|
|
|
Hayvanlar :( |
Bravo size..Ilk defa benimle ayni fikirde bir bayana denk geldim..Bu arada buradan, " Tembel Avrat Reyonu " na takilan, kendisini sanki hergun atom reaktorunde calisiyormus gibi hisseden ,cok ilerici modern fikirlere sahip modern entel bayanlara da selamlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun, tesekkurler gene de..O zaman da sorarlar o hemcinslerinize, " Senin niye karnin agriyor ? " diye.. Ayrica ne yazmak istediginizi ben cok iyi anliyorum..Sizin bahsettiginiz olay, hayvansal gidalarin daha baslangic anlari ve soframiza geldiginde uzerimizde olusan veya uzerimizdeki etkileri ,duygularimiz, vurdumduymazligimiz. Benim ilavem de, tembel hatunlarin ,dondurulmus, ambalajlanmis ,goruntusu guzel hazir gidalari evde en kisa yoldan microwave ile masaya koymalari ve o andan onceki evreleri ile sanki hic alakalari olmamalarini belirtmek istemisdim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aferin sana renginden belli olur ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok doğru bir yaklaşım teşekkür ederim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dediginiz gibi laf donup dolasip baska yerlere gidiyor, kabak gene basimiza patlayacak, bence mutfak ve alisverisi evdeki bayan planlar ,programlar..Listesindeki hayvansal gidalari nereden nasil temin edileceginin programini yapar, esinle de paylasir.Hatta yakin yerlerdeki bag, bahce, ciftlik, mezbaha gibi yerlere gidebilirler.Yeter ki gecinmeye gonlu olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel düşüncede bilinçli bilinçsiz bekar erkekleri es geçtiniz ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" ...Erkegine danisir, paylasir " demisdim..yemek isi sonucda..Ama illa bekar erkekleri es gecdigimi israrla soruyorsaniz da , once bu erkekler niye bekar ki ? diye, bir level asagidan bakmak lazim soruna..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orasını hiç karıştırmayalım bence ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olur....  )..Zaten burada ne isimiz var ki, di mi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlar ve hayvanlarin arasindaki güzel dostluklar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bazen insanlara baktıkça hayvanları daha çok seviyorum ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan olurda bu kadarmi visdansiz merhametsiz olur allah bu tur insanlarin belasini versin yazik günah degilmi bu tur hayvanlara Türkiye'yi ayağa kaldıran yavru köpeğin bacakları ve kuyruğunun kopması olayında tutuklama! Türkiye'yi ayağa kaldıran Sakarya'daki köpek vahşeti sonrası gözaltına alınan kepçe operatörü tutuklandı. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef canım bu olay gerçekten çok üzdü, yol çalısması denildi bakalım sonuç ne olacak, dün yine Sakarya’da 5 yavru köpegin zehirlendiğini duyduk, bugün ise İstanbul da bir kedinin derisini yüzüp sokağa atmışlar, inanılır gibi değil insanlık git gide sadistleşiyor ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlar ne kadar merhametsiz olmuslar allah belalarini versin bu tur olaylari görünce yüregim sizliyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecen serfsizin soysuzun birisi köpegi deynekle nasil dövüyordu alacan o deynegi o adamin her yerini kiracan cakal serefsiz gucu zavali hayvana yetiyor it cakal buyle pislikleri ortalikta temizliycen ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef çivisi çıktı artık bugün okuduğum haberden sonra resmen midem bulandı
Hayvanlara karşı istismar, şiddet, taciz ve tecavüz son bulmuyor. Son olarak Eyüp’te yavru bir kediye tecavüz ettiği iddia edilen şahıs tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!