90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:30 @_ah_kalbim_ Nr.: 21 Antworten

Uyandirma uyusun...
90  yil  uyutulduk!!!!  uyandik!!!! artik,,,, uyumaya  devam eden  etsin ,, ihsan beklemiyoruz gölge  etmesinler  kafi....
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:30 @_ah_kalbim_ Nr.: 22 Antworten

Uyandirma uyusun...
erdogan secilsin,,,yok kaybederde yeni baskan kucaginda canli bomba bulacak,,sonrada akp destekcileri diyecek erdogan gittti ülke bu hale geldi))) yemin ediyom erdogan secilsin görmek istiyom önümüzdeki 5 yili......
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:32 @pusu_vadi Nr.: 23 Antworten

Uyandirma uyusun...

Secicez  evvel ALLAH ....

-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:33 @_ah_kalbim_ Nr.: 24 Antworten

Uyandirma uyusun...
batti balik yan gider secin valla
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:34 @pusu_vadi Nr.: 25 Antworten

Uyandirma uyusun...
Görünen köy klavuz  istemez  arkadasim,,,  balikda   batmaz)))
-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 26 Antworten

Uyandirma uyusun...
ne görüyosun arkadasim,,ic de huzurmu görüyosun,,insanlarimizi mutlumu görüyosun,,,dis politikada ülkemize saygi duyan ülkelerimi görüyosun,,,ekonomide sahlanijmi görüyon,,ülke olarak ürettigin bir sanayi ürünümünü görüyosun ,,ürettigin elektornik bir parcami var neyi görüyosun söylede bende görüm...15 yill sonunda her yil verdigin 45 milyar dolar cari acigimi görüyosun,,,,eti sapi samani disardan aldigimizimi görüyosun,,,,sahsen benim gördügüm tek sey yüksek maliyetlere devlet garantisi verilerek yapilan yol köprü hastane disinda birsey görmüyom....senden ricam 1..milyar dolara yapilan bir köprüye devlet 20 yil sonunda ne kadar yandas is adamlarina para verecek onuda bir arajdir...10 milyar dolari göreceksin....neyi görüyson söylersen bende görüm
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:46 @pusu_vadi Nr.: 27 Antworten

Uyandirma uyusun...

Sanal  algi söylediklerin,,   ben  iki  üc  ayda bir  geciyorum o  köprüden  ve  ful  cekiyo  endiselenme  arkadasim sen  yaslan  arkana  izle....

Bu arada  cok  güldüm  hani  diyosunya bu  tam  ne  biliyormusun  olaki ,, olmazya,,  göl maya  tutarmi misali,, Erdogan secilmedi  minareyi calacak  olanlar  kilifi  hazirlamis(  erdogan secilsin,,,yok kaybederde yeni baskan kucaginda canli bomba bulacak,,sonrada akp destekcileri diyecek erdogan gittti ülke bu hale geldi  ))))))

-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:50 @_ah_kalbim_ Nr.: 28 Antworten

Uyandirma uyusun...
saka saka erdogan gitsin de gerisi sorun degil,,ülkeme bu kadar kötü niyetli olmami bekleyemesssin...adayim muharrem ince
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:55 @pusu_vadi Nr.: 29 Antworten

Uyandirma uyusun...
Degil  ülkemi,,  inceye,,aksenere mollamidir  nedir bunlara ,,  tontis  kedimi bile yarim saat  emanet  etmem....
-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 21:44 @_ah_kalbim_ Nr.: 30 Antworten

Uyandirma uyusun...
Ben bir komunist olarak  Erdogan ve AKP bu secimleri kazansin istiyorum. Vatanima kötülük yapiyorum ama Pusu,nun yazdklarina pek katilmam ama bu sefer katiliyorum ))
Akp secilsin istiyorum cünki satacak  bi sey kalmadi, borc döndürme  zamani bitti bu  önümüzdeki  dönemde 238 milyar dolar var ödenecek, AKP,nin  cani sagolsun öder nasil olsa, sadece nasil ödeyecekler onu merak ettiyim icin AKP tekrar secilsin istiyorum hatta AKP,ye oy bile verebilirim.
(gerci kazansalar bile en gec  alti ay icinde yine erken secime gidecekler ama) )))

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 21:44 @nasonmaz Nr.: 31 Antworten

Uyandirma uyusun...
Erdoagn in 16 yil boyunca kendi basina akici bi sekilde konustugunu gördünüz mü ?
Ben görmedin. Göremessiniz, cünkü etrafin da bi takim adamlar ( danisman diyorlar). Onlar ne der dikta ederlerse, Erdogan da propmpetten millete onlari okuyor. Kisaca Erdoagan ne siyaset den ne de ekonomiden nede kültür veya egitim den anlamiyor. Bir yabanci lisan dahi yok. Gelen sivazladi sirtini, giden sivazladi vs...
Erdogan in etrafindakiler Erdogani kendi sahsi cikarlari icin kullaniyor. Hepsi ceplerini doldurup Erdogan üzerinden san söhret mal mülk sahibi oldular. Gene gibi Erdogan in ettegine sarilip birakmiyorlar kendi cikar ve egolari icin. Tabi suclari icinde. Hemen hemen hepsi ( AKP liler) sucludur.
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 01:43 @hayretya Nr.: 32 Antworten

Uyandirma uyusun...
Ülkemiz sadece  AKP ile  kalkinabilir,, bunu söylemenin bir cok  yolu  var ,, görünen oki  baska  alternatif  zaten  yok    NOKTA
-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 02:21 @hizmetkarkim Nr.: 33 Antworten

Uyandirma uyusun...
Arkadasim yorumunu tam 5 kez okudum birsey anladiysam arap olayim.
AKP nin oy tabaninin tipik temsilcisisin addetta....sana tavsiyem.iradeni ipotekleme kulla kul olma.. cikar kukumdan afani.
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 08:36 @nasonmaz Nr.: 34 Antworten

Uyandirma uyusun...
Muharrem Ince yanlis bir AD-aydir Ülkemiz icin. Cerez niteligi icin bosa ortaya atilmis bir isim.Gercek CHP ye CHP cilere yazik ediliyor.
Ince nin siyaset ve politik birikimi olmadigi gibi Atatürk taraftari degil, söylemlerine bakmayin.
Erdogan in diger bir yüzü Ince.
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 11:36 @hizmetkarkim Nr.: 35 Antworten

Uyandirma uyusun...
verdigin bilgiler nedir biliyosun anadoluda bir laf vardir agza bir kasik bal sürme...22 milyar dolar imf ödenmisde dis borcun nerden nereyeeeeeeeeeeee gelmis baktinmi hic,,2018 yilinda devletin tammi tammina 210 milyar dolar dis borc ödemesi gerek,,neyle ödeyecek nerden bulacak bu parayi,,,yine borclanarak tabi bulabilirse,,,...devlete gelir lazim,,,bir ürün bulup dünyaya satmamiz lazim,,yüksek teknoloji ürünler lazim....haydi burda dünyayin 100 yil gerisindeyiz bu treni kacirdik bari tarim ürünleri satalim diyoruz ama nerde eti bile disardan alan ülke olurmu ?? ekonomik rakamlara bir bak 2002 ..2018...borclarda neler degismis,,,ihracat artii diyolar evet arti,,,ama bunu verirken neden ithalat rakamlari verilmiyor????...cari acigin 45 milyar dolar oldugu ülke ekonomik olarak bir gün patlar,,nereye kadar borclanarak ayakta tutacaklar ülkeyi???
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 12:15 @hizmetkarkim Nr.: 36 Antworten

Uyandirma uyusun...
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 12:17 @hizmetkarkim Nr.: 37 Antworten

Uyandirma uyusun...
adam acil 203 milyar dolar lazim diyor sen ne diyon
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 12:23 @hizmetkarkim Nr.: 38 Antworten

Uyandirma uyusun...
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 12:49 @hizmetkarkim Nr.: 39 Antworten

Uyandirma uyusun...
IMF ye 23 milyar borcu ödedik.devleti 480 milyar .ozel sektöru 370 milyar..vatandasi dis guclerin elindeki bankalara 220 milyar borçlandirdık.
Disariya 1 trilyon dolar   borcumiz var..dogmamis cocuklar  borclu dogacak..uyan artik uyan
0

Beitrag gepostet am 09.05.18, 12:55 @hizmetkarkim Nr.: 40 Antworten

Uyandirma uyusun...
ha borc olayini 65 milyar diyon sen AKP ekonomi bakani acil 203 milyar dolar lazim diyor en az diyor birde...köprülerede bir bak istersen örnek..osman gazi köprüsü 2017 verilerine bir bak istersen DEVLETIN  1 milyar tl isletmeci firmaya verdigi havadan para var,,,35 dolar+kdv...dolarda arttti,,,sanirim bu yill köprü maliyeti kadar parayi isletmeci firmaya para ödeiyecegiz,,milletin parasindan....ayipdir günahdir,,1.5 milyar dolarlik bir köprüye maliyetinin 10 kati parami ödenir,,
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Uyandirma uyusun...