51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:08 @hayretya Nr.: 41 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Evliliğe karşı biri olman kişisel tercihimdir saygı duyarım lakin kadın elinin kırıdır demek olmadı şimdi neyseki üçüncü yaptığın yorumda toparlamış oldun. ısını düzgün yapanlarda var elbette ama suyunu çıkartan çok fazla maalesef özellikle çok sıkça duydugumuz cinsel istismarların haddi hesabı Yok ama sözde din adamları elini kounu sallayarak geziyor, bizim millet kıs uykusunda özellikle bir kadın nasıl hala susar göz yumar anlamış değilim ne uykuymuş arkadaş daha kaç kere dürtmek gerek acaba
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:08 @isabella Nr.: 42 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Bakire kadınlar istiyorsunuz çünkü cinsel performansınızda ki başarısızlığın kıyaslanmasını istemiyorsunuz.
Edilgen ve tecrübesiz kadınlardan eş istiyorsunuz, çünkü hizmetinizi yaparken sözünüz geçsin istiyorsunuz.
Her kadın bedenine hakkınız var gibi bakıyorsunuz, sahip olduğunuz kadınlara da başka erkekler aynı şekilde bakacak diye kadınlara hayatı zehir ediyorsunuz.
Ben sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum diyenleriniz az değildir.
Aşağılık kompleksinin adı oluverir kıskançlık, kıskançlığı sevgi yapan geri zekalılık.
Özgür düşünen, güçlü, kişilikli kadınlardan korkuyorsunuz, çünkü ne kadar aciz olduğunuzla yüzleşmekten kaçıyorsunuz.
Bir erkek her haltı yediğinde görmezden geliyorsunuz, ama bir kadın ''bedenim benimdir sana ne dese'' adını çıkartmaktan hiç gocunmuyorsunuz.
Ahlakı kişilikte kaybettiniz, kadının apış arasında arıyorsunuz.
Namusunuzu kadın kazandırır, nasıl bir erkek olduğunuz kadına göre ölçülür.
Utanmanız ancak karınız "namussuzluk" yaparsa olur. 
Ödünüz kopar o yüzden tam bir tahakkümcüdür ruhunuz.
Faşizm sizden başlıyor, zihniyetsizliğinizden farkedin.
Sahi yaa siz erkek kalanlar, hala insan olamayanlar, cinsel organından yukarı çıkamayan kafalar, siz bu dünyada niye varsınız?
Cahillikle övünen tek canlı olmak, nasıl bir hakarettir kendinize farkında mısınız?

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:22 @isabella Nr.: 43 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Espriyi  anlamamissiniz( bazen espriler gercektir) neyse konu güzel

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:22 @gulam Nr.: 44 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Peki sence bizim kadınların bir çoğu niye dut yemiş bülbül gibi herşeyi sineye çeker bu kadar çok kişilik sorunu olan mi var ?
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:23 @isabella Nr.: 45 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Arkadas kopyaladigin insani ben iyi anliyorum lütfen kendi  fikirlerini yaz, o insanin yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum

-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:24 @isabella Nr.: 46 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
sevgili isabella son yazdin alinti galiba ama altina imzami atiyorum
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:25 @hayretya Nr.: 47 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Katkıniz icin ben teşekkür ederim
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:28 @kendisi Nr.: 48 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Evet alıntı adini bilmiyorum yazan bayanın ama dobra dobra döktürmüş hoşuma gitti senide bir erkek olarak kutluyorum hem cinslerini koruma altına almadığım icin
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:31 @gulam Nr.: 49 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Ohooo sanki madalya takacaklar bozulursa yerim ben o akılları
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:34 @isabella Nr.: 50 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
aptala laf anlatmak zordur bilirim

-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:34 @isabella Nr.: 51 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
hayatim boyunca ezilenden yana kadindan yana olmusundur...bu toplumsal bir mesele biliyorsun bir toplumda kadin özgür degilse o toplum demokratik degildir,tersen bakarsak bir toplum demokratik degilse o toplumda kadin özgür degildir..
Biliyorsun verili durum erkekten yana egemen olan erkektir bu nedenle bunu degistirme dönüstürme dinamigi siz kadinlarsaniz..kadin ne zamanki kendi kadinlik kimligine sahip cikar o zaman degisim yasanir..
namus kavrami bile kadinla özdeslestirilir ve ne yazikki namus belden asagisinda aranir oysa namusun kadini erkegi olmadigi gibi namusun kemerden asagisiylada bir iliskisi yok..namus insanin beyninde baslar beyninde biter...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:34 @hayretya Nr.: 52 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Abisi kendi fikrim ap acık ortada zaten bir copy paste icin yakma şimdi beni
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:36 @isabella Nr.: 53 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Neyse dalgamizi gecelim bu konuyla istersen

-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:37 @hayretya Nr.: 54 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Zaten anlayan yok bizde  dahil ))

-----
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:42 @kendisi Nr.: 55 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Doğrudur herşey erkekten yana devlet baba, baba ocağı vs peki evi dişi kuş yapar, cennet annelerin ayaklar altında deyimler hep lafta mi kalacak. Erkek bir kadından daha çok söz sahibi olamaz bir erkek ayni işi gören kadına nazaran daha az maaş alamaz bu düzen böyle gitmemeli bu kadar çok mu korkuluyor kadının ayak seslerinden
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:45 @gulam Nr.: 56 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Niye vayhalime gi piyon olmak isteyen kim benim aklım bana yetiyor şükür
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 21:49 @gulam Nr.: 57 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Seninki de sana yeter zaten  Bak bu tartışılır şimdi serbestlik den kastın nedir
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.08.17, 22:00 @gulam Nr.: 58 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Konunun tam içindeyiz tekrar güncelleme yapayım müftü nikahına karşıyım devlet memuru varken, düşünme özgürlüğünü kisitlayanlara karşıyım demokrasi ile yasamak varken, cinsel istismara karşıyım çocuklar çocukluğunu yaşamasi varken. Çocuk gelinlere karşıyım kızların okuma hakkı varken. Kadınlara siddet uygulayanlara karşıyım sevgi içinde yasamak varken, savaşa karşıyım baris ve huzur içinde yasamak varken
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 05.08.17, 21:06 @isabella Nr.: 59 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
Merhaba
''Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa.''Aşık Veysel'in bu dizesi, nedense sizin konunuzu okuyunca aklıma geldi.Müftülerin nikah kıymasının medeni kanunda belirtilen şartların yerine getirilmesi koşuluyla bence bir mahsuru yok eğerki bu yönde halkın belli bir kesiminin talebi varsa.
-----
En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir?
0

Beitrag gepostet am 06.08.17, 11:03 @isabella Nr.: 60 Antworten

Müftüler ve resmî nikah
imam müftü yada papaz kiysin nikahi inan icin sakinca yok yapsin asil kriter cocuk yasta kizlarin bu tuzagi düsmemesi olmali bunuda duygulari sümürmek din adina yapiyoruz deyip yasallastiriyorlar cok sakincali bir durum bu birde kadin haklarini korumak icin kesinlikle resmi nikahtan vazgecmemeli medeni insan olmanin geregi bu ,belki konunuza gec katildim özür dilerim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Müftüler ve resmî nikah