78 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.03.18, 09:49 Nr.: 1 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 09:53 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
etiler nisantasindaki hainler kimlermiski bu adam o insanlari hedef gösteriyor,,ve hangi vasifla hangi yetkiyle bu kelimeleri kullanabiliyor,,..o kadar cosarsan bu kelimlerin altindan seni kimse kurtaramaz 
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 12:21 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Merhaba.  karekteri  oturmamis,  densiz,   yalaka   serseri  bunlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 12:28 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Yav adam iktidarin soyleyemediklerini soylemis ..birtek kendisi deyilki..birtane fesli yalaka yobaz var hergun cumhuriyete laikliye hakaret ediyor.daha dün bu yobazi  cumhurun basi basbakan .hastanede iktidar ziyaret etti..hatta biri faceyi osmnli buldu diyen brt unversite hocasi yobaz bile var.hangisini soylesek ..hepsi ayni..siyasettci eline kurani alip oy isterse bu yobazlar hergun kan ister..
0

Beitrag gepostet am 01.03.18, 16:13 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Bunlari söyleyene degil söyletene bakicaksiniz!!! Bu gibi aşagalik cigeri beş para etmezlere göz yumarsaniz bir gün gelir tepenize cikarlar. Yazikki bu gibi insanlara kimse dokunmuyor aksine birlik beraberlikten ahkam kesiyorlar sadece yazik bu memleketi bu insanlari ayriştiranlara göz yumanlara yaziklar olsun dilerim cenabi hak onlara layik olduklari cezayi tez zamanda verir.  Saygilar
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 02:58 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Denetim öyle olmali ki bir sehirde bir bayan gece 12de isten evine rahat gidemiyorsa o sehrin savcisini sorgulamali...
Bu vatandas hakkinda suc duyurusunda bulunuldumu? bilmiyorum ama bulunulmadiysa yaziklar olsun diyorum...selam ve sevgiler....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 10:59 @yarensiz Nr.: 7 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

Konu  disina  cikmaktan  ziyade,, sacmalarken  empati kurmak lazim  ölcüsü  olmali  hakaretinde...

Milyonlarin saygi duydugu  bir  zaat...

Diyorumki;  Mazallah  ellerinde   delil olabilseydi neler  yaparlardi,, kendi  ülkemizde Türk kimligi tasiyarak  yasayan   karanlik  fesat  insanlara  firsat  verme  ALLAHIM...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 11:02 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Bütün   yalaka  sagindan soluna,,  dünya  capinda  isini  para  icin satan  tüm  spikerlerin sonu gelse  keskee...
-----
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 12:38 @_ah_kalbim_ Nr.: 9 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Ah kalbimm
Bu bahsetigin zatin elinde hicbir kayda deger bilgi yok..tarihi saptirmakla mesgül...
Keske yunan galip gelseydi...diyecek kadar bunamis bir kisidir.
Bu cümle ancak bunamislarin kullanacagi bir cümledir. Zannedesem sende yunan galip gelseydi demezsin, o zaman bu zatla ilgili övgü dolu sacmaliklar niye. anlamakta zorluk cekiyorum...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 12:48 @_ah_kalbim_ Nr.: 10 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Cikar kumdan kadani .osmanli seni 600 yil.kulla kul etti..cumhuriyet seni bireylestiirp yaeatana kul olmani sagladi..bu fesli kaypag.kesske yunan galip gelse idi diyerek ..cumhuriyete hakaeet ediyor..uyan artik uyann.bu hun 8 tane askerimiz topraga duusstu..iclerinde evvi barki olmayanlar var.iclerinde nedense zengin cocuklari yokk...ve hepsi asubay onbaşı. Iclerinde hic yuzbasi binbadi yarbay albay tuggenaral tümgeneral korgeneral orgeneral yokk.
Ewi yikik.. kilimi hasir.döşeyi çuldur..
Neden ölen askerler hep yoksuldur neden..?
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 15:09 @babey Nr.: 11 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

Babey   herkesin görüsüne  saygi  bekliyor isek göstermeliyizde,,  elestiri  olabilir  lakin  dozunda  ve   arastirarak  emin olarak yapilmalidir...

-----
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 15:12 @yarensiz Nr.: 12 Antworten

yalaka sunucunun sonu...

Anladim ben  sizi  yinede  demeden  gecmeyim...

Siz  kafanizi  cikarmis olsaniz kumdan,,  karsinizdakilerin  kuma  gömülü olmadigini  görebilirdiniz...

-----
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:22 @eses43 Nr.: 13 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
türkiyede artik tam bir kutuplasma var,,tarafsiz izlenecek kanal sayisi bir kac tane kaldi,,hepside yalan dolan yalakalik pesinde reziller hepside 

0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:25 @yarensiz Nr.: 14 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
yazdiklarina katiliyom,,cumhuriyete laik düzene en ufak bir saldiri gelecegimize yapilan bir saldiridir
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:27 @kozalak Nr.: 15 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
toplumun her kesiminden gerekken tepki gecikmedi,,ama yinede bunlarin hangi cesaretle hangi kafa yapisiyla bunlari söyledigi ve bunlarin destekcilerinin var olmasida düsündürücü
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:27 @50grad Nr.: 16 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
aynen öyle
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:29 @babey Nr.: 17 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
slm babey bu dediklerin icin toplumun zihin yapisinin topdan degismesi gerek,,
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 21:35 @_ah_kalbim_ Nr.: 18 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
tabiki her basinin halki dogru sekilde  algi yapmadan sunmalarini beklerim...kadir misiroglu hakkinda ise hakim savci olsam türkiyede yok edecegim ilk insandir...
0

Beitrag gepostet am 02.03.18, 22:05 @pusu_vadi Nr.: 19 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
Allah  sonumuzu  hayir  etsin,  cok  kötü  dönemden  geciyor  Türkiye.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 05:10 @pusu_vadi Nr.: 20 Antworten

yalaka sunucunun sonu...
bunun cok videolari var politikacilara topluma cok kötü hakaret ediyor buylelerini nasil tutarlar akil almaz nihat dogan gibi ben afrine gidecektimde havalar soguk bizde burda eyleniriz buylelerin  nefes almasi bilene cok
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

yalaka sunucunun sonu...