110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.08.17, 13:29 @pusu_vadi Nr.: 21 Antworten

isyan
Söylediğin her kelimeye katılyorum yüreğine sağlık
-----
az şeye sahip olanın köleligide az olur yaşasın asil yoksull
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 13:36 @manollya Nr.: 22 Antworten

isyan
Manolya hnm benim anlatmak istediğim bayana şiddet çocuğa cinsel taciz farkındamısın bilmiyorum son zamanlardaki çocuğa cinsel taciz ve tecavüz olaylarının ne kadar çoğaldı ben burda türbanlı bacım şiddet görsün mini etekli huzur bulsun demiyorum benim anamda kapalı türban lira minieteklide benim için aynı ıkiside bayan onlara yapılan herşeye karşıyız ama son zamanlarda parkta spor yapan dövülen otobüste dövülen parktan kovalamam bayanların sayısı baya arttı  atatürk kurduğu cumhuriyet kadın erkek eşitliği malasef siz bayanların elinden alınıyor ben buna kızıyorum ha manolya hnm sen mutluysan böyle ikinci sınıf yaşamaktan sanada mutluluklarr
-----
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 14:00 @erdemce Nr.: 23 Antworten

isyan
Tsk sende isyaninda haklisin.
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 15:45 @erdemce Nr.: 24 Antworten

isyan
erdemcim hangi insan olursa olsun bir cocuga tecavüz etmistir yada öldürmüstür but tur insanlari asmak lazim yada kurusuna getirmek lazim beyninde vuracan dagitacan daha iki gün önce hoca konyada 11 yasindaki kiza tecavüz ediyir utanmadan sigilmadan imam nikahima alirim diyor ve istanbulda kapi komsusu adam 10 yasindakine tecavüz ediyor ve öldürüyor simdi bu serefsizlere soysuzlara ne demek lazim idam etmek lazim ben eskiden idama karsiydim simdi istiyorum idam gelsin boynuna ip takilsinsin asilsin cocuklara kadinlara tacavüz eden yada iskence yapanlari asinlar yada beynine kursun siksinlar
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 15:54 @pusu_vadi Nr.: 25 Antworten

isyan
Adam elinde nacak la atatürk heykeheykeline saldırıyor medyanın açıklaması adamın aklı dengesi bozukmuş
-----
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 15:56 @mehriban Nr.: 26 Antworten

isyan
Aynen ablam bizim isyanımızda bu zaten kimsenin türbanı yada mini ete gi değil tamamen insanlık sucu işleniyor ve herkes sesizce izliyor
-----
0

Beitrag gepostet am 01.08.17, 16:21 @erdemce Nr.: 27 Antworten

isyan
erdemcim fazla takma zaten hersey ciriginda cikmsi kim kime dum duma tecavüzde normal vurup kirmakta normal öldürmekte normal artik insanlar öyle olmuski yanlisi dogruyo bilmez oldu hakli haksiz bilmez oldu herkes basini almis gidiyor allah insanlari islah eylesin
-----
0

Beitrag gepostet am 02.08.17, 10:37 @erdemce Nr.: 28 Antworten

isyan
Bolu'da imam nikahıyla evlendirilen 11 yaşındaki kız çocuğunun sekiz aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Samsun'da otomobil çarptı diye koma halinde hastaneye getirilen 14 yaşındaki kız çocuğunun, imam nikahlı eşi tarafından odunla dövüldüğü, sonra da kaza süsü vermek için motosikletle üzerinden geçildiği anlaşıldı. Ordu'da 13 yaşındayken para karşılığında evlendirilen kız çocuğu, sürekli dayak yediği 40 yaşındaki herifin evi terketmesi üzerine, kendi ailesi tarafından kabul edilmedi, henüz 17 yaşındayken üç çocuğuyla ortada kaldı. Gaziantep'te özel hastanede 18 yaşında birinin kimliğiyle doğum yaptırılan kız çocuğunun, aslında 12 yaşında olduğu tespit edildi. Adana'da 13 yaşındaki kız çocuğuna düğün yapıldı. Sakarya'da kuzeniyle evlendirilen 15 yaşındaki kız çocuğu, evden kaçıp polise sığındı. Tekirdağ'da bir noterin, 14 yaşındaki kızlarını evlendirmek isteyen ana-babaya muvafakatname verdiği belirlendi. Tokat'ta evlendirilen 12 yaşındaki kız çocuğunun dört aylık hamile olduğu anlaşıldı. Ağrı'da 16 yaşında evlendirilen kız çocuğu, işkence yapılmış, tuvalette eli kolu bağlanmış halde bulundu. İzmir'de 12 yaşında evlendirilen kız çocuğu, sezaryenle doğum yaptı. Adana'da imam nikahıyla evlendirilen 16 yaşındaki kız çocuğu, trenin önüne atladı. Korunması Gereken Çocuklar Sempozyumu'nda konuşan Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi, bizzat yaşadığı hadiseyi anlattı, “yol kenarında bir kız çocuğunu kucağında bebeğiyle ağlarken gördüm, 16 yaşındayken evlendirilmiş, anne olmuş, bebeğinin eli yanmış, ne yapacağını bilmiyor, bebeğiyle birlikte ağlıyordu, aslında orada bir anne ağlamıyordu, iki çocuk ağlıyordu” dedi. Kayseri'de para karşılığında evlendirildiği herif tarafından sokağa atılan, kamyonet kasasında yaşayan 15 yaşındaki kız çocuğu, av tüfeğiyle canına kıydı. Konya'da 16 yaşındayken evlendirilen kız çocuğu, inşaatın yedinci katından atladı. Siirt'te dünyaya geldi, ismi Kader'di, 12 yaşında evlendirildi, 13 yaşında anne oldu, 14 yaşında canına kıydı, adı üstünde kaderi böyleymiş denildi, geçildi. 12 yaşındayken iki bilezik karşılığında 40 yaşındaki evli herife kuma verildiği ortaya çıkan kız çocuğu “yanına yatmaya korkardım, bana oyuncak almayınca ağlardım” dedi. 11 yaşındayken 40 yaşındaki herifle evlendirilen kız çocuğu “çocuk doğuramıyor diye dövüldüğünü, üç dört sene kaynanasının koynunda yattığını” söyledi. 30 yaşında biriyle evlendirilen 13 yaşındaki kız çocuğu, seneler sonra gazete röportajında anlattı: “İlk gece beni tek başıma odaya soktular, korkudan bayıldım, kolonya verdiler, evlendirildiğim kişi odaya geldi, ‘hadi gel seninle evcilik oyunu oynayalım' dedi, bu cümleyi hayatım boyunca unutmayacağım…” 12 yaşındayken okulundan alınıp, başlık parası karşılığında 50 yaşındaki herifin koynuna sokulduğu anlaşılan kız çocuğu “derslerim çok iyiydi, rüyamda sürekli mezun olduğumu, diploma aldığımı görüyorum” dedi. Henüz 14 yaşındayken 10 bin lira karşılığında, beş çocuk, dokuz torun sahibi 70 yaşındaki herife verilen kız çocuğu, seneler sonra bu konuda araştırma yapan üniversite ekibine anlattı, “annemi asla affetmeyeceğim, hayatımı değiştirme imkanım olsaydı, en önce babamı değiştirirdim” dedi. Ve bu işler… Sadece ahlaksız babalar, utanmaz dünürler, sapık damatlarla yapılmıyor. İmamlarla yapılıyor.

İmamlar nikah kıyıyor.
İmamlar onaylıyor.
Babalar istedikleri kadar ahlaksız olsun, dünürler istedikleri kadar utanmaz olsun… İmamlar rıza göstermese, bu insanlık suçu işlenebilir mi?
İmamlar, nikahını kıy diye kendilerine getirilen kız çocuklarını polise, jandarmaya, savcıya bildirse, bu talihsiz kız çocukları, babaları hatta dedeleri yaşındaki sapıkların yatağına sokulabilir mi?

İmamlar, bu işlerin olmazsa olmazıdır! 

Hala mideniz alıyorsa bu yaşanan rezilliğe destek vermeye devam edin !!!! 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 02.08.17, 11:24 @isabella Nr.: 29 Antworten

isyan
Allah bin türlü belasını vérsin lanet olsun bu ülkede yaşamaktan tiksiniyorum
-----
0

Beitrag gepostet am 02.08.17, 17:35 @erdemce Nr.: 30 Antworten

isyan
erdemcim evet ben gördüm o video atatürk heykeline saldiriyor na kadar aciz olmuslar ne kadar dengesi bozuk olmuslar atatürk türkiyeyi kurtardi ona minatdariz sükür ediyoruz bizleri ve türkiyeyi kurtardi hic kimse atatürk tirnagi bilene olamaz  nur icinde yatsin mekani cennet olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 05.08.17, 07:05 @erdemce Nr.: 31 Antworten

isyan
Utanç verici gerçekler !

Murat Bardakçı'nın "osmanlı da seks" kitabında kaynağı osmanlı belgeleriyle ispatlanmıştır bu konu... Der ki; "Kışın (erkek bedeni daha sıcak olduğu için) ve sefer zamanları oğlanlara... Yazın kadınlara meyl edin" diye...
Halen bu olaylar islam dinin olduğu hemen hemen tüm ülkelerde yaygındır...
İspatı konya'da 45... haymana'da 100... adıyaman'da 33 erkek çocuğunun dini mekanlarda, dini zatlarca iğfal edilmesindedir... Diğer erkek çocuk tecavüzlerini yazmıyorum bile...
Dünyanın tek "göt" hastanesi suudi arabistandır...
Afganistanda "bacca bazi" diye bir uygulama vardır... Yoksul aileler erkek çocuklarını burada anlatılan benzer yöntemlerle oğlanlaştırır ve onların üzerinden para kazanırlar... Bacca bazi'de oturak alemi gibi alemler düzenlenir ve kadın gibi giyinip makyaj yapmış 8-14 yaşlarındaki erkek çocukları çengi olarak oynar... Sonra öğlen cumadan çıkmış bu yobazlar bu çocuğu en zengininden başlayarak arka tarafa götürür... Kadını aşağılayan ve sosyal hayatından dışına atan tüm dinci toplumlarda oğlancılık yaygındır...
Ayrıca...
Mısır da yaz gelini uygulaması adı altında 6-12 yaşları arasındaki küçük bakire kızlarını zengin arap şeyhlerine 2-3 aylığına satarlar... Kızlarının bir daha geri getirme şartı aramazlar... Ki bir çok çocuk bu tecavüzler esnasında ya ölür yada adet görmeye başladıysa hamile kaldığı için öldürülür... 
Ancak çocukların bakire olması şarttır!!! 
-Yazdığım şeyden utanıyor ve tiksiniyorum ancak inançlarınız ve tabularınız gözünüzü-gönlünüzü kör etmemeli... Bunlar yaşanıyor ve gerçek...
İnanmayanlar "bacca bazi afganistan" ve "mısır yaz gelini" deyip google'da aratabilir... 

Devrim Türk

-----
0

Beitrag gepostet am 05.08.17, 20:26 @erdemce Nr.: 32 Antworten

isyan
Özenilen topluma bak Müslümanlık bu mudur insanlık bu mudur yanı yazdıklarını okuyunca kusasim geldi dünyanın çivisi çıkmış resmen sapiklarin, pedufillerin dünyası olmuş yazıklar olsun bu yaşatılanlara göz yumanlara 
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 05.08.17, 20:29 @isabella Nr.: 33 Antworten

isyan
bilinçsiz ınsanlar yapıyor herkez degıl kı butun muslumanları aynı kapeye koymayalım ben ce
0

Beitrag gepostet am 05.08.17, 20:31 @mematiii_74 Nr.: 34 Antworten

isyan
Koymadim zaten yanlış anlamışsınız
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 02:19 @erdemce Nr.: 35 Antworten

isyan
Vayy erdemce döktürmüssün...
Cok güzel bir konu ellerine saglik...Özellikle ulu önder Atatürk icin yazdiklarini cok begendim.
Senin gibi aydin gencler eksik olmasin.
Ama isin sevindirici yani su ki: iki ayyas diyenler,anma günlerinde hastaligi bahane edenler sözüm ona dik duruslarindan vazgecmise benziyor,180 derecelik bir kayma var,Atatürk,ü sevmek kimsenin tekelinde degil diyorlar...günaydin eskiden de kimsenin tekelinde degildi....
Isin özü: emperyalizm anladi ki bu topraklarda Atatürk,ü silmek imkansizdir. Anladilar ki: heykellerine saldirsalar bile put deseler bile,ölmüstür artik deseler bile silemeyeceklerdir.
Biz biliyoruz,Atamizin izinde gitmek uygar dünya ya ayak uydurmaktir,onun cizdigi yolda gitmek onurlu ve gururlu yasamin taaa kendisidir....kal saglicakla...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 10:18 @babey Nr.: 36 Antworten

isyan
Milletlerin tarihinde bazı dönemler vardır ki, belli amaçlara erişebilmek için maddî ve manevî ne kadar kuvvet varsa hepsini bir araya toplamak ve aynı doğrultuya yöneltmek gerekir. Yakın yıllarda milletimiz, böyle bir toplanma ve birleşme hareketinin önemli sonuçlarını kavramıştır. Memleketin ve devrimin, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı korunması için, bütün MİLLİYETCİ ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETCİ arkadaşlarımızın  dahada çogalması gerekir. ATATÜRKÇÜ ve CUMHURİYETÇİ arkadaşlarla  ortak amaç yolunda birleşmeliyizki TÜRKİYE CUMHURİYETİ ve onu kuran ULU ÖNDER ATATÜRKE sahip cıkmalıyz diye düşünüyorum babet abim cünkü başka TÜRKİYE CUMHURİYETİ yok bizi kabul edecek bir ülkede yok
-----
rakıdan sonra aklıma geleceksen kelle pacadan ne farkın var
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 10:20 @babey Nr.: 37 Antworten

isyan
ayrıca form katıldıgın ve güzel yorumun icinde cok cok teşekkür ederim abim sizin gibi milliyetci ve atatürkcü abilerimiz oldukca bizim gibi cumhuriyet gencleri hic bitmiyecek ve bir cıg gibi yuvarlandıkca dahada büyüyecek ve kuvvetli olucaz saygılar abim
-----
rakıdan sonra aklıma geleceksen kelle pacadan ne farkın var
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 16:16 @erdemce Nr.: 38 Antworten

isyan

-----
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 16:18 @erdemce Nr.: 39 Antworten

isyan
allah hic kimseye hic bir aci keder göz ysi vermesin hele anelere hic bir evlat acisi vermesin allahim sen insanlara cümlemize yardimci oksun
-----
0

Beitrag gepostet am 23.12.17, 16:26 @erdemce Nr.: 40 Antworten

isyan
benim anlamadigim bir insan eceliyle ölmek var birde öldürmek var insanlar öyle olmuski kardes kardesi vuruyor arkadas dost sirtindan vuruyor öyle olmuski insanlar vuran vurana kiran kirana öyle olmuski insanlar evlat anasina babasina bakmiyor  herkes bir yol cizmizmis gidiyor yanlismi dogrumu bilinmiyor allah insanlari islah etsin
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

isyan