128 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:38
@isabella
Nr.: 21
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
elbette sehir kütüphaneleri üni kütüphaneleri var bu calisma avam karmasini ve gencleri atil durumda olmaktan kurtarip zihinsel olarak verimli hale getirmek icin. yapiliyor ben bu tür kültürel egilimlere ideolojik acidan bakmam.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:39
@gulam
Nr.: 22
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
iyiki yetisememisin virüs bulastirirdin yoksa
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:40
@pusu_vadi
Nr.: 23
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Bence ayrıdır güzelliği ve her eve lazım keske öyle seslenseler millete
yalnız senin konu git gide dağılıyor
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:40
@isabella
Nr.: 24
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Devletin görevi neden olmasin ? Almanya da örnegin Stadtbibliothek ler var. Devlet Kütüphaneleri. Herkesim den insanlar gidiyor hala, genc yasli... Ortami havasi farkli oldugundan mi bilmiyorum.
Bi cogunun Kütüphane karinesi Ausweis Pass i var. O karineyle ücretsiz belli süreligine kitap lar alip kiraliyorlar.
Iyi olana karsi cikmamak gerek.
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:45
@isabella
Nr.: 25
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bende sanirim seytan tüyü var,,ipini koparan bana saldiriyor
arkadas fikrilerinizi söyleyin en uc en zit noktasina kadar,,ama su kisisel hakaret lere neden basvuruyolar anlamadim gitti...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:46
@gulam
Nr.: 26
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:47
@nasonmaz
Nr.: 27
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
nasso senin dedigin kütüphaneler farkli reisin acikladigi sistem ayri,,,ayrica zaten türkiye her sehirde bir kütüphane mevcuttt degilmi??? zaten var her sehirde her ilde önemli olan bu kitaplari her köye her eve her mahalleye sokmak sen öyle nesil yetistirdi oralara bile ihtiyac olmasin kitaplar evlerde mevcut olsun
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:47
@nasonmaz
Nr.: 28
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Kitap okuma hevesini ilk önce veliler alıştırmalı anlamında demiştim. Kütüphane olmasına karşı degilim devletin bu yönde çalışmasını da desteklerim ama zaten kütüphaneler var farkı ne olacak bilmek istedim
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:49
@pusu_vadi
Nr.: 29
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
O bendede var bir ağız tadıyla tartışma yapılamıyor bea nerede eski forum
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:50
@isabella
Nr.: 30
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bunlar iyi günlerimiz,,bu zihniyet böyle devam etsin olay farkli boyutlara ulasacak ülke genelinde...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:55
@isabella
Nr.: 31
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Elbette evinde ilk olarak ebebbiyenler cocuklarina alistirmali kitap sevgisini. O hepimizin dilegi...
Kirathane derken tam olarak Erdogan neyi kast ediyor bilmiyorum. Belki gencleri sokaklardan cekmek istemis olabilir...veya kontrollü pc kullanimi...
Aciklama getirmeleri iyi olur tabi..
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:00
@nasonmaz
Nr.: 32
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Yanı getirseler keske bende 25 no lu yorumumda bunu sorguladım
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:04
@pusu_vadi
Nr.: 33
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Aciklama getirmeliler. Bakiyorumda, bu Iktidar o kadar cok yanlis hatta yaptiki bu zaman kadar, her attiklari adimdan Türkiye nin yaridan fazlasi bir Capanoglu ariyor hakli olarak.
Millet artik bi bit yenigi ariyorsa, suclusu AKP nin kendisi.
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:13
@nasonmaz
Nr.: 34
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
allahini seversen 2018 secim vaadi bumu olur,,bizim yakalayamadigimiz teknojoyi ucundan basindan yakalayamadigimiz teknolojiyi dünya artik bir üst boyuta tasiyor bunun calismalarini yapiyor,,bakin arabalara artik arablar kendi kendine park ve sürüj özellikleri getirdiler,,dizel araclar benzinli araclar yerine elektirikli teknoljiye gecic calismalari yapiyolar,,suan kullandigimiz telefonlarin yerine baska boyutlarda teknoljiler gelistiriyolar,,uzaya farkli boyutlarda el atiyolar,,bizimkiler eeeee kirathane acacaz cay kek bedava ,,,,,
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:17
@remix-
Nr.: 35
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bu kazansa isimiz tam harap ama gelecek kisinin halide bir o kadar harap olacak cünkü mahvetmedikleri sey kalmadi türkiye,,yargisindan adaletinden,ic dis sorunlardan süriye konusundan ekonomisinden tut yetistirdigi nesilellere kadar sorunlu bir ülke devir alacaklar...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:17
@pusu_vadi
Nr.: 36
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Kisaca, buna BIAT kültürü, diyorlar pusu_vadi. Bu da bi nevi Feodalitedir.
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:24
@nasonmaz
Nr.: 37
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
e gecen bir düsündüm acaba dedim bir politikaciya insanlar neden taparcasina destekler? sanirim bende senin dedigin gibi sorunun kaynagini BIAT da buldum,,,cünkü bizlere alistirmislar,osmanli döneminden PADISAHIM COK YASA,,bize alistirmislar SAKKALLI HACI HOCALARA taparcasina önünde egilmeyi,,daha geriye gidiyom her dönemde biat kültürü cikiyor karsima,,,buda aslinda bizim demokrasi kültüründen gelmedigimizi gösteriyor
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:41
@pusu_vadi
Nr.: 38
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Biat Kültürünü diger corafi toplumlarda yasadi. Rönasonsla birlikte yiktilar. Atatürk de bunu yikmak istedi, cani pahasina.
Bizler hala ayni tas ayni hamam...Isin garibi, ABD ise tam tüm dünya nin kendisine BIAT etmesini istiyor.
Bizim oglan dünya 5 den büyük diyor, ama ABD ye BIAT ediyor. Gelde anla...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 23:50
@nasonmaz
Nr.: 39
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
orta cag ülkesiyiz dedigim benim bu hala düsünce devrimini yapamadik,,yol yapti köprü yapti yeni gelenler ne yapacak diyolar bende diyorumki yeni gelen yöneticiler düsünce devrimi yapsin,,
0
Beitrag gepostet am 20.06.18, 00:18
@nasonmaz
Nr.: 40
Antworten
nasonmaz
agam bizimle egleniii
Düsünce, zihniyet devrimi yerine Türban tartismalari ile gecittiriyorlar. Ötekelestirme ayristirma kin nefret tohumlari...Dinli dinsiz. Mini etekli yok Türbanli gibi gibi...100 yilin sorgu sulallari tekrar acilsin tartisilsin vs vs...Atak yapmamiz gerekirken bizleri Din tartismasinin icine ittiriyorlar. Mali parayi ataklari götüren götürene... Bizlerde mööööö. Tren gecti gibi aval aval bak dur. Ondan sonra gelismemis sinifina giriyoruz ve onlarin agizlarina bakiyoruz. Bunu da basimiza getirdikleri sayesinde yaptiriyorlar.
Kimi seciyoruz iyi düsünün. Kurunun yaninda yas da yaniyor malesef. Bi kacinin cebi doluyor.
Kiriterleriniz ne birilerini secerken, secim bildirgelerini okuyormusunuz ? Yoksa sadece cikip konustuklarini mi dinliyorsunuz? Eger konustuklarini dinliyorsaniz, reklamlara aldaniyorsunuz demektir.
Bir anlasma yaparken reklamlara aldanmayin. Yaziya bakin, okuyun, düsünün öyle imza atin.
Icinde iyide vardir kötüde. Kötüsü ne denli kötü, önemli. Iyisi ise ne denli iyi ve degerli?
Secim bildirgerlinden bahsediyorum. Okuyun, düsünün ve öyle oy kullanin.
0
1
2
3
4
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!