|
|
|
tek sevdamız Türkiye İslam Devletidir.cumhur İttifakı en doğrusudur. |
----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hoşbulduk canım benim. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam akilli bir soru. Neden cogu müslümanlar canlari pahasina Islam olmayan ülkelere kaciyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi güzelde şu islam devletlerinin halini görmüyorsunuz herhalde bi bakin bakayim hangisinde huzur güven var ???? Din üzerinden milleti sömüre sömüre bitiremediler ne olmus güzelim cumhuriyetimize birilerinin gözünemi batti , bu kadar geri zekalilik ancak bizde olur geriye özlem duymak ne diyelim allah sizin gibi geri düsünen zihniyetlere akil ihsan eylesin. Amin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden huzur güven yok, bi onu da düşün. Sizin gibi cahiller yüzünden olmasın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizim gibi degilde sizin gibilerin yüzündendir dini oyuncak ettiniz kendinizi emperyalizmin kucagina biraktinizda ondan olmasin aksama kadar akp borazanligi yapmaya calisiyorsunuz gercekleri göremeyecek kadar körsünüz onun icin halen daha eskiyi arar oldunuz 21. Yüzyilda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..islamla yoneltilen tum ulkelerin liderleri saraylarda yasamakta.. halki ise mutsuz huzrsuz ac suzuz surunmekteler.cumhuriyeti.kuranlar..afkanistan pakistan gibi bir halki cumhuriyet kimliyi ile onurlandirdilar.... ..cikar kumdan kafani ...gor gercekleri ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ademalicli, insanin nutku kuruyor resmen kime kizicagimi sasiriyorum. Buna razi gelen secmenlere mi, yoksa bu milleti bu hale getiren müslüman gecinen zihniyete mi ? -Oy satilir mi 3-5 kurusa? -Oy satin ilinir mi 3-5 kurusa? Vicdan nerde? Ahlak nerde? Dürüstlük nerde? Ya, sizler nebicim insanlarsiniz? Utanma,arlanma, Allah korkusu nerde ? Bu kadar zavallilarmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek derdiniz Islam Devletiymis! Almayin Islam kelimesini agziniza, almayin! Insani iyice tiksindiriyorsunuz! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu yapilan suc dur suc ! Bu parayi alanlarda, bu paralari oy ( rey ) karsiligi dagitan da sucludur!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklısında benim anlamadıgım tek şey var bu da. Nedenki bu kadar Müslüman geçinen bir Ülkede bu kadar HIRSIZ, tavuga danaya damacanaya kediye köpeğe kıza oglana engelliye tecavüz eden Müslüman geçinen var?? Hemde dünya birincisi kadar?? 8 yaşındaki Kızları gerdeğe sokmaya çalışıp yani sapıklıgını Müslümanlıkla kapatmaya çalışanlar var?? Zaten HIRSIZLIGIN vede JIRSIZIN daniskası bizde!!! O kadar Müslümanızki Ensarda 45 tane erkek Çocuga imam hatipli Hoca aylarca tecavüz ediyor ve belli bir Kesim ayaklanıyor, amanu olay bütün Akp’li Öilleyvekillerinin oyuyla üstü kapatılıyor!!!! Vatanın bütün degerlerine hakaretedilip adice iftira arılıyor!!! Vatanın bütün kazanımları tek tek yandaş HIRSIZLARA ve yabancılara peşkes çekiliyor, ama senin Zihniyetindekiler bir sefer bile Halloooo babanın malınımı satıyorsun Lan demiyor ve diyemiyor!!! Kadın cinayetleri kat kat arttı!!!! 70bin ögrenci hapislerde çürüyor ve tek suçları vakit TAMAM dedikleridir!!! Sadece Osmangazi Köprüsünde Müteahitin cebine fazladan 5 milyar dolar konuldu yani kardan sonra, peki kim durup dururken 5 milyar dolar tek Kişiye verir yani bir sana 4 bana davası!!! Burda yazsam Ansiklopedi az gelir ama Elhamdülillah Müslümanız degilmi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen ve senin gibi Yoncacıların son çırpınışları, 24 Haziranda KIRAÇ televizyona çıkıp AHMET KAYANIN “ Vakit TAMAM seni terk ediyorum diyecek” vede İnce gelip şaşalı koltuga tekmesini vurup, 4 binliralık beyaz çayı yere serpecek. Eeeee sizde ondan sonra KIRAATHANENİZDE bedavaya çay içip birbirinizi KEKLERSİNİZ  ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orda milim yanlis yok, cünkü bu Arkadaslar Osmanlinin sonunda oldugu icin icerden yikmaya calisan Casuslardir. Yani bunlarin tek derdi, Atatürk, Türk, Vatan, Toprak, Bayrak vede Namus. Onun icinde sakin kimse bunlarin yazdigini yanlis anlamasin. Tek dertleri Türkiye Cumhuriyetini yikip, tekrar aynen Osmanlinin hasta Adam oldugu zamana dönmek. Su an kendince öyle büyüklerki, bütün Dünya bunlari kiskaniyor, uzay cagindayiz vede uzayda bile AKP'ninyaziliminida yazdigi Uzqy Araclariyla Rus vede Amerikan Uzay Araclarini Laserli vede Iman gücüyle calisan Bombalarimizla patlatiyoruzmusmusda mus mus!!!!!!
Erodgan ve Davutoglu Amerikanin izniyle Rus Ucagini vurduklarinda, bu Sahislarin Zihniyetinden olan Zavallilar diyorlardiki, Reis sen emret, Atlarimizla gidelim vede Moskovayi fetih edelim  )))) Iste bu kadar ciddiler bunlar. Sadece bu Islam Devleti dedikleri Türkiyeyi birak, Dünya yüzündeki bütün Islam Devletlerinin toplami bir LAmnyanin yarisi kadar ihracat yapamaiyor. Cünkü bunlarin bu Dünyadai tek derdi, Hocam makadima su kacinca Orocum bozulurmu?? Iste bu yüzdende Osmangazinin vede Fatih Sultanin devlestirdigi Osmanli batti. Batti ama icinde temiz kan akan Milletim vede Atatürkün önderliginde Vatanimizi Topragimizi vede Namusumuzu kurtardik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peki bumu Müslümanliginiz, namuslulugunuz, Insanliginiz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güldürdün ademcigim cok yasa emi... Ya bir gün de suraya dogru dürüst bir konu acsan sasardim..Sunu kabul et senin saksi calismiyor sen sadece tarafsin gülüm  ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen gül canım benim. seninle asla politik yada ideolojik tartışmalara girmem ben. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uygunlaştırırız senin için.canın sağolsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu dünyadaki en tehlikeli insan türleri Dalkavuklardır.gemiyi ilk terk eden farelerden farkı yoktur.şimdi ikile adamın canını sıkmadan. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belkide ilginç zamanlardan geçiyoruz.bir hatayı yanlışı objektif olarak dile getirmek bile saygınlık kazandırıyor insana. sağa sola göçebe olarak zor bela kötü şartlarda yollara çıkan insanların Dünya beşten büyüktür mantığını anlarsan. bana bu soruyu sormana gerek kalmaz. biz kimsessizlerin kimsesi olmaya DEVAM edeceğiz. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi insan orospu çocuğu ise çoluğa çocuğa tecavüze meyil ediyorsa.masum güçsüz kadına el kaldırıyorsa bunun Müslümanlıkla yada başka bir din ile alakası yok. Karakter şeref yoksunu zavallıdır öyle insanlar.o yüzden şeriat en kesin çözüm diyorum ben şahsen. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!