85 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.05.18, 13:06 Nr.: 1 Antworten

Nedenmi devamm...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 12.05.18, 14:31 @_ah_kalbim_ Nr.: 2 Antworten

Nedenmi devamm...

Güzellikler bu kadar izah edilebilir

büyük yüregine saglik.

0

Beitrag gepostet am 12.05.18, 15:58 @_ah_kalbim_ Nr.: 3 Antworten

Nedenmi devamm...
bunlar cumhuriyet düsmani,,bunlar atatürk düsmani,,,bunlar agizlarindaki pisligi kusarak kendinden olmayana her sözü söylemeyi kendilerinde hak görerek ülkeyi IC SAVASA sürekleme derdinde olan zihniyetler,,,bunlarrr ülkemi bati düsmanligi yaparak her türlü ilimden bilimden uzaklastirip ülkemi EKONOMIK ambaorglarla karsi karsiya birakma derdinde olan zihniyetler,,,bunlar kutsallari kullanarak ezan bayrak diyerek MILLLETI ,,ÜMMET yapma derdinde olan kisiler.....ama bu halk CUMHURIYETI YIKTIRMAYACAK BUNLARA
0

Beitrag gepostet am 13.05.18, 23:25 @kurtbeyi Nr.: 4 Antworten

Nedenmi devamm...
hocam bu videoyu sonuna kadar izledim korku filmi izleseydim keskede bu videoyu izlemeseydim dedim,,ilk cümlede munafik halleriyle besmelenin karisina diklimisler diyorya,,,cümleye böyle baslayan birinin haliyle bu ülke insanina attigi iftiralarin arkasi gelmiyor....benim tek anlamadigim sey cidden bu konusmalara nasil inaniyor birisi bu kadarmi hipnozdalar????
0

Beitrag gepostet am 13.05.18, 23:53 @_ah_kalbim_ Nr.: 5 Antworten

Nedenmi devamm...
Neden devam....
Bu sorunun tatmin edici bir cevabi yoktur,gercekten neden devam ??? 
Eger takim tutar gibi parti tutuyorsaniz,eger parti menfaatleri ülke menfaatlerinin üzerindeyse,
ve eger düsünceniz buysa ki öyle görünüyor...siz devam edin..halk olarak.millet olarak ve en önemlisi vatansever olarak bizler tamam diyoruz.
17 yildir yapilmayan olumsuzluklar kalmadi,17 yildir kavga edilmeyen kurum ve ülke kalmadi
ama siz göz boyasina eyvallah deyip yapilan birkac iyi seyleri görürsünüz,hangi iktidar olsaydi 17 yilda bu kadarini yapardi,belki daha fazlasini.
Kusura bakmayin ama narkozla uyutulmus olsaydiniz bile simdiye dek uyanmis olmaniz gerekiyordu
Artik yeter...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 01:57 @_ah_kalbim_ Nr.: 6 Antworten

Nedenmi devamm...
Kimliği olamayanların kişilikleri de yoktur
Önce bi silkelenelim kendimize gelelim yola devam etmeden.. Dogru ya cehaletin cinsiyeti yoktu 
TAMAM dememizin en güzel örnek nedenlerinden birisisin 

0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 04:10 @kurtbeyi Nr.: 7 Antworten

Nedenmi devamm...
Erdogan miting meydanlarina cikiyor, muhalefete, sahislara veya secmenlere agza alinmayacak hakaret küfür iftiralarda bulunuyorken, akp secmenleri husu icinde kendinden gecmiscesine alkis ve cigliklar atiyor. Yani Erdogan in ne söyledigi önemli degil. A da dese ciglik sak sak, b de söylese ciglik sak sak...
Üc nedenle aciklanabilinir, ya gercekten cahiller, ya akil sagliklari yerinde degil, yada isin icinde para ,maddi cikar menfat var.

Örnek bu video, tamamen kendilerini tarif ediyor. Teröre kim yardim yataklik etti, izin verdi, dokunlayin, diye yillarca? Kim Kozmik odayi diger terör örgütüne acti, yillarca olmadik makam ve mevkiye yerlestirip, meydan meydan gezip hoca efendi hoca efendi, diye yere göge sigdiramayip övgü üstüne övgüler siirler dizelediler? 
Daha gecenlerde kim gitti Vatikana hayir duasini istedi? 
Son yillarda kac tane kiliseyi ülkemizde ibadete acti ? Hangi cümlesini ele alirsak alalim, ayna ayna ayna...

Referandum da ne deniliyordu? Evet ciksin Türkiye ucacak. Yayin ucunda uctu ucacak...Terör bitecek. ekonomie zirve yapacak vs vs...

Aslinda, cevap bile vermeye degmez. Cocukla cocuk olma misali...

0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:06 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Nedenmi devamm...

Slm arkadasim ,, Cumhuriyet düsmanligi nedir  biliyormusun...

-Ülkemizin kalkinmasina  sekte  vurmak...  ( 90 yildir  yapildi )

- Toplumda  ötekilestirmek...  ( 90 yildir yapildi )

En basit  örnekler...

Ülkemiz  bu gün  en hizli gelisen ülke durumundayken,,, onca  adi girisimlere  ragmen hala  ayakta Esnaf  yazar  kasalarini firlatmiyor  ,, Bügün kimse kimsenin  giyim kusamina karisilmiyor....

Bugün   yasli  anne babasina  bakan ,, yada  sakat  cocuguna  bakan  devletinden destek görüyor,,

Türkiye  Cumhuriyeti Osmanlinin devamidir  ve  devam edecektir ,, ne  saniyorsunuz  yazi ,, kilik kiyafet mi degisecek ,, bu nedemek biliyormusunuz  bir  yüz yil dha  geriye gitmek demektir,, bunu  düsünmek kadar  aptalca birsey  olamaz...

Bunlari görmekten  aciz insanlar,,  artik  baydi  gercekten  baydi...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:10 @babey Nr.: 9 Antworten

Nedenmi devamm...

Bizlerde bu  ülkenin  vatandaslari olarak  DEVAM  diyoruz...

Evet  takim  tutar gibi  parti  tutulmaz  en basit  örnek .. % 25  chp kitlesi,,, Atatürkün kurdugu parti ,,basinda  Atatürk  gibi adamlar  oldugu icinmi degismiyor  %25...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:21 @kurtbeyi Nr.: 10 Antworten

Nedenmi devamm...

Ince  ye  gelince   Kilicdar ogluna  istinaden  olabilirmi diye  düsünecekken   Adamin  yapacaklarini kendi  agzindan duyunca  pes  diyen  akli selim insanlar  var  ülkemizde  cok sükür  ....

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:23 @lafontaine Nr.: 11 Antworten

Nedenmi devamm...

Tamam deme  nedeniz  verdiginiz  örnekler  oldukca   DEVAM  demek sart  oluyor...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:26 @nasonmaz Nr.: 12 Antworten

Nedenmi devamm...
Disaridakiler  kolayda  Terör  kendi icinde olunca  zaman  alir ,,  ama cogu gitti  azi kaldi  evvelALLAH...
-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 08:36 @_ah_kalbim_ Nr.: 13 Antworten

Nedenmi devamm...

Pkaka sizi türkürü ile bogar   akabinde Aponun heykelini dikecegiz  diyen bir   terörist i ziyaret  eden,, cikar inslh diyen,,  serbest birakilmali diyen muhalefetler  oldugu icin  tabiiki  DEVAM...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:36 @_ah_kalbim_ Nr.: 14 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: 1 Person, Text
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 15 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: 1 Person, steht, Text und im Freien
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:48 @yalcin1965 Nr.: 16 Antworten

Nedenmi devamm...
Kein automatischer Alternativtext verfügbar.
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:48 @yalcin1965 Nr.: 17 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: Text
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:49 @yalcin1965 Nr.: 18 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: 5 Personen
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:51 @yalcin1965 Nr.: 19 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: 1 Person, Text
0

Beitrag gepostet am 14.05.18, 11:52 @yalcin1965 Nr.: 20 Antworten

Nedenmi devamm...
Bild könnte enthalten: 2 Personen, Text
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Nedenmi devamm...