106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.04.18, 11:58 Nr.: 1 Antworten

Suriye.....
Slm arkadaslar.suriyedeki kimyasal saldiri sanaryonun ardinsan..ABD. ingiltere ve fransa öncülüğündeki füze  saldirisinin fiyaskoyla sonuclanmasi bu ulkelerin karizmasini çizmiştir..
Bana kalirsa Komşumuz suriyedeki  bu savasin durabilmesi icin essatla el sikismaktan baska bir cikar yolunun olmadığıdır. . 
0

Beitrag gepostet am 15.04.18, 15:31 @yarensiz Nr.: 2 Antworten

Suriye.....
kimin kimsayel atigi beli degil o diyor ben yapmadim öteki diyor ben yapmadim millet savasmak icin ne cok birbirinden kusur aradi süriyede bise kalmdiki herkes savasta hevesini aldi vurun kirin öldürün diye diye ne halk ne sivil kaldi ne insan kaldi hem ülkelerinde etiler hem ülkelerine saldirdilar coluk cocuk insan birakmadilar halanda saldiriyorlar herkes savasta hevesini aldi bu savasi cikaranin yüz binkere belasini versin naletliyorum kiniyorum disliyorum horluyorum nalet olsun savasa allah yüz binkere belanizi versin
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 16.04.18, 15:53 @yarensiz Nr.: 3 Antworten

Suriye.....
Kardesim, Fransa halki dahil, AB ülkelerini Fransa ikna edemedi bu kimyasal silah kumpaslarina ( yalanlarini). Gercekten bir fiyasko. Rezil oldular.

Bu video da sahislar isin gercegini anlatiyorlar.

Bu gün ise Suriye Milleti ( Halki) Emevi Meydanina toplandi ve ABD yi Fransa yi Ingiltere yi Protesto ettiler. Buna Irak Halki da Suriye Halkina Irak dan desdek oldu Meydanlarda.
Malesef bizim Anaakin Medya göstermedi.

Evet, Suriye ile görüsülmeli!

0

Beitrag gepostet am 21.04.18, 17:48 @yarensiz Nr.: 4 Antworten

Suriye.....

Nedir  bu sacmalik  esed Müslüman  halka  onca  zulum  yapsin,, siz kimyasal silah  degildi  sadece  bomba (nekadar  masumca)  savunmasini yapmakla  kalmayip  birde  o serefsizle  el  SIKISMAK  diyosunuz..  O serefsizle anlasmakmi  akittigi kanda  bogulsun insaALLAH....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Suriye.....