26 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.05.18, 02:19 @fervor Nr.: 101 Antworten

Nedenmi devamm...
57 islam ülkesi var,,nufüslari 2 milyara yaklasiyor,,hepsinin ekonomilerini toplasan bir italya yapmiyor,,,8 milyon israilin  dünyadaki kontrol ettigi paranin ekonominin gücün farkindamisiniz,,,her seyi batiya atmak bence en sacma yorum önce kendimize bakacaz,,ha onlarin elinde oyuncak olmussak ben yine onlara kizmam sen oyuncak olursan oynarlar aga....batinin onun bunun zülümden bahsetmene hic gerek yok,,zaten müslümanlar birbiriyle oynuyor,,,suuidi arabistan iran su an en güzel örnek degilmi bizlere,,,dünyadaki suan tüm savas alanlari müslümanlarin oldugu yerler degilmi,,öz elestiri  yapip nerde hata var bunu bulmadan sorun cözülmez....eger bu ülklerin dini hayatlarinin neresine koymasi gerektigini bulamazlarsa bu durum böyle gider...bu ülkelerin icinde ATATÜRK sayesinde türkiye farkli bir nokta ve konumdadir,,din i devlet yönetiminden ayirip cumhuriyeti kurdugu icin.. bize bir allahin lütfudur bu...
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 09:08 @fervor Nr.: 102 Antworten

Nedenmi devamm...
İç savaşı bile göze alan Kişinin kim oldugunu herkes biliyor. Her yedigin haltın hesabını tabiiki vereceksin?? Nasıl kazanmak varsa, kaybetmekte var. Yok benim mecbur kszanmam lazım, kazanmazsam Ülke batar degil, sadece makad korkusu. Vahdettinde zor kurtarmıştı. Malezyanın Diktatörüde zor kurtardı,, ama kurtaramayanlarda vardı.
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 13:27 @_ah_kalbim_ Nr.: 103 Antworten

Nedenmi devamm...

100 yılın en iyi lideri mi ? one Minute diyebildiği için mi ? Sanırım düzgün okumadınız, bu vatan heder edilsin diye kurulmadı demiştim ki bilmiyorsanız, diziler veya sözde lider ve takım arkadaşlarının söylediklerinin yerine, tarih kitaplarına bakıpta öğrenin lütfen, Türkiye Cumhuriyeti kim tarafından kurulmuş.. Türklük diyorsunuz ama çam süsleme geleneğin Batı’ya özenti olarak görüp yadırgamıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Neyse konuyu dağıtmayayım. Bu gerilik ve bilincisizlik yüzünden, adaletin ve özgür iradenin elden alınmasından, sorgulamanın suç olarak görülmesinden, kadına çocuğa cinsel tacizin ve şiddetin hoş görülmesinden, alçakça kendi menfaatleri icin vatandaşı ilim ve bilimden uzak tutulmasından,  dinin bu şekilde karalanıp suistimal edilmesinden ve daha bir çok saymadığım konular yüzden de TAMAM YETER ARTIK. Birilerini sevmeniz çok doğal olabilir çok fazla güveniyor da olabilirsiniz saygım sonsuz lakin bir yere kadar, yanlışları inat uğruna görmemezlikten gelemeyiz ve şunu asla unutmayın, kullandığınız lisanın bize armağan edene , hatta sayesinde kullanabileceğiniz oy hakkını size sunan ulu önderimize nankörlük ediyorsunuz. Tıpkı bir numaralı Atatürk düşmanını ziyaret edip elini öpen şahıs gibi.  Bir Türk kadını olarak beyninizi daha fazla yıkanmasına müsade etmeyin, zira medyadan duyduğunuzun bir çoğu yandaş basından ibarettir. Demem o ki yinede istediğinizi sevin ama bazı acı gerçekleri de görün, eleştirin ve karşı çıkın, hiç kimse dört dörtlük olamaz bazen büyüklük gösterip yenilgiyi kabul etmek gerekir!!! 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 13:37 @isabella Nr.: 104 Antworten

Nedenmi devamm...
ne yazarsak yazalim,,ispatli delillerlede sunsak inanmazlar,,nedenini bir örnekle sana anlatim,,örnek veriyorum sadece misal ben desemki peygamber kurani kendi yazdi ve % 100 delilerinide sunsam kac kisi inanir buna,,,kimse inanmaz demi...burdaki olayda bu  reis in yanlis yaptigini ispatlasak bile inanmazlar,,cünkü acayip bir algi olusturdular  beyninde,,,basin yoluyla reis hergün muhalefeti öcü gibi basin vatan haini gibi gösteriyolar,ve her gün yeni mesajlarla insanlarin bilinc altini dolduruyolar,,,,sen dogru biseyde söylesen bunu söyleyen chp li ise ne söylediginin önemi yok kesin yanlisdir algisi olusuyor....cözüm olarak benim insanlara tavsiyem basini yandas veya muhalefetten tek yönlü takip etmememk her ikisinide dinleyip kendi dogrularimizi söyleyebilmek,,,suan basin türkiyede insan aklliyla oynuyor hepside rezilller...
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 13:48 @pusu_vadi Nr.: 105 Antworten

Nedenmi devamm...
Selam pusu belirli bir parti tutmuyorum bir ihtimal belki yazdıklarım bir nebze düşündürür hepsi bu. Akıl ve mantık çok önemli tabiki siyaset gibi kirli bir işte ama neticeye bakmak lazım kim bizi ileri götürür, kim gerçekten vatandaşın bekası icin çalışacak. Hep hain, fetö  falan filan deniliyor lakin zamanında yanlarında durulmasını geçtim. Bangır bangır araştırın önergesine okkalı red eden kimdi demek lazım aslında. Herkes soruşturmaya girerken hangi ak partili soruşturuldu ? Farkındayım ağıdımızla kuş tutsak faydasız ama susmaya gönlüm razı gelmedi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 13:52 @isabella Nr.: 106 Antworten

Nedenmi devamm...
ÖYle cahil bir nesil yetiştirdilerki, Tarihimizi Diriliş ve Ertugrul dizilerine bakarken, kılıç sallayan Eşşeklerle doldu etraf. Bu Vatanı kurtarmak için canını ve kanını veren yüzbinlerce Vatan Evladı şu an biz boşunamı öldük diyordur. Bu kadar aymazlıgı, Atamıza utanmadan Ayyaş denmesini vede Vatanın her deferini ve taşınmazını sattıklarını gördükleri halde arkasından ayrılmayanlarla dolu))) ama az kaldı.
0

Beitrag gepostet am 15.05.18, 13:55 @yalcin1965 Nr.: 107 Antworten

Nedenmi devamm...
Maalesef cami duvarına ... gibi oldu haklısınız. Hayırlısı diyelim
-----
Momento mori !!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Nedenmi devamm...