Kizmak! sanalda onca egomanyak nikler icin deymez,, herkes bilirki seviyesizlik yapan kendi kisiligi yansitir uslubu ile...
Kimse ile ayni düsünceye sahip olmak zorunda degilim kimsede benimle ayni düsüncede olmasinida beklemiyorum... insan gibi konu hakkinda fikir beyan edenleri tabiiki ciddiye alirim...
Sokak agizi bilmem,, bilenlede ayni seviyeye inmem...
Sakinim konu hakkindaki yorumunuz varsa nedir...
Babey,, muhalefet partinin görevi elestirmek ,, daha iyiyi üretmek olmali ki bu diyebilelim.. Evet yillardir tek basina AKP iktidar oluyor ise,, bu muhalefetin basarisi yada basarisizligidir...
Bunu secmene maal etmek yanlis..
Her partiden bir görevli esliginde oy kullanilirken ve oylar sayilirken yolsuzluk yapiliyorsa yapana degil yaptirana bakalim ,, kim taraftari oldugu partisi kaybetsin ister,,kedi , o, su , bu gecin bu algi operasyonlarini halkin röpörtajlari kafi gittiginiz her ortamda nabz yoklayin görürsünüz...
Millet vekilini millet seciyor ve milletin onayi olmadan transfer yapan kim olursa olsun böyle bir hakki yok barti bbaskanlarinin,, yanlistir yanlistir...
Arkadasim %40 dediklerinin %35 i senden benden cok fazla faydalaniyor devlet hizmetlerinnden sandiginiz gibi ötekilestirme yapilsaydi yillardir bir sekilde ayirim yapilirdi... Benim sülalemin cogu hatta 4 kardesiz ikisi Futbol takimi gibi parti tutkunudur Atatürkün partisi diye chpye oy veren %25 i degismeyenlerden... hepside her imkandan yararlaniyor senden benden cok faydalaniyorlar,, buna ragmen dikatatör ,, hirsiz diyebiliyorlar ...
Gecenlerde facede ppaylastigim bir kare.. Hirsizlik diyorlarya...
Diktatör diyenler Ben tesettürlü degilim ve yilda en az 3 yada 4 kez Türkiyeye gidiyorum kimse bana basin acik diye farkli davranmiyor... Kimler nasil neyin ötekilesmesini yasiyor anlamiyorum...