47 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 12.06.18, 06:00
@ademalicli
Nr.: 21
Antworten
babey
tek sevdamız Türkiye İslam Devletidir.cumhur İttifakı en doğrusudur.
Senin canin sagolsun ademcigim ancak...
Din ile devlet isleri birbirinden ayrilali yillar oldu. Bunu basaramayan iran,in hali ortada.
ABD,nin Iraka girmesi yani isgal etmesi ve Irak ordusunun hicbir varlik gösterememesinin asil nedeni Irak ordusu icerisindeki dinci guruplar ve envai türlü tarikatlarin varolusu degilmidir.
Islam devleti modelinin ülkemize getirecegi felaketleri görmemiz gerekmektedir.Bu nedenle
Din ayri devlet ayri olmalidir.Parlementer demokratik sistemin eksik taraflarini tamamlayip din ve vicdan hürriyetini koruyarak yolumuza devam etmek en hayirlisi olacaktir..diye düsünüyorum.
Saglicakla kal.
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 12.06.18, 07:27
@ademalicli
Nr.: 22
Antworten
nasonmaz
Seriat cözüm olsaydi, bu zamana kadar seriatla yönetilen ülkeler kurtulmusdu.
Iyi bakin arastirin o ülkeleri, hala her türlü pislik yasanmakta o ülkelerde.
Dünya besden büyük diyen sahis, o ülkelere sürekli gidip, sürekli para dileniyor ve iktidarla kalabilmesi icin adeta yalvariyor. Bu nasil besden büyükdür anlayisina karsi cikmak dik durmak?
Güzel kardesim, yeter artik yeter. Lütfen milleti kandirmayin aldatmayin. Belki siz kendiniz samimi olabilirsiniz, lakin bu parti samimi degil.
0
Beitrag gepostet am 12.06.18, 09:43
@ademalicli
Nr.: 23
Antworten
yalcin1965
Burda safça Şeriatı övüyorsun. Dünya yüzünde kaç tane Ülke var sözde Şeriatla yönetilen. O kadar hoşuna gidiyorsa Eşini, Ananı , Bacılarını , Kızlarını al ve bir zahmet sadece bir sene Afganistanda Talibanların yanında yaşa. Sence bizi Şeriata AKP’mi götürecek?? Yani yüzelerce milyar dolar çalıp, Milleti egitimden yoksun bırakıp, Kadını EŞŞEK yerine bile koymayıp vede ENSAR Davasını oy birligiyle araştırmamak için kendini yırtmak!!! Kusura bakmada senin rüyalarında gördügün adil yönetim şekli yok, unut bunları vede aynen Meksika pembe Dizileri gibi reklam yapma. Seni kimse ciddiye almaz ve dalga bile geçer. Otur kalk vede her gün Atatürke dua etki, bize bu dünyalar güzeli Vatanımızı ve inan Ezan ve Dinimizide ögrenme ve sürdürme şansı verdi
))) yoksa Şeriat gelsin diye kendisini yortan pis sakallı Hocalar, zamanında İngilizlerin ve Yunanlıların himayesi altında Dinimizi daha iyi yaşarız diye Atatürke karşı ayaklanmıştılar ve cahil bırakılmış Halkı Atatürke karşı kışkırttılar. Aynen kanı yunan kanıyla bozulmuş olan Kadir Mısırlıoğlu ve ınun kuyruguna takılanlar gibi.
0
Beitrag gepostet am 13.06.18, 23:14
@ademalicli
Nr.: 24
Antworten
hayretya
Türkiye ve islam devleti cok güldüm ya sagolasin
))
-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 01:13
@hayretya
Nr.: 25
Antworten
ademalicli
komik olan neyse söylede bizde gülelim
-----
kurşuna gerek yok bakışlarım varya..!
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 02:06
@eski_dost
Nr.: 26
Antworten
ademalicli
Biz kodukmu afrinden koyariz abd israil chp hdp yandaşlara boş tenekelere ibret olsun..yapimiz bu elimizde deyil her biji recep tayip erdogan.rahatsız oluyorsan açtıgım konuya yazma !realde olsa degil yazmak bakışından rahatsız olsaydım tanırdın beni.
-----
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 02:14
@eski_dost
Nr.: 27
Antworten
ademalicli
göreceğiz.
-----
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 09:13
@eski_dost
Nr.: 28
Antworten
yalcin1965
Afrinde koydununuznu?? Sen hayal Ülkesindemi yaşıyorsun?? Yüze yakın MEHMETÇİGİMİZİ katlettirdiniz, peki şimdi ne oldu Afrinde?? İktidar neden hiç aafrini anmıyor, yoksa sadece senin gibilerini kandırdıgını anladı ve dosyayı kapattı. Afrine girebilmek için Rusyanın yanı Esadın ve İranın iznini aldı ve sonra girdi. Yiyorsa membiçe girsenizya İboyla beraber. Süleyman Şahıda sayenizde göçebe yaptınız. Şimdi o Türk topragında kimler var biliyormusun?? Amerika Amerika. Hatal ürünüsünüz hep, Reis izin verde atlarınızla Mıskovayı alalım diyen Zihniyetsiniz, Diriliş dizisine bakıpta kılıç çeken Zihniyetsiniz siz. Ayın 24’ünde Gemiciginiz hazır
)))
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 11:39
@eski_dost
Nr.: 29
Antworten
yalcin1965
Haklısın gençligime say, kaşımın üstünde sivilce çıkmış, yani ergenligime say
)))
0
Beitrag gepostet am 14.06.18, 15:12
@eski_dost
Nr.: 30
Antworten
yalcin1965
Başka Ülkelerde istifa ederler, Japonyada intihar bile ederler ama benim Üşkemde yani Müslüman geçinen Ülkemde istedikleri bütün pisligi, HIRSIZLIGI, katilligi, KALPAZANLIGI ve Vatan Hainligi yapıp, utanmadan birde başkakarını küçük görürker. Bunlarınkanı kanı bozuk kanı
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!