129 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.06.18, 01:44 Nr.: 1 Antworten

sen hata yapiyorsun genclerimiz canini veriyor
süriyede hata yaptin,,el babda 71 vatan evladimizi sehit verdik,,arfinde 46 vatan evladimizi sehit verdik,,,fetöde hata yaptin,,248 vatan evladimizi sehit verdik,,,cözüm sürecinde hata yaptin temizlemek icin 483 vatan evladimiz sehit verdik sadece burda 2859 yaralimiz var...reise sesleniyorum senin her kandirilmanda her hata yapmanin aci fatursasini bu vatan evlatlari arkasinda gözü yasli aileler cocuklar birakarak caniyla kaniyla verdi...bu kadar basitmi simdi hata yapmisiz bu kadar basitmi allah bizi affetsin diyip isin icinden cikmak,,devlet yönetmek bumudur..
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 12:38 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

pusucan hep hata yapiyorlar hep kandiriliyorlar mesele akp tayyip erdogan 2015 yilinda baslati chp mhp hdp oy vermeyin diye diyarbekirdea insan birakmadi sirnakta ikiden birden sokaga cikma yasagini koydu insanlar ölüsünü bilene gömemedi bozda tutu kokmasin diye musta insanlari tek tek yok etiler cizrede zaten insan kalmadi hep öldürdü gazi anepte dügünlede bomba batlatilar cok  insanlar öldü istanbulda eylence yerini silaha taradilar cok insan öldü ne kadar kafasi calisan bilincli insan varsa iceri ati tayiip erdogan diktatör insan saddam gebi kendi insanlarini öldürüyordü halkini sümürüyor ne asker birakti ne polis tayyip saddimida gecti hitleri coktan gecti birde utanmadan oy istiyor kapi kapi geziyor insanlara makarna dagitiyor kendisi sayraylarda yasiyor sarayi tirilyonlari mezara götürecek bunlarin toprakta bilene yeri yok kenan evren gibi
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 12:47 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

slm pusu

hep garibanlarin fakirlerin fukaralarin cocuklari sehit oluyorlar,imkanin varsa parti ayirimi yapmadan simciye hic bir politikacinin cocugu sehit oldumu acaba .birde meclisteki milletvekillerinin cocuklarinin kac tanesi askerligini yapti acaba .

adimiz solcuya ,sen askerligini yaptinmi diye sorarasan ben 10 DM ye yapma imkanim varkene gittim aslanlar gibi askerligimi 18 yaptim 

-----
at ölür meydan kalir,,yigit ölür nami kalir,,
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 13:04 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

koyun surusu bir araya toplanmis otlaniyor olan garibana yoksula oluyor bastaki cebini dolduruyor bastakileri naletliyorum kiniyorum kimse kimse icin cogunu öldürsün diye dogurmadi bir ölmek var birde öldürmek var naletliyorum kiniyorum allah belanizi versin
-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 13:34 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

akp türkü kürdü alevisi sünisi lazi cerkezi hep birbirine birakti bir son bakim tayyip erdogan ne camiye gitmis nede kuran okumus tayyip erdogan akli fikri vur kir öldür hep buyle halanda öyle dün aksam gine tayyipa  oy vermiyor diye antalyada dukan sahibina saldiriyorlar a nolmal olmuslar insan kime oy verirse versin zorla oymi alinir yada calmakla oymi alinir pes bunlara
-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:52 @mehriban Nr.: 6 Antworten

koltuk icin her seyi yapiyorlar malesef...
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:54 @-solyanim Nr.: 7 Antworten

slm kardes,,yarbay mehmet alkan kardesinin cenazesinde ne demisti ,cözüm diyenler ne olduda simdi sonuna kadar savas diyor ,biz bu ülke icin seve seve canimizi vermeye haziriz ama bu sekilde mücadele olmaz demisti...öleceksek adam gibi ölelelim adam gibi mücadele edelim,,oy eksenli terörle mücadele olmaz,,
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:55 @dirilis2018 Nr.: 8 Antworten

simdi oy kullanmaya gidiyom 24 haziranda sizlerin tekrardan dirilmesini saglamak icin
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 23:01 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

eksik  yazmissin, ihtisasini  garga  bokunda  yapmis,   fosil  düsünceli,  zaman  tunelinde takili  kalmis   Bay   nalinci  keseri. Türklere   karsi  cin ´de  yapilan  katliamlari,  kirim  türklerine  sovyet rusyadaki  zulümleri,  bosnadaki  sirplarin    yaptigi  soykirimi,  arakandaki  budistlerin   yaptigi  zulümleri, vietnamdaki  savas  katliami,  japonyada  hirosima  atom  katliami,  almanyada  nazi  katliami,  amerikadaki  kizilderili  katliami,  hatirlamadigim  ne  kadar  felaket  varsa  hepsinin  müsebbibi  erdogan.  nasil  kendini  mutlu  hissediyormusun,  kasintilarina  merhem  oldumu.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 23:05 @-maho Nr.: 10 Antworten

maho   bayramini  kutlarim.  yine  haricten  gazel  okuyorsun.  okudugun  gazelin  makamini  tutturamiyorsun  sana  tavsiyen  biraz  dikkatlice  kazanci-bedih   dinle  ufkun  acilir. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 23:17 @-maho Nr.: 11 Antworten

yaaaaaaaaaaa   Mahooooooo  gardasim  bütün  bati  Türkiyeye   düsmansa  bunun  üzerine  tekrar-tekrar   düsünmek  gerekir.  sen  yinede   kazanci-bedih  dinle  inan  ufkun  acilir. 

NOT: <  Yirmi bes bin  yillik  >  Yazili  bes bin  yillik  türk  tarihi  fosil  beyinli  zalimleri  islah  etmekle  gecmistir.   bu  Türklerin  kaderidir,  Dünya  durdukca  bu  devam  edecek.  Türkler  mazlumlarin  hamisidir.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 00:20 @eses43 Nr.: 12 Antworten

haydi sizler keklenmeye devam edin,,,sen kim türklügü savunmak kim,,hadddimi senin türklügü savunmak,,eger sen türksen senle ayni ülkenin vatandasi bile olmam ben,,, siz türklükten önce insanligi öreneceksiniz,,saygiyi öreneceksiniz,ama görüyorumki sizlerde bunlarin hic biri yok....
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 15:49 @dirilis2018 Nr.: 13 Antworten

merhaba.  Dimitritas   bu  arkadasa  pasaport  vermez.    yapsa-yapsa  kendine  ayak yoluna  giderken  ibrikci  basi  görevi  verir.    arkadasin   tek  yaptigi   sey  at  gözlügü  takip   iftira  atip  fitne  cikarmak.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:01 @pusu_vadi Nr.: 14 Antworten

AKP kafasina bakin bi zahmet. Ortadogu biraktilar simdi de Balkan malkan diye insanlari bölmeye basladilar. Tabi inceden inceye onlari asagilamaya calisiyor. Ordan burdan, Dogudan, diye. Ya size sormak lazim Suriye lilere vatandaslik veren kim? Dogru dürüst Türkce kousamayan Suriye lilere. Sirf oy icin. Kafa iste böyle AKP lilerde.
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:04 @pusu_vadi Nr.: 15 Antworten

Pusu  sen baya deyistin yahu, enteressant.AKP,ye tesekkür etmek gerek ayirirken  farkinda olmadan bizi birlestirdimi ne

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:07 @hayretya Nr.: 16 Antworten

Aynen zaten PUSUNUN kalbi hep bizden yanaydi. Ama simdi bizimle yani Vatanini sevenlerle beraber ayni Vapurda oldugunu gördü. Yani 25 Hazirandan sonra burdaki Dirilis ve Frankly denen Makad Killarida bizim gibi Vatansever olacaklar.
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:12 @yalcin1965 Nr.: 17 Antworten

Yazdiklarin  dogru deyil,  böyle paylasimlar yaparsan, onlardan  farkin ne?Onlarda  Sayin  Erdogan gibi yaniliyorlar iste. su kil meselesini  gecsen diyorum

-----
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:20 @hayretya Nr.: 18 Antworten

Ben gececegimde onlar bir türlü gecemiyorlar. Burda sacma sapan Konular aciyorlar. Yani düpedüz biz KILIZ KIL demekten zevk duyuyorlar. 
  Yani iftiralar atarak bir seyler yapacaklarini zannediyorlar. 
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:25 @yalcin1965 Nr.: 19 Antworten

Kendini hala onlarla kiyasliyorsun, kendimizi  bilincsiz insanlarla kiyaslarsak farkimiz nerde? (yada senin onlardan  pek farkin yok)onlarinda dogrulari var seninde sanirim, kim dogrudur? oturup bu konulari tartisalim karsilikli ögrenelim demek yerine saldirmayi tercih ediyoruz, cünki bizde bilinc sifir  ögrenme arastirma yok okumak yok, politikacilarin  tuzagina  düsüyoruz sadece. neyse ben az okey oynamaya gideyim konu bana  agir geldi

-----
0

Beitrag gepostet am 18.06.18, 20:29 @hayretya Nr.: 20 Antworten

Yanlissin, onlarin dogrulari yok. Ben hic bir zaman kendimi onlarla kiyaslamadim, cünkü bende Beyin var. Onlarda ot yiye yiye Beyin kalmamis. Yoncayi bekliyorlar 2071'de AKP Uzay Gemileri yapacakmis, onun icin Bilet alacaklarmis. 
  Kusura bakma, sana hak veremeyecegim. 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sen hata yapiyorsun genclerimiz canini ...