119 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:56 @_ah_kalbim_ Nr.: 81 Antworten

Nedenmi devamm...
bak ecevit gibi birini bu ülkede kimse kötülemesin,,,kibrisin daglarina türk milliyetciligini yazan adamdir kendisi...sözde kuru laf kabadayiligi yapmamisdir abd karsi bile resti gekmis kibrisa girmisdir....eyyy abd eyyy avrupa eyyy bati diye kuru milliyetcilik yapanlara islamin liderligine savunanlari simdi görmek istiyom GAZZEDE bugün katliam var,,,ne adimlar atacak ulusal yas disinda abd ye israile ne gibi tepki verecek sence,,,sana söyleyim kocaman bir sifirrrrrrrrrrrrrrrr
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:14 @pusu_vadi Nr.: 82 Antworten

Nedenmi devamm...
Arkadasim   ben  düsüncemi söyledim ,,  kendim disinda kimseye % 100 kefil olamam,, ama  memurlarin maas  alamadiklarini ,, esnafin yazar kasalari firlattiklarini dolarin bir gecede tavan yaptigini  bizzat  gördüm yasadim,, 12  eylülüde  cok  net  hatirliyorum,, sag sol  yüzünden kardesin kardesi öldürdügü,,  anne babanin nasil  ciyeri yandiginida  gördüm ,,  duymadim gördüm   bunlari...  o günleri düssününce bu gün yasananlar  nedirki demeden alamiyorum kendimi...
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:27 @_ah_kalbim_ Nr.: 83 Antworten

Nedenmi devamm...

Bana  müsade ,,,, vaktim oldugunda bir ara  bakarim sevgi saygi ile  kalin,, simddilik  byee...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:28 @_ah_kalbim_ Nr.: 84 Antworten

Nedenmi devamm...
biraz daha geriye git bu ülke CANNAKKKALE SAVASINI gördü,,,mermisizlikten aclikdan susuzlukdan ölen milyonlar sana ne ifade ediyor,,,ya sarikamisda donarak ölen 90 bin kisi sana ne ifade ediyor...eger bunlarin sebeblerini örenir nerde ne hata yaptigimizi görürsen bakis acin degisir,,,yok o kadar geriye gidemem dersen filistine bak,,,ucaklara tanklara mermilere TAS la savunma yapan birileri...bak arkadasim artik dünya geri kalmisligi geri kafaliligi kabul etmiyor,,,,yeni düzende var olmak istiyorsan güc olmalisin gücü yakalamalisin,,,biz ha bire imannnnn gücüne sariliyoz ha bire camiii aciyoz,,,biraz arge merkezleri acin bilime ilime yatirim yapin,,,16 yil boyunca bir fabrika kurulmayan ülkemi olur???? 
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:33 @pusu_vadi Nr.: 85 Antworten

Nedenmi devamm...
 ilahi  pusu sabah erken kalkicam en kisa  zamanda  cvp  vericem,, ama sunu demeden  gecmeyim iman  varsa imkan vardir ,, Canakkale destanini birdaha gözden gecir  arkadasim...
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:39 @pusu_vadi Nr.: 86 Antworten

Nedenmi devamm...
Pusu sende bayagı bir gelişme ilerleme var. İnan şoktayım))) sen bizide sollamışsın, çok güzel sevindim senin adına. Daha samanı, toplu igneyi bile Çinden ve Bulgaristandan ithal ediyoruz. Bunlar daha 10 senedir milli Arabamızı ve Uçagımızı bekliyorlar.
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:41 @_ah_kalbim_ Nr.: 87 Antworten

Nedenmi devamm...
anlamadin demi ne demek istedimi,,,bak biraz daha acik yazim,,,perisan haldeydik,,askerlerimizin üzerinde elbisesi yoktu yirtik pirtik elbiseler,,ayaklarinda ayakkkabi yoktu,,,yiyeycek ekmegi yoktuuu ,,,sarikamista battaniyemiz yoktu,,,bu yüzden 90 bin sehit verdin tammmammi.....cannnakkkalede düsmanlar en son silahlarla geldi,,,bizim ise son caremiz almanyadan gelecek olan mühimmmati beklemek oldu,,,alman deniz altilari imdada yetisdi gemileri batirdi,,,simdi sana sunu soruyom neden neden bizi bu hale sokdular,,yazik degilmiydi onca vatan evladina yazik degilmiydi o kadar sehide......evet savasta sehit verecegiz ama imkanlarimiz düsmanla ayni olsaydi cok az sehitle atlatirdik.....ben tarihimden ders aliyorum sizler nasil gözle bakiyosunuz ben anlamiyorum
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:50 @yalcin1965 Nr.: 88 Antworten

Nedenmi devamm...
ne yapim milli tank altay yapiyoz dediler seri üretime geciyoz dediler,,,,,bir baktim almanyayla secimde kriz cikinca motoru vermiyoz demisler,,bizim altay tanki yattti....arfinde leoparlari bari moderne edin dedik adamlar kizmis onuda yapmadilar... ucak da yapariz biz ne varki zaten ucuyoz boyuna,,,ama görünen o ki tek ucurdugumuz sey DOLAR 
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:51 @pusu_vadi Nr.: 89 Antworten

Nedenmi devamm...

Sen canakaleye git anittan önce  müzeleri  gör  ve oranin yaslilarini dinle  bana  anlatma  canakkaleyi  ben  topraga  basmaya  utandim ar  ettim  duyduklarimimdan  sonra ...

Canaakkale  mühümmat ile  degil,,  iman gücü ile kazanilmis  bir  zaferdir...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:54 @pusu_vadi Nr.: 90 Antworten

Nedenmi devamm...
En komigide milli prototyp Arabamız. Bakan çıktı ve koyunlaea müjde verdi Televizyonda. Dediki milli Arabamızın elektronik aksamı bitmedigi için çıkartamadık. Ama çok büyüyen k bir müjdem var, milli aarabamızın ikinci Prototyp’ünü çıkardık. Ak Koyunlarda alkışladılar. Mecliste kaç seder sordular, bizim milli Arabamızı ğrettigimiz Araba fabrikası nerde diye?? Cevap çok muhteşemdi, gizli bir yerde!!!
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:54 @_ah_kalbim_ Nr.: 91 Antworten

Nedenmi devamm...
askerlerimiz tabiki imanla savasti,,tabiki vatani korumak icin savasti,,,kanlarinin hemde son damlasina kadar...ama sen hala benim ne dedigimi anlamiyorsun,,,,filsitini anlatim sana bak suan israill katliam yapiyor,,filsitinlilerde imanli kisiler demi ??? iman gücüyle kazansinlar haydi???? sanirim onlarin tarihide bugünüde zafer olarak yazar,,,
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:56 @yalcin1965 Nr.: 92 Antworten

Nedenmi devamm...
o araba cikarmak kolay degil,,1 milyon parca var arabada her biri icin ayri ayri fafrika teknoloji lazim,,,,o isin olmasi 20 yil min sürer
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 23:56 @_ah_kalbim_ Nr.: 93 Antworten

Nedenmi devamm...
Haklısın aynen 15 Temmuzda iman gücüyle Tankı durdurdugunuz gibi. Bu saçmalıklara ancak siz inanırsınız. Millet iman gücüyle Uzayı keşif ediyor. Bizimkilerde iman gücüyle Tank durduruyor. Cüneyt Arkının o ucuz Filmlerini bile arattırıyırsunuz, helal olsun size.
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:02 @yalcin1965 Nr.: 94 Antworten

Nedenmi devamm...
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:05 @yalcin1965 Nr.: 95 Antworten

Nedenmi devamm...
Danışıklı dögüş olmasaydı vede Atatürkçü Askerlerde sizin taptıgınız vede etegini öptügünüz vede ne istediyse verdiginiz  Fetöye destek verseydi, Allah göstermesin 250 kişi degilde 25bin Kişi katledilirdi. O zamanda bu suçu işleyende kına yakardı. Bunların hepsinin hesabı sorulacak zamanı geldiginde
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:28 @_ah_kalbim_ Nr.: 96 Antworten

Nedenmi devamm...
Pek de sitemkar okuyorum Seni Forumda

SÖZ  NAMUSTUR 
SÖZ ŞEREFTİR 
SÖZ SENETTİR 
SÖZ, bir İnsanın kişiliğine şekil veren bir unsurdur. 
Sen 10 saatini benim için degil bu değerlerini kurtarmak için harcayacaktın, dansöz gibi kıvırdın yine en kötüsü bir insan ne olduğu ile ilgili ifşa eder ve bu kadar hakaret edebilir kendine klavye soyNach Benutzer filternburak_10 
; background-repeat: repeat-x; font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial; font-size: 13px;" id="bodyContent">

_ah_kalbim_, 14.05, 17:03:59
Beschwerde | Löschen
Seni realde bulucam.....
Ich, 14.05, 17:44:28
Löschen
Buyur gel adresimi vereyim 
Klavye soytarısı
_ah_kalbim_, 14.05, 18:24:32
Beschwerde | Löschen
Vermezsen adisin gelmezsem ben adiyim
Ich, 14.05, 2013
Löschen
Hadi hodri meydan 
Cumartesi Turkiyeye uçuyorum 
O zamana kadar geldin geldin, gelmezsen dediğin olsun gerçi ne olduğunu biliyorsun sen 

Mariendorfer Damm 32 
12109 Berlin
_ah_kalbim_, 14.05, 21:37:30
Beschwerde | Löschen
Geri zekali calisan insaniz ve Berlin diyorsun tabi dogruysa dedigin 

Haftasonu gelebilirim ancak gidiyorum diyosun dalgami geciyorsun adini ,soy adini , telini ver ip no nuda ver dogrulatayim adresini 

500 km gidis gelis 10 saatimi senin gibi ego manyak icin bos yere harcayacak degilim.
_ah_kalbim_, 14.05, 21:38:51
Beschwerde | Löschen
Tam bilgi ver, gelmezsem adiyim , vermezsen adisin.
Ich, 14.05, 22:59:17
Löschen
Yazıklar olsun, sen işte böyle dönek olduğunu yine ispatladı, küçük lokma ye ama büyük sözler sarf etmeyeceksin. 
Yan cizecğini adım gibi biliyordum bu yüzden sana daha fazla bilgi yok. Onurun şerefin haysiyetin varsa bir günde gel git yaparsın, bizde de 500 km yol katledioruz ailemizi görmek için bana lamacimi yapma SÖZÜNDE DUR!!!!
_ah_kalbim_, 14.05, 23:06:01
Beschwerde | Löschen
Mariendorfer Damm 32 
12109 Berlin adin soy adin yokmu senin telin yokmu,, onca saatimi harcicam gelicem kacaammak yaapma kimsin o adresdemisin nasil emin olucam...
_ah_kalbim_, 14.05, 23:07:13
Beschwerde | Löschen
Sözünden dönen kim aptalmi saniyorsun beni sanalda oynatacagin biri degilim ...
_ah_kalbim_, 14.05, 23:29:32
Beschwerde | Löschen
Sanal sarlatanligi birak ,,adini adresini telini yaz... Adresinden emin olmadan yola cikacak Kadar sanal salak degilim...
Ich, 14.05, 23:36:01
Löschen
Sanal şarlatanlığın anasının 
Seni bulucam diyen sensin 
Adres verdik yan çiziyorsun 
Şu gün geliyorum de diğer bilgileri vermezsem namerdim 
Korkma seni ortada bırakmayız bizde yalan olmaz sen şimdiden tutuşdun 
Bekliyorum gün ver
_ah_kalbim_, 14.05, 23:42:23
Beschwerde | Löschen
Bos gezenin bos kalfalarina yedir sen o masallari, evet bulucam er yada gec , kolaylastir, adini telini yaz bak geliyormuyum gelmiyormuyum adresini teyit etmeden cikacak kadar budala degilim... Bu hafta sonu önceden ayarlanmis raandevumuz var ama birdahaki yada ondan sonraki pazar gelirim.. ver adini telini teyit ettireyim.
_ah_kalbim_, 14.05, 23:43:52
Beschwerde | Löschen
Yaticam Sabah isim var ,sarlatanlik yapma, vereceksen ver tam adresini
Ich, 14.05, 23:56:17
Löschen
Sen ne ayaksın 
Kabadayılığın bana sökmez dansöz gibi kıvırdın 
Bi adiliğin kalmıştı o da oldu tebrikler 

0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:32 @lafontaine Nr.: 97 Antworten

Nedenmi devamm...
Burda Insanliktan dem vurupta, hava atanmi bu ya??  Utanmadan Hirsizlari savunup, dinden imandan bahsedenmi buya??
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:37 @yalcin1965 Nr.: 98 Antworten

Nedenmi devamm...
Aynen kendisi
Hz. Mevlananın bir sözü geldi aklıma 
"Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol'
Onun ne ucuz kabadayılığı ne de hanımefendi ayakları bana sökmez 
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:41 @lafontaine Nr.: 99 Antworten

Nedenmi devamm...
Söyle bir genis acidan baktiginda, ne kadar iftira, hakaret, pislik, Hirsizlik varsa, Hak Hukuk tanimazlik varsa, hayali islerle ugarsan varsa vede Vatani bes kurusa ona buna satmak varsa, hepsi bunlarda. Yani Meclise gelen bütün taciz vakalarini, 15 Temmuzu, yani her ahlaksizliga red oyu verenler bunlar. Ama cok az kaldi, bunlarin sonu geldi.
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 00:47 @yalcin1965 Nr.: 100 Antworten

Nedenmi devamm...
Bu yüzden biz TAMAM diyoruz!!!!

Alimle sohbet et , alırsın mertebe;
cahille sohbet etme, .....

dönersin merkebe !

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Nedenmi devamm...