131 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.05.18, 17:34 @yalcin1965 Nr.: 61 Antworten

Nedenmi devamm...
Kanser gibiler, Bi bitmiorlar, facede de öyle osmanlıya özenir İslami savunur iktidari savunur, bunları nasıl yapar? Götünde yırtmacı ile ATATÜRKÜN TÜRK KADININA verdiği haklardan ve özgürlüklerden faydalanıb üstüne Atatürk'e hakaret ederek. Bunlar kadar namussuz din tüccarı münafık görmedi bu ülke 

0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 17:38 @lafontaine Nr.: 62 Antworten

Nedenmi devamm...
Son harfine kadar 12Puan.
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 17:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 63 Antworten

Nedenmi devamm...
Ben Allahtan af dilerim değil Allahın kulundan

Elmalarla armutları karıştırdın 

Diyecektin ki "Hakkımı helal etmiyorum".

_Hülya_
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 17:58 @pusu_vadi Nr.: 64 Antworten

Nedenmi devamm...
ATATÜRKE satırkarsarasındaki hakareti bir tek ben mi görüyorum
Yok birde bu hakaret içerikli yorumlara 'düşünce  adı altında' istersen bırak saygı duymayı "ustun cesaret madalyası" takalım ne dersin??!!
Bırak sanal köşelerinde hayat felsefesi Cumhurreis olan bir asil'i
Babam değil ferihtaşınız gelse tepkim aynı olur. 
Saygı gösteren   saygı görür!! !! 

0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:07 @_ah_kalbim_ Nr.: 65 Antworten

Nedenmi devamm...
pek kizmissin yazdiklarinda  az sakinle

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:17 @hayretya Nr.: 66 Antworten

Nedenmi devamm...
Sakinleşmesine gerek yok. Senelerce burda sap yiyp saman sıçtıgını unutmasın. Dahada aptalca konular açıp kendisinin nasıl bir acizlik içinde oldugunu ortaya koyuyor. Ben şahsen acıyorum kendi aklı ve fikriyle düşünemeyen vede aynen havuz Medya gibi onun bunun Hırsızının dedikleri yalan ve iftiraları tekrar tekrar kopyeleyip yayanlara. Allahım akıl dagıtırkenbir çok kişi makad kenarında dolaştıgı için MAKAD KILI olmuşlar!!!
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:21 @yalcin1965 Nr.: 67 Antworten

Nedenmi devamm...
Bende konularda geziniyorum zaten, kim ne demis bilemem.ama arkadas sanirim dünya,dan bir haber.

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:28 @_ah_kalbim_ Nr.: 68 Antworten

Nedenmi devamm...
Bir partinin iyi veya kötü olmasi aldigi oy orani ve yüzdesine bagli diyorsunuz veya kazandigi secim miktarina ...
Bence cok basit bir düsünce tarzi bu...
Arkadas bir partiyi iktidara getirirsin,sonra icraatlarini denetleme ve takip etmekle mükellef olursun. Eger bir partiyi tüm olumsuzluklara ragmen 17 yildir iktidar yapmissan ve yine tüm olumsuzluklara ragmen yine o parti diyorsan burada bir sorun var demektir.
Kaldi ki secim kazanmanin her türlü hilesini yani( trafoya kedi girmesiyle baslayan ve mühürsüz oy pusulasinin kabul edilmesine kadar ) bize göstere göstere ögrettiler. siz hala yüzde hesabi icindesiniz ne diyelim ki...Konumuz CHP degil ama son yaptigi 15 millet vekili transferine söz söyleyecek kadar dürüstmüsünüz acaba??
Ne demisti bir bakaniniz bir seferden birsey olmaz diyelim...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:57 @lafontaine Nr.: 69 Antworten

Nedenmi devamm...
suda var recep tayip kimin cumhurbaskani?? 80 milyonun yani türkiye cumhuriyetininmi,,yoksa sadece kendine oy verenlerinmi??? kendine oy vermeyenlere her lafi söyleyen bir cumhurbaskani olabilirmi,,,40 milyona hakaret eden bir cumhurbaskani olabilirmi,,,eger olabilir diyorlarsa akp cumhurbaskaniyim desin 80 milyonun  yani türkiye cumhuriyetinin degil.....onlar bize biz onlara hakaret ederek bir yere varamayiz varacagimiz tek yer ic savasdir bakin...kutuplasma almis basini gidiyor,,ben insan kazanma derdindeyim kimin hatasi varsa hatalarini gösterip dogruda bulusma derdindeyim...yoksa o bana küfür etsin bende ona iki misli edim bunun sonu neye varir kim kazanir....bence hepimiz kaybederiz 
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 19:59 @yalcin1965 Nr.: 70 Antworten

Nedenmi devamm...
yalcin kardes burda atilla diye muhterem biri vardi,,,onun yazilarini cokmu okudun sen??? su kil muhabbbetini biraksak diyom,,,karsinda bir bayan var erkek olarak makat kili falan yakisiyormu simdi ayipdirr.....
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 20:13 @pusu_vadi Nr.: 71 Antworten

Nedenmi devamm...
Makad Kılını benmi dedim yoksa makad kılı oldugunu kabul edenmi dedi?? En iyisi keselim burda çünkü gerek yok devam yazmaya)) dönen dönsün yolundan, ben dönmezem yolumdan. Makad kılı o kadar köyü birşeyse, neden birisi kalkıpta makad kılıyım der?? Bu hakaret degil, bence iltifattır.  Benim karşımda bayan yok. Erkek kılıklı birisi var
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 21:49 @hayretya Nr.: 72 Antworten

Nedenmi devamm...

Kizmak!  sanalda  onca  egomanyak  nikler icin deymez,, herkes bilirki seviyesizlik yapan kendi  kisiligi yansitir uslubu ile... 

Kimse ile   ayni düsünceye sahip olmak zorunda  degilim kimsede benimle ayni düsüncede olmasinida beklemiyorum... insan gibi  konu hakkinda fikir beyan edenleri tabiiki  ciddiye  alirim...

Sokak  agizi bilmem,, bilenlede  ayni  seviyeye inmem...

Sakinim  konu hakkindaki yorumunuz varsa  nedir...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:08 @babey Nr.: 73 Antworten

Nedenmi devamm...

Babey,,  muhalefet partinin görevi elestirmek ,, daha iyiyi üretmek olmali ki bu  diyebilelim.. Evet yillardir tek basina  AKP iktidar oluyor ise,, bu muhalefetin  basarisi yada basarisizligidir...

Bunu secmene maal  etmek  yanlis..

Her partiden bir görevli  esliginde oy kullanilirken  ve  oylar sayilirken  yolsuzluk yapiliyorsa  yapana degil  yaptirana bakalim ,, kim taraftari oldugu partisi kaybetsin ister,,kedi ,  o, su , bu  gecin  bu algi operasyonlarini halkin röpörtajlari   kafi gittiginiz  her ortamda nabz yoklayin  görürsünüz...

Millet vekilini  millet  seciyor  ve milletin onayi olmadan  transfer yapan kim olursa olsun böyle bir hakki  yok barti  bbaskanlarinin,, yanlistir  yanlistir...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:15 @_ah_kalbim_ Nr.: 74 Antworten

Nedenmi devamm...
Yani HIRSIZLIK yapan HIRSIZDA hiç suç yok vede oyuna sahip çıkamayan Muhalefettemi suç?? Peki geçen Referandumda 2,5 milyon mühürsğz oyu çalan pislikler kimdi?? Hangi dinde imanda HIRSIZA tapılıyormuş bakalım?? Benim dinimde yani Müslümanlıkta ve Kuranımda  HIRSIZLARA  nahlet okunur. Ama sizin inancınız  galiba HIRSIZLIK üzerine konulmuş vede taptıgınızda HIRSIZLARIN KRALI. Ama 25 Haziranda inşallah Anyayı Konyayı göreceksiniz.  Birde uyanmadan HIRSIZLIGINIZI savunuyorsun,
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:15 @kurtbeyi Nr.: 75 Antworten

Nedenmi devamm...
Tessür ederim  ,,fikirlerimiz  zit olmasi kisiligimizin seviyesini  degistirmez  kurtbey,, Herkes kendi  düsüncesini  söyler ,, söylemelidirde lakin bel  altina vurmak ne kadina ,,nede  erkege yakismaz ,, kötü  söz sahibinindir..
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:19 @dirilis2018 Nr.: 76 Antworten

Nedenmi devamm...
Kimseyi  degistirmek mümkün olmayabilir ,, herkes  tarafini belli eder.. Denge  yoksunu  seviyesizlerin  yapmak istedikleride   susturmaksa  ki   sustukllarimizdanda  insan ollarak sorumluyuz...
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:34 @pusu_vadi Nr.: 77 Antworten

Nedenmi devamm...

Arkadasim %40   dediklerinin %35 i senden benden cok  fazla  faydalaniyor  devlet hizmetlerinnden  sandiginiz gibi ötekilestirme  yapilsaydi  yillardir bir sekilde  ayirim yapilirdi...  Benim sülalemin  cogu hatta  4 kardesiz  ikisi  Futbol takimi gibi parti tutkunudur   Atatürkün partisi diye  chpye  oy veren  %25 i degismeyenlerden... hepside  her imkandan yararlaniyor senden  benden cok  faydalaniyorlar,, buna  ragmen   dikatatör ,, hirsiz  diyebiliyorlar ...

Gecenlerde  facede ppaylastigim bir  kare..  Hirsizlik diyorlarya...

Diktatör diyenler  Ben tesettürlü   degilim ve  yilda  en  az   3  yada  4 kez  Türkiyeye gidiyorum kimse bana  basin acik diye  farkli  davranmiyor...  Kimler  nasil  neyin ötekilesmesini yasiyor  anlamiyorum...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:37 @dirilis2018 Nr.: 78 Antworten

Nedenmi devamm...
Sizi anliyorum,,  iyi niyetinizden süphem yok lakin okuyup  yorumlara istirak  etmeyenleri  yok saymayalim...
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:46 @_ah_kalbim_ Nr.: 79 Antworten

Nedenmi devamm...
kimse onlara hirsiz demedi ,,hirsizlik nedir biliyomusun,,calmakdir,,haksiz yere ceblerini doldurmakdir...gönderdigin yaziyi okuyosun demi devletin kasasini tamamen bosaltip memeur maaslari ödenmiyordu demis.....simdi ecevitin bir bak bakim mal varligina ,,gemisimi var yatlarimi var,,,lüks arabasimi var...vay o adam devletin parasi gitmesin diye lüks arabaya bile binmeyen biriydi,,,bizim reis gibi aylik 20 milyonluk sarayda oturmadi,,3000 bin korumayla gezmedi,,,5 özel ucak,,binlerce koruma arabasiyla gezmedi,,insaf biraz insaf.....sol düsmani atatürk düsmani kisilerin gazina gelip attigi iftiralara hemen kanmayin arajtirin size verilen bilgileri....
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 22:50 @pusu_vadi Nr.: 80 Antworten

Nedenmi devamm...
Bazi seyler göründügü gibi olmayabilliyor,, Devletin mali deniz yemeyen K.....z  deyip  hak etmedigi  halde  yiyen ,, yediren   siyasilerden  tut  hakltan olanlara kadar  zehir  zikkim olsun insaALLAH...
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Nedenmi devamm...