83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.05.18, 07:19 Nr.: 1 Antworten

Uyandirma uyusun...
Slm arkadaslar.
.sizce cumhurbaskani erdoganin CHP adayi muharem incenin. tw lerde tartisma davetine hayir demeesinin nedenleri nelerdir..?
Bana kalirsa tw lerde tartismak istememesinin nedenlerinden biri..uyutulmus insanlarin uyanmasinsan korkulmaktadirr..

Oysa gercekleri bilmek.. her yurtasin anayasal hakidir..

0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 12:58 @yarensiz Nr.: 2 Antworten

Uyandirma uyusun...
Selam diğer ülkeleri bilmem ama almanlar seçim öncesi böyle tartısmalara katılıyor. Türkiyede maalesef siyaset anlayışının yanında saygı ve eleştirme anlayışı yok ben ne dersem o var  
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:09 @yarensiz Nr.: 3 Antworten

Uyandirma uyusun...

Sayin cumhur baskanimiz karsisinda  ciddi  bir muhalefet görse mutlak  kabul eder

lakin   yok,,, olmadigi icinde  degerli  vaktini  harcamasi sacmalik olur zaten....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:22 @yarensiz Nr.: 4 Antworten

Uyandirma uyusun...
avrupada olsun abd de olsun baskan adaylari cikip tv ler önünde secim politikalarini tartisabiliyor,,bizim bu seyiye gelmemiz yillar alir belkide hic böyle birsey olmaz sebebelerini yazmak gerekirse söyle özetleyebilirim..1...siyasetciler kullandiklari dilleri yüzünden,,misal tre münafiklar diyor,,teröristler diyor,,fetöcüler diyor sayiyorda sayiyor vsvss karsidaki halk buna alkis tutuyor,,ama rakibinin yüzüne söylerse cevabini alacak,,camur at izi kalsin polittikasi tutmayacak yani ..2...suan basinin nerdeyse % 95 HÜKÜMETIN BASKI VE KORKULARIYLA YAYIN YAPIYOR,,muhalefet zaten sesini duyaramiyor,,,misal muharrem ince yalavoda ilk mitingini yapiyor bir tane kanal yok,,trt dahi yok haber yok,,bu adam ne konustu ne diyor mitinge katilanlar disinda bilen yok,,,ama reis bir konustumu tüm basin tüm kannallar mansetten veriyor,,,istedikleri algiyi istedikleri suclamayi basin yoluyla yapip karsinin cevap verme hakkkini elden aliyolar,,bu yüzden karsilikli tartismaya cikmaz....3.. siyasi olgunluk yok....4..tartisma üslübümüz yok,,,5..3 dünya ülkesiyiz..6... koltuk ugruna her gelen yönetim bu halka ihanet ediyor..7..cesaretleri yok......cok yazacak seyler varda ben burda bitirim
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:31 @_ah_kalbim_ Nr.: 5 Antworten

Uyandirma uyusun...
Uyanmasamda olur diyorsun...en tabi hakinn.amma ulkenin gercekleride gormesi bilmesi lazim.

Tartismayan toplumlar  kolelesirler..
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:33 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

Uyandirma uyusun...
Iktidar tartismaktan korkuyor diyorsun...bencede korkuyor.
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:37 @isabella Nr.: 7 Antworten

Uyandirma uyusun...
Slm.ulkemizde tartisma kulturu istenilen duzeyde deyil hakliisniz..
Cumhurbaskani adaylarinin tw lerde tartismasi tartisma kulturumuze katki sunacaktir diyr dusubuyorum....
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:43 @yarensiz Nr.: 8 Antworten

Uyandirma uyusun...
Pusu arkadaşın söylediklerine katılıyorum, ayrıca ben bir ek yapayım. Basın özgürlüğünü geçtim mensuplara demeçlerini bile önceden veren  bir cumhurbaşkanı  öyle tartışmalar asla katılmaz
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 13:52 @yarensiz Nr.: 9 Antworten

Uyandirma uyusun...
korktuklarindan degil,,suan reisi öyle bir hale getirdilerki,,allahin tüm sifatlari verilmis denildi,,dünyaya bir peygamber gelse o reis olurdu denildi,,ona dokunmak ibadet denildi,,dünya lideri denildi,,, verilen bu kadar gazdan sonra sarayda 3000 bin korumayla gezen birinin egosunu görüyoruz sanirim....adam cikipda hasa hassssaaaaa demedi......böyle birini kim elestriebilirki,,arfin oparasyonlarinda eski TSK baskani bir aciklama yapti,operasyonlari siyasette alet etmeyin dedi,,adama öyle elestiriler geldiki 2.ci aciklamayi yapmak zorunda kaldi tekrar iceri girmek istemiyorum dedi,,,eski CUMHURBASKANI bir cikan yasayla ilgili görüs bildirdi,,ilerde sakincalar dogurabilir dedi,,yine linc kampanyasi,,,...bakin bu örneklere verdigim insanlar bu ülkedeki en büyük mevkiye gelmis insanlar daha üstü yok bunun,,,böyle kisiler aciklama yapamiyor,,susturuluyorsa senin benim lafimin önemimi var....simdi cikipda reiss bir tartismaya katilirmi böyle bir egoyla,,,katilmaz tabiki..
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 17:31 @yarensiz Nr.: 10 Antworten

Uyandirma uyusun...
Orta yaslilar bilir, eskiden bundan söyle bir 20 yil öncesine kadar tüm siyasetcilerimiz bi masa etrafinda toplanir(oturur) tartisir görüslerini bildirirdi. Kanimca eski arsivlerde mevcutdur veya youtuba eklenmis de olabilir. Bu durumu AKP getirdi. AKP ye kadar cok nazik usluplari yerinde rendice edilmeden tüm siyasi adamlarimiz konusurdu tartsirdi.
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 17:34 @nasonmaz Nr.: 11 Antworten

Uyandirma uyusun...
Artik AKP den herkes bikmis durumda. Istenilmiyor, sebebleri ortada...say say bitmez...
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 19:39 @yarensiz Nr.: 12 Antworten

Uyandirma uyusun...
Bilakis  uyandik  artik  uyutamazlar  diyorum....
-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 19:47 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

Uyandirma uyusun...

Camur  at izi kalsini  biz coktaaan  gectik  AKP liler olarak,, susmayizda gerektigi  yerde  gereekeni  savunur  ,, elestiririz  emin ol... ince  muharreme  gelince cevap  verme  tenezzülünde  dahi  bulunmuyoruz  diyelim...  

Pusu forum yazarlari icinde  deger verdigim  arkadaslardan birisin  önce bunu  belirteyim...

Soruyorum  arkadasim teröre  ne  diyosunuz,, yada  fetöcülere yeni  adlarimi var  bilmedigimiz ,, Vatan  hainlerinin   adi degistimi  yani....

-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:05 @_ah_kalbim_ Nr.: 14 Antworten

Uyandirma uyusun...
asil kardesim akp ye yaptigi hizmetlerden dolayi tsk edip miladlarinin doldugu gercegini kabul etmemiz gerekiyor,,artik bu ülkeye fayda yerine zarar veriyorlar...dolar 4.3 ü gecmis,,dünya liderimize söyleyinde bir eyyyyyyy ceksin dur desin su dolara yoksa inan bana ülke batacak,,bu yükselmeye dayanamayiz,,hersey zam olarak dönecek borclarinda katlanmasi analamina gelir,zaten üretimde sifir tüketmeye dayali bir ekonomimiz var.......gelelim sorularina,,fetö konusunda olsun terör konusunda olsun,,vatan haini konusunda olsun,,,,eger sana oy vermiyenler hakkinda bu terimleri kullanirsan,,,veya seni desteklemeyenlere bu terimleri kullanirsan,,veya sen mhp itttifak yapip adini yerli milli koyup,,diger ittifak yapan bu ülkenin yarisini temsil yüzde 50 ye münafiklar cetesi dersen bu olmaz,,asla kabul edilemez...muharrem inceyi hafife almayin kemala benzemez 
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:09 @pusu_vadi Nr.: 15 Antworten

Uyandirma uyusun...

Herseyin bir  vakti  var.. dolar  ülkemizde  ilk kezmi tavan yapti....

Fayda  verecek  kim  var  söyle  secelim,,  amaci sadece  Erdogani  devirmek olmayan  ülkemizi  ileriye  götürmek,,  hedefi  ve  projelleri olan bir  siyasi söyle  söz  oyumu  vericem.... bu secimde  kime  vereyim oyumu  Erdogan  disinda söyle  lütfen kime....

-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:12 @pusu_vadi Nr.: 16 Antworten

Uyandirma uyusun...
Muharrem ince  ve diyer  muhaliflerin   verdigi  demeclere  bak kimi  sarayi yikacakmi,, kimi  devletin ucaklarini satacakmis  sacma  salak  vaadleremi kanalim....
-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:16 @_ah_kalbim_ Nr.: 17 Antworten

Uyandirma uyusun...
suan tüm adaylardan en sevemedigine bile oy versen daha  iyi olacak ülke icin..ülke ayristi insanlar kutuplasti,,görmüyosun bunu,,,bak bir gözlem yap kendini gözle veya akp yi savunan kisileri gözle,,,2.ci 3.cü cümleden sonra muhaleffetten birini ya feteöcü ya vatan haini yada düsman gözüyle bakip sucluyolar,,cünkü bunu reis yapiyor,,cünkü bunu yandas basin yandas yayin organlari yapiyor,,,,ülkede erdogan korkusu ve baskisi var,,,beyinler esir alinmis durumda,,,bunlari görmessen eger inan ben birsey anlatamam,,cünkü haber kanllari uyusturuyor insanlari
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:25 @pusu_vadi Nr.: 18 Antworten

Uyandirma uyusun...

Gelenlerin  vaadi  ne istiklal  mahkemesi kurmak AKP  ve  AKP lileri  yok  etmek  gir  sol kesim sitelerine  bak atilan twittlere... Ötekilestirenlermi  düzeltecek   yapma yaa sakamisin  arkadasim  sen...

-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:26 @_ah_kalbim_ Nr.: 19 Antworten

Uyandirma uyusun...
ha ben sana sunun garantisini veriyom,,eger bir dönem daha erdogan secilsin,,,bu yazilarimiz burda,,ülkenin halini birlikte görelim,,tasima suyla degirmen bir yere kadar döner,,,bu kadar ic dis sorunla,,alarm veren ekonomiyle,,ülke ne hale görecek,, görelim....ben idda ediyom su günler iyi günlerimiz,,,daha acik yazimmi birileri cikip bu adamin elinden ülkeyi almmaazza vay halimize
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 20:27 @pusu_vadi Nr.: 20 Antworten

Uyandirma uyusun...

Idda  ediyorum  bende  ülkemiz  daha gelisecek  ve  güzellesecek  AKP  ile ....

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Uyandirma uyusun...