18 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.03.18, 10:41 @lenaa Nr.: 21 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
bunlar tek derdi cumhuriyet düsmanligi yapmaktir,,yurt vaciasinda ölen 11 kiz cocuguyla ilgilide,,yine suclulari nisantasi etilerde yasayan türkler,,ve sizlerin cumhuriyeti yakti diyerek büyük bir skandalla imza atmisdir...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 13:34 @pusu_vadi Nr.: 22 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

Bu nedir yahu ilk aklıma gelen rahmetli Kemal Sunal’ın “eşek oğlu eşek “ sözü RTÜK tarafından beeplensin ama bu tipler bol keseden sallasın ama birlik beraberlikten bahsetsin oh ne ala 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 14:10 @_ah_kalbim_ Nr.: 23 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

Bu fesli Kişi zamanında william shakespearenin de İngiliz olmadığını hatta müslüman olduğunu iddia etmişti sanki, hala belgelerinin doğru olduğunu bekliyoruz  

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 19:58 @isabella Nr.: 24 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
bunlar bu vatanin öz ve milli evlatlariymis geri kalan kisim zaten belli asilacak kesilecek kesim, demeokrasiyi cumhuriyeti laikliki savunuyorsan hedefsin ...acik net seriattci kafasindalar,,,vayyy sunlarin kafasina biri vursun desinki cumhuriyet kurulmadan önce bu topraklarda 100 kisiden 97si okuma yazma bilmiyordu,,,hem cumhuriyetin imkanlarindan yararlanacaklar hem elestirecekler ....
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 20:06 @pusu_vadi Nr.: 25 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Kimse tutmuyor ki onları gitsinler İran’da yaşasınlar Şeriati o kadar güzel ise. Bu devlet onca şehidi boşa vermedi zamanında, böyle nankörleri görünce aacayip sinir oluyorum
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.03.18, 11:05 @_ah_kalbim_ Nr.: 26 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
selam can sen kendine nik al cünki burda bizler senmi yazdin esinmi bilinmiyor ama ben seni taniyorum telde ara sira konusuyoruz yüregin cok güzel insanligin cok güzel ayrim kayrim bilmez insansin gecen bana telde cok güzel hikaye anlatin baba cocuk onu aneme bacima is arkadaslarima anlatim ben senin kadar güzel detayli anlatamadim ama burda daha degisik konusuyon senmisin esinmi bilinmiyor seninle bazi konularda ayni fikirde olmasakta saygimiz var insanligimiz var ne demis insan kulu ayni fikirde olmasanda saygi duyacan öyle degilmi ben herkesin fikrine düsüncesine saygi duyarim yanlisim hatam olur buda herkesede var kimsede kusuruma bakmasin ben ayrim kayrim bilmem insan insandir bunu herkes bilir
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

yalaka sunucunun sonu...