|
|
|
Türk milletine hayırlı olsun ! |
Almanyada almanca bilmeyene alman kimliyi verilmez.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir nevi haklısın yandaş medya ve bazılarının bir haber olmasından yada ekonomik olarak kıyaslama yapılamaması yönden ama şu varki eskiden hak yokken de gurbetçi olan kesim Yok sayılıyordu, tamam kendi çıkarları icin bu hak verildi biliyoruz ama bildiğim, okuduğum kadarıyla da sende rahatsızsın 16 senelik durumdan hatta isyan ediyorsun  senin, benim, onun hakkı olmazsa böyle gider gibime geliyor, neticede biz başka düzenlere alışık olduğumuzdan milletimizinde rahat ve adaletli, laik bir ülke olmasını istiyoruz dimi ? ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 olmaz yasak ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurallar öyle  beraber gidelim otobüs ile ortalığı dağıtalım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir oy çok önemli nekatif düşünmemeli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok ben yorulayım vicdanım rahat etmez ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiki o kadar tartışıyoruz bazı konuları sorguluyoruz, itiraz ediyoruz vs. Ne anlamı kalır o zaman dimi, lafla peynir gemisi yürümez, icraat lazım yada senin dediğin gibi protesto ediyorsan susup oturmalı karışıp fikir bile beyan etmemeli yanlış anlama yarım işleri sevmediğimden öyle diyorum ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen herkes istediğini yapsın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu türkce sadece türkce bilmemleri sence bir cogus ic savastan kacip türkiye yertiler bunlae dagin görün kismi bir coguda iyi bir yasam icin avrupa yolunu tuttu . sonuc olarak kimi evini barki isini birakip yeni hayat icin gurbetteler yeni geleck oy kullanacaklar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mühim olan o Bayanin Suriye Vatandasi ve Türk Vatandasi olmasi degil. Asil sorun bu milyonlarca Suriyelinin Türkiyeye getirilisinin tek amaci oy avciligi olmasi. Yani bilincli bir sekilde Suriyenin icislerine karisildi vede 2bin Tir dolusu Silah ve Mühimmat Iktidar tarafindan, Suriyedeki Muhalifler yani Hükümeti yikmak icin Yabancilar tarafindan kiralanmis Teröristlere yollanmistir. Dolayisiyla milyonlarca Suriyeliyi Topraklarimiza SINIRLARI acip sokan Iktidar, utanmadan misafirlerimizi kimseye danismadan vatandas yapmak istediler. Ama ben eminimki öyle bir referandum olsa Vatanimda yüzde 85 hayir cikar. Cünkü Akp'lilerin cogua kabul etmez. O halde simdiye kadar bilmem kac yüzbin Suriyeliye hak etmedikleri halde Vatandaslik verildi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba yanlış anlaşılmasın Suriyeliler ile bir problemim Yok tabiki çoğu isteyerek memleketlerini bırakıp gelmediler ama oy hakkı bana göre dilini bile bilmediği bir ülkede ters çünkü ilticacı ve vatandaş hakkı cok farklıdır ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanı aynı fikirdeyiz bakalım görelim neler olacak ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Yalçın bey amaç tartışılır elbet yalnız şöyle bir durumda var, insanlık adına o savaşta yaşayan kişilere kapı açılmalı, biraz empati kuralım bizim de başımıza gelse, muhtaç olsak, bize de kapılarım açılmasını isteriz ama bu geçici bir süre olur, vatandaşlık hakkı desen, seçici olmaları gerekiyordu bence, tıpkı zamanında Mustafa Kemal paşanın Alman bilim adamlarına imkan tanıdığı gibi herkese degil. Tabiki katılıyorum onların hesabı oy toplamaktı bunda hemfikiriz. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zor gerçekten bu yüzdende TAMAM zaten daha kurtarmak icin umut var ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadece İnsanlık namına olunca can kurban. Ama sen bilinçli bir şekilde başka bir Ülkede içsavaş çıkarırsan vede oranın Halkının canına malına mülküne kıyarsan vede inadına milyonları kendi Ülkene doldurup onlara kendi Halkında olmayan olanaklar sağlarsan ve kendi Milletinin iznini bile almadan sanki kendi Babanın evi gibi Vatandaşlık dagıtırsan!!! Kimsede kusura bakmasın. Burda İktidarın İnsanlıktan degilde her zamanki gibi sadece ve sadece kendi çıkarı için bu kadar hayasızlıgı vede Ülkeye elinden gelen her zararı vermeye çalıştıgınıda görmek lazım. Aynen şimdiye kadar herkesi kullanıpta, sonradan tekme vurdugu gibi. Demokrasi onlar için bir Tren gibidir, istedigin yerde iner istedigün yerde inersin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suraya bakarmisin insanligin tam bitigi yere gelmisiz cocuklara neler ögretiyorlar daha cocuklar 8 ve 9 yasinda iline silah vermisler bu normalmi akp türkiyeyi maf etigi yetmiyor birde cocuklara silah veriyor allah karh etsin bastakilerini Avusturya camilerdeki bu görüntülerden sonra 7 Camiyi kapatma kararı aldı! İmamlar da sınır dışı edilecekler! çocuklara şehit olma öğretiliyor. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben heyatimda bu kadar akp cikarci görmedim insanlari birbrine birakti düsman eti halkini soydu sogana cevirdi agzini acani iceri ati insanca konusani vurdu dini politikayi bir etiler ne din kaldi ne politika hepsi edepsiz saygisiz oldu insanlar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence ülkenin kaderini dil bilmeyenler degistirmez,sadece yurt disinda degil yurt icinde de dil bilmeyenler mevcut,Ülkenin kaderini 16 yilin sonunda geldigimiz durumu görmeyenler belirliyor. Herseye ragmen takim tutar gibi parti tutup liderlerinin attigi palavralara inananlar,akil ve mantigiyla degil at gözlügü takip hisleriyle davrananlar belirliyor. Oy orani düsünce atatürkcü kesilen, elinde kuran ile miting yapanlar hala halki inandirabiliyorsa ve menfaatleri söz konusu oldugunda cep telefonlarina ezani yükleyen mefaatleri bitince dansöz gibi kiviranlar hala itibar görüyorsa türkceyi kekeleyerek konusan kisilere veya türkceyi az bilenlere diyecegimiz söz olamaz.Ülke kaderini belirmede ortaya koyacagimiz teshis dogru olmalidir. diye düsünüyorum. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanları kullanarak Emel’lerine alet edenler cezasız kalmayacak illaki hesap günü gelecek ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu haberi yeni duydum sayende mehribancım söyleyecek cümle bulamadım resmen ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!