85 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 13.05.18, 18:04
@yarensiz
Nr.: 21
Antworten
pusu_vadi
iste dogrular,kapaklar ve TAMAM
gülerce var fetönün eski sag kolu simdi akp li oldu,,,gecen kisa bir tartisma programinda sunu diyor,,,,,recep tayip erdogan ayet okudu diyor,,,cumaya gitti diyor,,,böyle bir cumhurbaskani kaybedermi diyor etmez allahin ayetini okudu diyor...önceden böyle biri gelmismi diyor ülkeye....tablo bu gözüm dini her alanda kullaniyolar
0
Beitrag gepostet am 13.05.18, 23:36
@pusu_vadi
Nr.: 22
Antworten
babey
Mecliste 5 tane muharrem ince olsaydi keske...
Dogrulari daha cok duyar,yapilanlarin daha cok farkina varirdik...
Sagcisi da solcusu da bu adami ayakta alkisliyor,dürüstlügünden hic süphem yok.Her konusmasi kapak niteliginde,gercek bir vatansever.Helal olsun...
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 13.05.18, 23:51
@babey
Nr.: 23
Antworten
pusu_vadi
aynen öyle gercek vatan severlik ülke insani birlestirmekle ülke insani sevmekle olur zaten,,,sana oy vermeyen 40 milyona hakaret etmekle olmaz...türkiye cumhuriyeti hic kimsenin babasinin mali degil,,ülkeyi yönetenler bir gün o koltuktan kalkacak yenisi gelecek,,ama türkiye cumhuriyeti her daim var olacak,,,,oy ugruna bu milletin genetigiyle oynamaya kimsenin hakki yokdur....
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 00:08
@kurtbeyi
Nr.: 24
Antworten
pusu_vadi
aksener veya ince millet ittifaki olarak zaten anlastilar,,artik kim cekilir ikinci turda bilemiyorum...ama sunuda unutmamak gerekir,,ülke ölye bir zamanda secime gidiyorki yeni gelen hükümetttin bu kadar soruna ve ekonomiye dayanma sansi yok,,resmen kucaklarinda bomba bulacaklar...
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 12:00
@pusu_vadi
Nr.: 25
Antworten
yalcin1965
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 12:02
@pusu_vadi
Nr.: 26
Antworten
yalcin1965
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 13:41
@pusu_vadi
Nr.: 27
Antworten
mehriban
pusu can video dinledim akp tam ciriginda cikmis hem niye secim oluyorki zaten herkesin oyunu caliyorlar hirsizlar bunlarda bunlarda hersey beklenir bunlar öyle olmuski asker kafasini kesen olmuslar bunlar ikiden birden sokak yasagin cikaran insanlar ölüsünü bilene gömemedi bozdulabinda bekleti bunlar insaniktan cikmislar öleye saygiyi olmiyan ülke oldu bunlarda tecavuz var insan vurmak var insani insana birakmak var asker kafasini kesen ülke oldu akp vur kir öldür baska bise bilmez oldu akp oglu nerde kizi karisi damadi nerde bunlar icin bu kadar insan öldü iceri atildi nice gencler nice dokturlar nice bilincli gazeticelir insanlar iceri atildi allah belanizi versin bunca analari evlatsiz biraktiniz bunca evlatlari kimsesiz biraktiniz allah yüz binkere belanizi versin insahlar sizlerde kursuna gelirsiniz dilerim bunlarin evlatlari kendilerde kursuna gelir amin
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 13:49
@pusu_vadi
Nr.: 28
Antworten
mehriban
biz insan olrak heyatimizda bu kada kendi ülkesinde insan vurani görmedik akp vur vuruyor kafasina göre belge cikariyor yönetiyor diktatörlügün bu kadarida fazla degilmi akp ha hitler yada sadam yada kenan evran bunlar kana doymuyor belanizi versin tvlerde hep terör hep vur kir baska bise yok akp insan öldürmekten bikmadinmi oglunu askere gönder sende babasi oglunu cürik gösterdin kimsenin evladi yok tek senin var sizin yerde topraginiz olmaz
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 14:23
@yalcin1965
Nr.: 29
Antworten
pusu_vadi
yüzsüzlügün böylesimi diyelim???
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 14:25
@mehriban
Nr.: 30
Antworten
pusu_vadi
baskasinin cocuguyla kabadayilik yapilmaz,,bunlar oy icin her seyi yapiyor secimlerden sonra kim gelirse gelsin büyük kriz yasanacak
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 14:37
@pusu_vadi
Nr.: 31
Antworten
mehriban
secime gerek yoku zaten calacaklar kendi kafalarina göre secim yapiyorlar insanlar bikti usandi yeter artik bu kadar yüzsüz olmuslr
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 14:43
@nasonmaz
Nr.: 32
Antworten
mehriban
yazik bu insanlara bir diktatör icin cok insan öldü tayyip erdogan oglunu askere göndersinki ölüm haberi geldimi göz yasi ne oldugnu bilsin sizlerin belasini versin yerde topraginiz bilene olmaz
Şırnak'ta şehit düşen Yüzbaşı Ali Alkan'ın Osmaniye Büyük Cami'de düzenlenen cenaze töreninde milletvekillerine tepki gösterildi. Şehidin Jandarma Yarbay ağabeyi Mehmet Alkan, kardeşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna 'Alim' deyip sarılarak, "Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor." dedi.
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:18
@kurtbeyi
Nr.: 33
Antworten
mehriban
koyun surusu bir araya toplanmis bir kilo makarna bir kilo kömere kanan ülke olmsuz cünki insanlar ac akp tuvaleti altin kaplama ama halki ac akp saddami kenan evrani hittleri gecti akli fikri vur kir öldür ne cok insan öldürdü be fetoda isite pkkde kendisi bunlarin basi tek akp tayyip erdogan tam kensidi bunu dis ülkelerde biliyor kafasina göre belge cikarir insanari iceri atar kafasina göre savas cikarir eee oglu niye savasa gitmiyor niye orda burda kumar basinda bu akp cok cok insan öldürdü naletliyorum kiniyom disliyorum horluyorum nalet olsun sizlere bunca insan öldürdünüz allahta sizleri öldürsün yer yüzünde yeriniz olmasn
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:27
@mehriban
Nr.: 34
Antworten
mehriban
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:31
@pusu_vadi
Nr.: 35
Antworten
mehriban
mustafa kemal ataturkten baska lider yok olmazda onun tek tirnagi ve sacin teline kimse olamaz tek lider mustaa kemal atatürk
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:34
@mehriban
Nr.: 36
Antworten
pusu_vadi
aynen mehriban ,,atatürkün bize sundugu cumhuriyete laik düzene sahip cikacaz....
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:51
@pusu_vadi
Nr.: 37
Antworten
mehriban
tabiki bizler türkiye sahip cikacagiz ataturk turkiyeyi kurtardi gelismeside bize düsmüs ilerlemeside bize dusmus ama simdilier yalan dolan sahtakarlik taciz tecavuz cal cirp kurani politikayi hep hepsini bir eti yüsüzler karekterleri bozuk serefsizler cikarlari icin nice insan öldüler allah onlarin evlatlarini kursuna disin kemigi bilene bulunmasin bu bastakiler icin cok cok insan öldü nalet olsun karh etsin sizleri allahtan dilerim bu kastakilerin evlatlari kumar basinda ölür
-----
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 15:52
@mehriban
Nr.: 38
Antworten
pusu_vadi
beddua etmeyelim ,,yapilan yanlislari görelim özelestiri yapalim zamanla herseyin düzelecegini görecegiz...
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 16:05
@pusu_vadi
Nr.: 39
Antworten
rojen
ben betuvada ediyorum hakaret cünki bu bastakiler icin cok analar agladi evlatsiz kaldi nice evlatlar anasiz kaldi insanlar u bastakilerde evlatsiz kalir anasiz babasiz kalir allah yüz binkere belalarini versin kursunlara gelirler yerde topraklari olmaz kurban oldugum allahim sen garibana yoksula caresize yardimci ol
0
Beitrag gepostet am 14.05.18, 16:15
@pusu_vadi
Nr.: 40
Antworten
mehriban
bir toplumda yasayipta bastaki cikari icin insanlari birbirine kirakiyorsa aker kafasini kesiyorsa ölüyor saygisi olmiyan cakali cukali üölkesine alip kendi insani vuran baska ülkeye saldiran tek insanlar olduk eee bastaki vur kir diyor koyun surusude ac biraz makarna birak bulgur verince herkes birbirini vuruyor senin baskanlik nalet olsun senn cumhurbaskanlikgin nalet olsun kardesi kadese vurdurdun sizelere nalet olsun kiniyorum disliyorum horluyorum naletliyorum allah yüz binkere belanizi versin
-----
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!