125 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 15.06.18, 03:22
Nr.: 1
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 08:40
@pusu_vadi
Nr.: 2
Antworten
yalcin1965
elinize dilinize dursun
BU Hirsizlikla Adam olmus kisicige birde inanipta Oyverenler var. Vak benim Ülkem VAh
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 12:13
@pusu_vadi
Nr.: 3
Antworten
babey
elinize dilinize dursun
Elinize dilinize dursun,
Bu da hala uyuyanlara kapak olsun...
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:03
@yalcin1965
Nr.: 4
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
bunun partisi olmaz,bu ülke meselesi akp li olan birinin bile bu israfa karsi cikmasi gerekir..
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:05
@remix-
Nr.: 5
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
tabi bu rakamlar,dolarin 5 liraya yaklasmadan ..enflasyonun bu kadar yükselmedigi,,faizlerin bu kadar artmadigi,,benzinin 6 lirayi gecmedigi döneme aitti..
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:07
@lenaa
Nr.: 6
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
1600 lira neyinize yetmiyor diyor,,bir depo araba sanirim suan 400 liraya doluyor,,
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:12
@babey
Nr.: 7
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
babey hic sorma,asgari ücretle gecinmek zorunda olan vatandaslarimiza allah kolaylik versin,,,ülkede ucurum cok büyük zenginin keyfi yerinde,,,bu fakrin bir sekilde kapanmasi lazim gelirken,,bizim reis cikip elinize dilinize dursun diyor,,ve bu asgari ücretle gecinmek zorunda olan kesim inan bana yilda bir kilo et alip yiyemiyor...
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:18
@eski_dost
Nr.: 8
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
ben normal bir arac üzerinden hesapladim,,,acaba diyorum istanbuldan izmire arabasiyla giden birinin yol köprü gecic ücretlerinide hesaplarsak,,karsimiza nasil bir rakam cikar,,sirf osman gaziye sanirim 120 lira veriyolar,diger padisah köprüleride hesaplarsak yavuzu selimi,,yoldada bir dinlenme teislerinde yemke yense bu asgari ücret biter...
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 13:23
@remix-
Nr.: 9
Antworten
pusu_vadi
elinize dilinize dursun
olmaz anlatacagiz,,neden biliyomusun bu zihniyetin osmanlinin birinci dünya savasi yillarinda bizi ne hale getirdigini hatirlamaliyiz,,bir imparotorlugu degil komple türkleri tarih sayfasindan sileceklerdi,,8 milyon insan kaldi birinci dünya savasindan sonra,ilimi bilimi kacirmis bir toplum yarttilar,,ayni seye izin verirsek ilerleyen yillarda ayni senaryo ile karsilasabiliriz ve bunun acisini tüm türkiye ceker,,kimse kusura bakmasin bu devlet kimseinin babasinin mali degil kimsenin ciftligi degil,,
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 20:52
@pusu_vadi
Nr.: 10
Antworten
nasonmaz
elinize dilinize dursun
Yaziklar olsun...
0
Beitrag gepostet am 15.06.18, 21:09
@pusu_vadi
Nr.: 11
Antworten
mehriban
elinize dilinize dursun
adam gercek konusuyor tayyip erdoganda insanlarla toplumla alay ediyor hani derlerya insanlar yaslandikca ne dedigini bilmez onun gebi bise türkiye dünyanin en birincisiydi bunlarin yüzünde en sona koydular insanlar ac fakir fukara bastkilerde cebini dolduruyor her secimde erzak dagitir nerde gürülmüs buyle bise bir tek akp var hayret bise
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 16.06.18, 09:11
@odyseuss
Nr.: 12
Antworten
yalcin1965
elinize dilinize dursun
Abin Yalovadan geliyor, hemde İNCE İNCE. Bütün HIRSIZLAR yani en küçügünden en büyügüne hepsi çaldıklarının hesabını verecek. Man Adasını gözlerine sokacagız. Barzaninin ve Işidin Petrolünü İsraile taşıyan BIBICIM SIFIRLIYİMMİ’de verecek!!!! Fetöye Türkiyeyi parsel parsel peşkes çeken HIRSIZLARDA hesabını verecek!!! Bakalım 24 Hazirandan sonra sözde Allahın evlerinde Hırsızlara hutbe okunup, Seçim için parti Propagandası yapılacakmı?? Çok şükür beni namuslu vede HIRSIZIN makad Kılı olmayan Milletim uyandı, biraz geç oldu ama çok temiz olacak. Hodri Meydan
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!