131 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 28.04.18, 23:50
@frankly
Nr.: 41
Antworten
kozalak
Baskın seçim
Dogru fakir fukaranin evlatlari suriyede sehit olurken onlarincocuklarai adalara para tasiyor askere gitmemek icin cürük aliyor demi ben böyle bakiyorum algiliyorum sizde günü gelince bakarsiniz aval aval.
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 00:05
@kozalak
Nr.: 42
Antworten
frankly
Baskın seçim
Taktınız fakir fukaranın cocuklarına, Suriye'ye gidenler gönlü ve paralı askerlerdir.
Askerlikle karıştırmayın lütfen
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 00:15
@frankly
Nr.: 43
Antworten
kozalak
Baskın seçim
Parali asker demek ha tamam kardesim siz kendi dünyanizi yasayin size göre hersey güllük gülistanlik böyle devam edin.almanyadasiniz nasilsa sanslisiniz
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 01:03
@pusu_vadi
Nr.: 44
Antworten
_ah_kalbim_
Baskın seçim
Aynen öyle,, Sayin Erdogan kazansin,,aksi halde 90 lara geri döneriz....
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 01:37
@hey-canli
Nr.: 45
Antworten
babey
Baskın seçim
Konu erken secim..baskin secim ama suclu CHP....
CHP söyle CHP böyle....ne kadar saglikli düsünüyorsunuz??
Her zaman her krizde veya her yanlis icraatta hep muhalefet suclu hep kilicdaroglu...
Eyyy kilicdaroglu sen neymissin beee...
Evet Atatürkün kurdugu parti ve simdiki partilerin icinde kemalizme en yakin olan demokrasiye en saglikli sekilde bakan parti.Adalete de en saglikli yaklasimlarda bulunan parti.
Ülke yönetiminde rahmetli ecevitten sonra hic görev verilmeyen parti olmasina karsin hep suclanan hep karalanan parti...
Ah kalbim,15 millet vekilini baska partiye mi vermis...hemde millete sormadan...
Milli irade ayaklar altina alinirken nerdeydiniz,millete sorulmadan yapilan icraatlar kim tarafindan hangi iktidar zamaninda yapilmis....arastiriniz.
Hak hukuk adalet cignenirken niye sesiniz cikmaz,haklidan degil güclüden yana olmak hangi adalet anlayisinda hangi dini inanista mevcut..
Konu disina ciktim kusura bakmayin.
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 09:39
@nasonmaz
Nr.: 46
Antworten
nasonmaz
Baskın seçim
Gül sorunlari dile getirmis tek tek. Acikca " ben varim, diyor"dolayli olarak. Mutakabat edebilecegi bir parti bulursa. Erdogan i bu sorunlarin altindan kalkabilir görmüyor.
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 09:48
@nasonmaz
Nr.: 47
Antworten
nasonmaz
Baskın seçim
Bu arada Laiklige karsi olan AKP ( Erdogan) secim oy ugruna Laiklik havarisi kesilmisler.
Inanan var mi? Ben sahsen inanmiyorum.
Yine secim oy ugruna Bedelli Asklerlik söylemlerine girmisler.Bunlarin Vatan sevgisi öyle yüce öyle yüce ki deme gitsin! Fakirlerin cani ciksin. Parali ve Iktidarlarin ogullarinin akrabalari es ve dostlarinin cani sag olsun. Iste, tam bir Vatan sevgisi! Tek cümleyle helal olsun. Alkisssss....sak sak alkissss sak sak
0
Beitrag gepostet am 29.04.18, 10:56
@hizmetkarkim
Nr.: 48
Antworten
pusu_vadi
Baskın seçim
iyiki fetö sorunu cikti demek bu kadar basitmi,,darbe gecesi 250 ye yakin sehit verildi ,,suan yüzbinlerce insan icerde adil yargilama yapilamiyor daha gecen 2 bin kisinin bylock kullanmadigi tespit edilip serbest birakildi magdur olan kac aile var bu sekilde,,,tek sucu saf temiz dini duygular olan hic bir eyleme karismamis 10 binlerce insan icerde,,,madem bu fetö teröristi uyarsaydin vatandaslari zamaninda gelde bitsin bu hasret diyene kadar......esad konusunda türkiyenin yanlis politikalari süriyeyi bu hale getirmisdir,, abd ile bir olur esadi deviririz dediler,,ama rusyayi irani hesaba katmadilar,,hele hele abd nin derdinin esad olmadigini bölgeninin altina dinamit koyduklarinin farkina cok gec vardilar,,,sonuc,,3 milyon süriyeli bizde,,,sonuc abd düsman rusya iran dost oldu,,,dis iliskilerde 3 ..5 hamle sonrasini hesaplayamasssan böyle kaos olur.......
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!