|
|
|
Rejonu ben keserim. |
..cumhurnbaskani..benim adima kimse rejon kesmesin .bir rejon kesilecek ise ben keserim diyor ..cumhuriyet türküyesindeki son duurm bu ..mafya sistemi rejon kesen cok olunca reiis kargadan baska kuus tanimam diyerek olaya el koymuss... Ve yurtas olacak bireyler.. padisahim cok yasa diyerek.kula kuluk görevini yaparak sessiz piisrik ittat etmektedir.. Iradesi opoteklesmis kublesi deyismis konumina gelen ülke insani...karacarsafa girnce.. iki kadin bir erkek esdeyer sifati tasinca...cumhuruyetin sizler icin lütüf oldugunun farkina varacaksiniz.. Inancin icinden ahlaki cikaran maskeli din bezirganlari...atatürk ilkelerini irademizden sökemeyeceksinizz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Siz din diyeceksiniz ..biz önce ahlak diyeceyiz.. Siiz seiatt isteyeceksiniz.biz cumhuriyet diye haykiracagiz.siz biaat etmemizi istiyeceksiniz..biz lzgürlük .hukkuk diyeceyiz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Neregidem kurban...ülkem rejon kesenler tarafindan soyuluyor iken. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Kandavasi güdüyorsun..ülkenin soyulduguna inaniyor ..onlarda soymus idi diyerek.wicdanini rahatlatmak icin.göz yumuyorsun...unutma.islam calana soyana göz yuman sesiz kalanda ayni sucu isler der ..hatirlatam sonra bilmiyor idim diyerek siratda kivirmayasin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
yazdiklarinami gülsem... sen gibi düsünenlerin halinemi aglasam ?
bilemedim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
rejon deyil Racon. Ha birde ben su ahlak isini anlamadim gitti, biri bana ahlak nedir anlatsada cahil ölmesem yahu, bu ahlak denen sey neden hep dinle ilgiliymis gibi bi tavir takinir insanlar anlamiyorum, ahlakin dinle ne ilgi alakasi var biri yazarsa sevinirim. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
O kadar yazılanlardan cikardigin sonuc.rejon..deyil recon imis. Cikar kumdan kafani. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Gülsemmi aglasammi demisin..karari sen vereceksin.baskasinin direktifi ile iradeni ipotekleme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Benn cok güldümm hala gülüyorum... Sayin cumhur Baskanimiz Avrupa bizi artik kukla gibi oynatamaz demek istedigini anlamamissiniz arkadas ,, mahalle kavgasinda kalmis,, yada cok yesil cam flimleri izlemissiniz... Ahlak diyorsunuz AKPye ve AKP lilere endexli olarak ... Daha dün chp otobüsünde olanlar ahlak disi degilmiydi?...Atatürk yasamis iyisiyle,, kötüsüyle birseyler yapmis ahiretine intikal etmis diger atalarimiz gibi... Atatürkün kurdugu partiyi rezil edenleri düzeltin sonra konusun.... Chp AKP kadar gecmise,, ülkesine sahip cikabilseydi keske,,Atatürkün anisana heykel dikerek degil ülkesini yükselterek sahip cikabilselerdi.... Simdi düsünün AKP mi Chpmi Atatürkün idallerini gerceklestiriyor... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Cumhuriyetcilik bir yasam bicimidir...laik hukuk cumhuriyet..sizleri 600 yillik kula kuluktann kurtarmistir.. .bir tek yaratana kulluk edilit diye sizleri bireylestirmistir...akp nin istediyi duzen lerde kadina sözhakini birak secimde oy haki bile vermemiştir...vatan sevmek calmadan soymasan hak hukuk yemeden ona hizmetle es deyerdir.. senin kuluk etiyin kisinin 2 ogluda askerlikten kurtulmak iicn çürük raporli ve bedelidir...akp 18 yilda ulkenin en zengin ailesini yaratmistir.erdogan ve ogulari super zenginler sinifina gitmislerdir..18 yilik iltidarda herkesin kandirdigi biirne inanmak saflik oldugu kadar ekil tutulmadidir.suriyedeki sehitletin sorumlusu erdogan ve akil hocalaridir...elinde kuranla insanlarin inancilirini sömurenler ahlagi inancin iicnden cikartarak(kiz erkek cocuklarina cinsel istismarlarla vakiflarda tecevüz dilmiştir.)ahlaksiz bir toplum olusturmustur.. musluman kendindende olsa haksizliga karsi duraana denir. ..ulkemde addetta diktatörluk uygulanmaktadur..sesini cikaranlar tutuklanmakta zindanlara atilmaktadirr... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Makul düsünün Servet diyorsunuz Atatürke babasindanmi kalmisti serveti ,, cocuklari olsaydi Atatürkün onlarda cepheye gidermiydi,, akli selim düsünün biraz.... Bilmediginiz konularda hüküm vermeniz hic hos degil... Kadina degeri iSLAM dini vermistir
Ayrica kücümsediginiz üc kitaya hükmetmis bir imparatorluk
Asli olmayan haberi gündeme getirirken,, bir kac gün önce Chp otobüsündeki yöneticinin ve baskanlarinin yaptigi tehdit ve erkek cocuk istismarini es gececek kadar tarafli düsünüyorsunuz... Kimse fikir söyledigi icin tutuklanmadi tutuklanmazda,,, iftira ve agir hakaretlerle karistirmayin.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
kardeşim belli AKP lisin ama fikir özgürlüğünde kimse iceri alınmadı dıyorsun evet haksızda degılsın bu sadece AKP yandaşları ıcın gecerlı kandırıldık dedıklerı ıcın ve eskıden fetoya feto dedıgı ıcın lınc adılenler şuan içeride fetoya toz kondurmayanlar sa şuan feto şöyle feto böyle aslında benım anlamadıgım tek bır konu var AKP yı sevmeyen herkes neden fetocu veya pkk lı bunu bana acıklarsan sevınırım ha öyle bır şey yok dersen sana cumhur baskanının sadece 10 tane video sunu atarım ----- Gelmeyecek Bir Gideni Olmayacak Bir Nedeni Beklediniz Mi ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rejonu ben keserim. |
Yazdiklarimdan AKP li addettiniz,, ayni lutuf AKP lilerdede varsa ki vardir,,, yanitinizi vermis olurum ,,, bunu anlayacak kadar zekisiniz eminim.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!