99 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.06.18, 19:42 Nr.: 1 Antworten

agam bizimle egleniii

0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:22 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

agam bizimle egleniii
ufku  dar  vizyonu  olmayan,  fosil  beyinli  senin  gibi  okey  tasinindan  baska  bilgisi  olmayan,  basiretsizleri   sigara,  alkohl, kumar  ortamlarindan  kurtarip  kültürel  degerlere  zaman  ayiran  genclik  yetistirmeye  zemin  hazirlamayi   bile  dandik  ve  hin  düsüncelerinizle  kücümsemeye  calisiyorsunuz  ama   kendinizi  ne  kadar  kücümsediginizin,  toplumu  rencide  ettiginizin  farkinda  olamayacak  kadar   basiretsiz,  kabiliyetsiz,   at  gözlügüyle  dolasiyorsunuz.   merak  etmeyin   bu   muhtesem,   Asil   Türk  milleti  iceride    <  sizin  gibi  >    ve  disaridaki   ruhsal   hasta  düsmanlarini   her  zaman  oldugu  bertaraf  edecektir.   simdiden  gülüyorum  sizin  aglanacak  halinize.

NOT: 1.  ben  akp'li  degilim,  sosyalist  müslümanim  diye  defalarca  söyledim   ama  senin  kafan  buna  basmaz.
         2.  demissinya  sen  türksen  ben  degilim  diye,   Türk' lük   Alla'hin   lütfudur.  Allah  bilinci   ve  suur'u   olmaya.  Türklügü  anlayamaz  kavim  millet  olan  türkler  HZ: Nuh'dan  sonra  dünyaya  yayilan  insanligin  Atasidir..  bu  tarihi  bir  gercektir.   hayatini  kahvelerde   okey  matematigi  ile  gecirenler  tarih,  arsiv, arkeoloji,  antrapoloji,  filoloji'den  anlamadigi  icin   <  cogunlugu >  Türk'lügün  ne  demek  oldugunu  bilmez.  bak  sana   diyecegim  TÜrk'lük  bir  üstünlük  degildir.   Ama  milli  suur,   milli  kültür   ve  etik  degerler  babinda  türk'sen  iste  bu  onur'dur. TÜRK   dil,  din,  irk  ayrimi  yapmaz.  Türk  her  zaman  mazlumun  yanindadir.  hatta  senin  gibi  cebinde  Türk  pasaportu  tasiyan  sinsi,  nifakcilarin  bile  hamisi  ve  koruyucusudur.  24 / 06 /2018   Aksami  karin  agrilarin  icin,  buradaki  sacmaliklarin  icin  agri  hapini  yaninda  bulundur    haaaa   az  daha  unutuyordum   abdesthaneye  yakin   durmayi  unutma   cünkü  karin  agrilariniz   ishale  dönecek.          siz  mort  olacaksiniz  bende  böyle  gülecegim  traji  komik  durumunuza.   

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:39 @eses43 Nr.: 3 Antworten

agam bizimle egleniii
bu gün abd baskani orduya emir vermis uzaya yatirimlara hiz verin diye,bu konuda dünya birincisi olmaliyiz diye,,,siz devam edin keklenmeye,,siz devam edin cag disi zihniyete .. simdi HZ nuh dönemindemi ariyon teselliyi türklük,,müslümanlik,,eger insani degerlerle birlesmiyorsa beni ilgilendirmiyor umrumdada degil kimin ne sifat tasidigi,,ben bir seye bakarim insanmisin adammisin insani degerler tasiyomusun,, bunlari sagla ondan sonra ben suyum bu diye övün ama göstereceksin bunu durusunla yaptiklarinla gelip burda ben türküm ben suyum ben buyum diye ahkam kesme,,,hele sen biraz daha arajdirr bakim hz nuh degildi bu hz ademe kadar gitmesin...
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:40 @eski_dost Nr.: 4 Antworten

agam bizimle egleniii
millet nelerle ugrasiyor biz  cay kek simitle ugrasiyor,,
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:49 @eski_dost Nr.: 5 Antworten

agam bizimle egleniii
eskimeyen  dost  ne   kopyasi      aciklarmisin.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:53 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

agam bizimle egleniii
bak  sana  özellikle  sevgili  kardesim  diyorum.  her  seye  ragmen  ademin  torunlariyiz.   senin   traji  komik  tarafin  ne  biliyormusun   okuduklarini  anlamadigin  gibi,   düsündüklerinin  kavram  anlaminida  bilmiyorsun.   bu   senin  acindan  üzücü  durum.   ne  diyeyim   Allah  yardimcin  olsun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:55 @gulam Nr.: 7 Antworten

agam bizimle egleniii
ne  dersin  bademli  pirinc  pilavi  yaparsin  artik  afiyetlede  yersin  dikkat  et  bogazina  durmasin.  tabii  pilav  yapabiliyorsan.  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:56 @eses43 Nr.: 8 Antworten

agam bizimle egleniii
bende senin bu zavalli hallerine üzülüyom,,,gelip gelip hakaretti care olarak bulup bu kadar kücülmene üzülüyom inan...
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 21:58 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

agam bizimle egleniii
ben  hakaret  etmem.  zarf  atana  ironi  ve  hiciv  yaparim  ama  senin   bu  inceligi   kavraman  mümkün  degil  malesef  hakaret  olarak  algiliyorsun  bu  senin  sorunun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:02 @eses43 Nr.: 10 Antworten

agam bizimle egleniii
doru diyon sen bile ne dedigini bilmiyon,,akp degilim diyosun erdogan kazansin diyosun,,yukardaki yazina bakiyom min 20 tane hakaret var ben hakaret etmem diyosun,,,sende haklisin sen ne dedigini bile bilmiyosunki
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:09 @gulam Nr.: 11 Antworten

agam bizimle egleniii
bu  paslastiklarin  varya,  senin  kafan   bile,   bunlara   bin  basar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:18 @eses43 Nr.: 12 Antworten

agam bizimle egleniii
Merhaba Eses fikir olarak ilk başta güzel ve cazip görünebilir bu tip projeler gençliği sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına, yalnız benim mantığıma ters düşen bazı seyler var 
1. Oraya o kitapları kim seçecek malum olduğu üzere bir çok tarih kitaplardan sayfalar eksildi ve devletin dağıttığı aile ılımhali kitabından bir cok sakıncalı notlar olduğunu gördük. 
2. Bedava sunulacak olan cay, kahve vs masrafı devlete ait olacakmış, madem bu kadar bütçe var neden var olan okullar onarılmıyor? 
3. Gençlerin illaki herzaman guruplaşıp gittikleri mekanlar olur, böyle bir cazip yeri bulmuşken mesken edip de tembelliğe yön verilmezmi? 
4. Bazı yiyecek festivallerindeki manzaraları kesin görmüşsündür, öyle bir akın olursa ki olur ilk başlarda oranın korumasını kim yapacak ? 
Yanı kısacası bunlar bende soru işareti sence benimde karnım agirabilirmi şimdi 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:18 @eski_dost Nr.: 13 Antworten

agam bizimle egleniii
elestirini,   fikrini,  arzunu,  istegini   medeni   yap.   ben  O' hanimefendiyi  yillardir  burada  tanirim    hep   O'  bana  satasir  ben  ona  hic bir  zaman  saygisizlik  yapmamisimdir.  yapmamda.  benim  espiri   ve  ironik  hicivlerimi  anlamakta  zorlananlar  hemen   bana  saldiriya  gecerler.  oysa  anlamis  olsalar  ortaya  güzel  sohbet  cikacak.  malesef  anlamadiklari  icin  saldiriyorlar. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:25 @isabella Nr.: 14 Antworten

agam bizimle egleniii
bella kütüphane dönemi nternet icad olmadan önceydi suan tüm dünya hz googgle amcam sayesinde elimizin altinda,,böyle yeri secim projesi olarak aciklmak 1980 kafa mantik olarak süper derdim 2018 yilinda gülerim ancak
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:26 @isabella Nr.: 15 Antworten

agam bizimle egleniii
merhaba  isabella.  senin  karnin  agrimaz.  cünkü  sen  realiteyi  yakalamis   aydin  bir  hanimefendisin.   bu  kültürel  kirathaneler   < kirat  demek >  okumak  demektir >   halka  yönelik  egitim  ve  istisare  adina  kurulmus  mekanlar  olacak  bunlar  gecmiste  osmanli  döneminde  vardi.   bu  gün  dünyadadaki  bilimsel  gelismelerin  ve  egitim  amacli   kitap,  arastirma,   makale   ne  varsa  her  tür  yayin  bulunacak.  internet  ortamiyla  arsiv  bilgileride  olacak  yani  ögrenciler   ve  merak  eden  her  vatandas   bu  kültürel  hizmetten  yararlanacak   batida  buna  benzer  kütüphaneler  var.  ögrenciler  ve  halk  bu  kütüphanelere  gelip   bilgilerini  tazeleyip  kendilerini  gelistirirler.   ben  eminim  sen  bu   krathane  konusunu  iyi  anlamissindir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:28 @gulam Nr.: 16 Antworten

agam bizimle egleniii
güzel  söyledin  sempati  duyma  ve  sempatik  olmayada  calisma    iyi aksamlar
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:28 @pusu_vadi Nr.: 17 Antworten

agam bizimle egleniii
Dogrudur pusu daha kolaydır ama kitap okumak yinede farklıdır başka şekilde aşılamak gerekir onuda, bu da velilerin görevi bana göre devletin degil
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:34 @isabella Nr.: 18 Antworten

agam bizimle egleniii
kitap okuma güzelligi ayridir,,ama yine olmaz ,,internet degilde illa kitabin kokusunu alacam diyosan her eve bir kütüphane fikri söyle,,evlerimizin bir kösesini kitaplik yapalim bu zihniyeti asila,,keklemesinler milleti
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:34 @eses43 Nr.: 19 Antworten

agam bizimle egleniii
Teşekkür ederim eses anlattığın gibi kütüphaneler zaten mevcut diye biliyorum hatta üniversitelerin de kendilerine ait olanıda var nesi değişik olacak onu bilemedim
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 19.06.18, 22:35 @eski_dost Nr.: 20 Antworten

agam bizimle egleniii
rahatladiysaniz   gidin  yatin   uykunuzu   uyuyun. yatmadan  önce  aynaya  bakin  kendinizle  yüzlesin,  vicdan  muakemesi  yapin.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

agam bizimle egleniii