99 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
Beitrag gepostet am 19.06.18, 19:42
Nr.: 1
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:22
@pusu_vadi
Nr.: 2
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
ufku dar vizyonu olmayan, fosil beyinli senin gibi okey tasinindan baska bilgisi olmayan, basiretsizleri sigara, alkohl, kumar ortamlarindan kurtarip kültürel degerlere zaman ayiran genclik yetistirmeye zemin hazirlamayi bile dandik ve hin düsüncelerinizle kücümsemeye calisiyorsunuz ama kendinizi ne kadar kücümsediginizin, toplumu rencide ettiginizin farkinda olamayacak kadar basiretsiz, kabiliyetsiz, at gözlügüyle dolasiyorsunuz. merak etmeyin bu muhtesem, Asil Türk milleti iceride < sizin gibi > ve disaridaki ruhsal hasta düsmanlarini her zaman oldugu bertaraf edecektir. simdiden gülüyorum sizin aglanacak halinize.
NOT: 1. ben akp'li degilim, sosyalist müslümanim diye defalarca söyledim ama senin kafan buna basmaz.
2. demissinya sen türksen ben degilim diye, Türk' lük Alla'hin lütfudur. Allah bilinci ve suur'u olmaya. Türklügü anlayamaz kavim millet olan türkler HZ: Nuh'dan sonra dünyaya yayilan insanligin Atasidir.. bu tarihi bir gercektir. hayatini kahvelerde okey matematigi ile gecirenler tarih, arsiv, arkeoloji, antrapoloji, filoloji'den anlamadigi icin < cogunlugu > Türk'lügün ne demek oldugunu bilmez. bak sana diyecegim TÜrk'lük bir üstünlük degildir. Ama milli suur, milli kültür ve etik degerler babinda türk'sen iste bu onur'dur. TÜRK dil, din, irk ayrimi yapmaz. Türk her zaman mazlumun yanindadir. hatta senin gibi cebinde Türk pasaportu tasiyan sinsi, nifakcilarin bile hamisi ve koruyucusudur. 24 / 06 /2018 Aksami karin agrilarin icin, buradaki sacmaliklarin icin agri hapini yaninda bulundur haaaa az daha unutuyordum abdesthaneye yakin durmayi unutma cünkü karin agrilariniz ishale dönecek.
siz mort olacaksiniz bende böyle gülecegim traji komik durumunuza.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:39
@eses43
Nr.: 3
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bu gün abd baskani orduya emir vermis uzaya yatirimlara hiz verin diye,bu konuda dünya birincisi olmaliyiz diye,,,siz devam edin keklenmeye,,siz devam edin cag disi zihniyete .. simdi HZ nuh dönemindemi ariyon teselliyi
türklük,,müslümanlik,,eger insani degerlerle birlesmiyorsa beni ilgilendirmiyor umrumdada degil kimin ne sifat tasidigi,,ben bir seye bakarim insanmisin adammisin insani degerler tasiyomusun,, bunlari sagla ondan sonra ben suyum bu diye övün ama göstereceksin bunu durusunla yaptiklarinla gelip burda ben türküm ben suyum ben buyum diye ahkam kesme,,,hele sen biraz daha arajdirr bakim hz nuh degildi bu hz ademe kadar gitmesin...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:40
@eski_dost
Nr.: 4
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
millet nelerle ugrasiyor biz cay kek simitle ugrasiyor,,
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:49
@eski_dost
Nr.: 5
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
eskimeyen dost ne kopyasi
aciklarmisin.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:53
@pusu_vadi
Nr.: 6
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
bak sana özellikle sevgili kardesim diyorum. her seye ragmen ademin torunlariyiz. senin traji komik tarafin ne biliyormusun okuduklarini anlamadigin gibi, düsündüklerinin kavram anlaminida bilmiyorsun. bu senin acindan üzücü durum. ne diyeyim Allah yardimcin olsun.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:55
@gulam
Nr.: 7
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
ne dersin bademli pirinc pilavi yaparsin artik afiyetlede yersin dikkat et bogazina durmasin. tabii pilav yapabiliyorsan.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:56
@eses43
Nr.: 8
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bende senin bu zavalli hallerine üzülüyom,,,gelip gelip hakaretti care olarak bulup bu kadar kücülmene üzülüyom inan...
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:58
@pusu_vadi
Nr.: 9
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
ben hakaret etmem. zarf atana ironi ve hiciv yaparim ama senin bu inceligi kavraman mümkün degil malesef hakaret olarak algiliyorsun bu senin sorunun.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:02
@eses43
Nr.: 10
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
doru diyon sen bile ne dedigini bilmiyon,,akp degilim diyosun erdogan kazansin diyosun,,yukardaki yazina bakiyom min 20 tane hakaret var ben hakaret etmem diyosun,,,sende haklisin sen ne dedigini bile bilmiyosunki
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:09
@gulam
Nr.: 11
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
bu paslastiklarin varya, senin kafan bile, bunlara bin basar.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:18
@eses43
Nr.: 12
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Merhaba Eses fikir olarak ilk başta güzel ve cazip görünebilir bu tip projeler gençliği sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına, yalnız benim mantığıma ters düşen bazı seyler var
1. Oraya o kitapları kim seçecek malum olduğu üzere bir çok tarih kitaplardan sayfalar eksildi ve devletin dağıttığı aile ılımhali kitabından bir cok sakıncalı notlar olduğunu gördük.
2. Bedava sunulacak olan cay, kahve vs masrafı devlete ait olacakmış, madem bu kadar bütçe var neden var olan okullar onarılmıyor?
3. Gençlerin illaki herzaman guruplaşıp gittikleri mekanlar olur, böyle bir cazip yeri bulmuşken mesken edip de tembelliğe yön verilmezmi?
4. Bazı yiyecek festivallerindeki manzaraları kesin görmüşsündür, öyle bir akın olursa ki olur ilk başlarda oranın korumasını kim yapacak ?
Yanı kısacası bunlar bende soru işareti sence benimde karnım agirabilirmi şimdi
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:18
@eski_dost
Nr.: 13
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
elestirini, fikrini, arzunu, istegini medeni yap. ben O' hanimefendiyi yillardir burada tanirim hep O' bana satasir ben ona hic bir zaman saygisizlik yapmamisimdir. yapmamda. benim espiri ve ironik hicivlerimi anlamakta zorlananlar hemen bana saldiriya gecerler. oysa anlamis olsalar ortaya güzel sohbet cikacak. malesef anlamadiklari icin saldiriyorlar.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:25
@isabella
Nr.: 14
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
bella kütüphane dönemi nternet icad olmadan önceydi suan tüm dünya hz googgle amcam sayesinde elimizin altinda,,böyle yeri secim projesi olarak aciklmak 1980 kafa mantik olarak süper derdim 2018 yilinda gülerim ancak
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:26
@isabella
Nr.: 15
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
merhaba isabella. senin karnin agrimaz. cünkü sen realiteyi yakalamis aydin bir hanimefendisin. bu kültürel kirathaneler < kirat demek > okumak demektir > halka yönelik egitim ve istisare adina kurulmus mekanlar olacak bunlar gecmiste osmanli döneminde vardi. bu gün dünyadadaki bilimsel gelismelerin ve egitim amacli kitap, arastirma, makale ne varsa her tür yayin bulunacak. internet ortamiyla arsiv bilgileride olacak yani ögrenciler ve merak eden her vatandas bu kültürel hizmetten yararlanacak batida buna benzer kütüphaneler var. ögrenciler ve halk bu kütüphanelere gelip bilgilerini tazeleyip kendilerini gelistirirler. ben eminim sen bu krathane konusunu iyi anlamissindir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:28
@gulam
Nr.: 16
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
güzel söyledin sempati duyma ve sempatik olmayada calisma
iyi aksamlar
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:28
@pusu_vadi
Nr.: 17
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Dogrudur pusu daha kolaydır ama kitap okumak yinede farklıdır başka şekilde aşılamak gerekir onuda, bu da velilerin görevi bana göre devletin degil
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:34
@isabella
Nr.: 18
Antworten
pusu_vadi
agam bizimle egleniii
kitap okuma güzelligi ayridir,,ama yine olmaz ,,internet degilde illa kitabin kokusunu alacam diyosan her eve bir kütüphane fikri söyle,,evlerimizin bir kösesini kitaplik yapalim bu zihniyeti asila,,keklemesinler milleti
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:34
@eses43
Nr.: 19
Antworten
isabella
agam bizimle egleniii
Teşekkür ederim eses anlattığın gibi kütüphaneler zaten mevcut diye biliyorum hatta üniversitelerin de kendilerine ait olanıda var nesi değişik olacak onu bilemedim
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:35
@eski_dost
Nr.: 20
Antworten
eses43
agam bizimle egleniii
rahatladiysaniz gidin yatin uykunuzu uyuyun. yatmadan önce aynaya bakin kendinizle yüzlesin, vicdan muakemesi yapin.
-----
insan bitki hayvan
0
1
2
3
4
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!