor artik yeni kana ihtiyaci var bu ülkenin,,,,chp söyle chp böyle demek dogru degil,,,suan inceyi elestiriyorsunuz adami daha dogmadan önceki dönemiyle elestirmek ne kadar dogru sence???,,veya 50 yil önceki chp öyle yapti diye incedemi ayni seyi yapacak diye ayni kaliba koyuyorsunuz ,,önyargili olmak yerine adami dinlesek daha dogru olmazmi???..
0

Beitrag gepostet am 20.06.18, 17:47 @kurtbeyi Nr.: 58 Antworten

agam bizimle egleniii
abi birde ekonomik boyutu var hele birde hepsi belej olursa hocam corbada olacakmis sanirim yaninda ekmekde olursa ohh gel keyfim gell ben bile giderim )))
0

Beitrag gepostet am 24.06.18, 23:53 @pusu_vadi Nr.: 59 Antworten

agam bizimle egleniii
NO:3. teki  yazimi  oku,  oku´ki   vizyonun  genislesin   belki  at  gözlüklerinden  kurtulursun.  nalinci  keseri  gibi  her  gün  ayni  lakirdilari  burada  tekrarlamaktan  kurtulursun   iyi  oku  secimden  önce  yazilmis  bir  yazidir.  eminim  faydalanirsin.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 00:00 @hedef2023 Nr.: 60 Antworten

agam bizimle egleniii
herkes  kendine  yakisan  ile  amel  eder.    O'   dersini  aldi   hirsindan  köpürüyor / köpürüyorlar  simdi.    beter  olsunlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

agam bizimle egleniii