|
|
|
Cocugunuz ilerde attaist oldugunu soylese tepkin ne olurdu..? |
Ben düşüncesine saygi duyar iidim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnsanligini bildiği ve dini bütün kişilere saygısı olduğu sürece bence problem değil ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Estafurullah bence 2. Nolu yorumunuz gayet olgun ancak 10. Nolu yorumunuz biraz ergen olmuş ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle birşey demedim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düsüncelerimi yazmissin hay bin yasa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yezid olacagina attaist olsun daha iyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateist = dine inanmayan. "Attaist" ne bilmiyorum... Konumuz ateist ise, tabiki cocugumun dindar olmasini isterim, ama bence en önemlisi INSAN olmasidir. Büyügünü kücügünü , oturmasini kalkmasini bilen, saygida kusur etmeyen, yetim mali yemeyen, hirsizlik yapmasin yeterli. Günümüzde o kadar dindar ama ayni zamanda yobaz ve hirsiz varki. Basimizdakilere bakin yeterli. Ayrica dindar olupda kafa kesecekse aman ben almayayim. Kendim kendi capimda inancliyim. Konuyu derinlestirmek istemem ama öte tarafa gidipde gelen yok, inandigimizin dogru oldugunuda kesin olarak bilmiyoruz. Dinler zaten insanlari toplumlarda tutabilmek icindir. Fazit:  Cocugunuz size gelip escinsel oldugunu acikladiginda nasil tepki verirseniz burada daha az tepki verirsiniz, nihayetinde hayat onun hayati. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateistler,inanmaz ama bilir , ateizim tabiati savunur, tüm canlilarin tabiattan geldiyini ve yine tabiata geri döneceyini savunur.Ateizmi anlasaniz hepiniz atesit olurdunuz, bu bir ikincisi siz hic 9 yasindaki cocuk evlenebilir hamile kalabilir diyen ateist gördünüzmü? öz kizina haz duya bilir diyen bi ateist gördünüz duydunuzmu? özbacisina yillarca zecavüz eden imam gördük ama sadece iinsani deyil canliyi sevmeyen ateist görmedik.hamile kadinlar sokaklarda gezmesin diyen dinciler gördük, ama bi canliyi kiran ateist görmedik.hacda viyagradan ölen ilahiyat pröfesörü gördük ama bir agacin yapragini koparan ateist görmedik. örnek cok simdi siz karar verin. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben saman,im oglumda saman onun icin bizde böyle sorunlar yok  ))bırde su senın altındakı ısaretı zapabılsem ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin ben yasarim sen inanirsin kimseyi inandirmaya calismamisdim zaten ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilirmisin? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmediyin icinde inaniyorsun?inanirkende bilmiyorsun enteresant, ben dalgami gecerim diyorsun aptalca olsada  )) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaniliyorsun insanin güzeliyim ben ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!