121 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.10.17, 22:01 @kurtbeyi Nr.: 61 Antworten

Adalet yürüyüsü
Olmadi  Zeynel abidin araptir, bektasi deyil, ismim öyle ama benim sucum deyil  nenem rüyasinda görmüs bana bu ismi vermisler  hic sevmem ismimi, sendende bektasi olmaz arkadas olsa olsa kafatasci bir milliyetci olur

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 28.12.17, 20:31 @kendisi Nr.: 62 Antworten

Adalet yürüyüsü
Adaletin  ne oldugunu bilmeden yürümeye kalkan kitle  beraberinde  kilicdaroglunu  kiniyamiyorum bile ,, gülüyorum   sadece....
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 02:33 @kendisi Nr.: 63 Antworten

Adalet yürüyüsü
Konu eskidi ama ...
Kilicdaroglu ne istedi adalet istedi....herkese lazim olan adalet.
Baska konularda elestirilebilir .64 yasinda bir muhalefet lideri sicaklar altinda yürüyor adalet istiyor,dis güclerle ne alakasi olabilir ki.Terör ve teröristle ne alakasi olabilir. Her yaptigini provakatif eylem olarak degerlendirmek ne derece mantikli???.
Eger bir ülkede milyonlar adalet icin toplaniyorsa ve yürüyorsa orada bir adalet sorunu var demektir.
Yüce önder Atatürk,ün dedigi gibi adalet mülkün temelidir. Burda söz konusu olan mülk devletin kendisidir.
Adinda adalet olan parti yani AKP bu konuda sinifta kalmistir.
Iktidari iktidar hirsi olmayana veriniz diyor büyük önder,  Iktidar hirsi ülke menfaatlerinin önüne gecmise benziyor...neyse konuyu dagitmama adina burada birakalim, anacak sunu demeden gecemiyecem:
Ben fikrimi baskasini etkilemek icin degil benimle ayni fikirde olanlari desteklemek icin söylüyorum.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 03:19 @babey Nr.: 64 Antworten

Adalet yürüyüsü
ülkede adalet bitmisdir,,,yargi bile korkarak görev yapiyor,,cünkü verdikleri bir karadan dolayi fetöcüsün diye iceri alinma tehlikesi var...fetöcüdür degildir ama fetöcü olmayan hakim savcilar bile bu psikolojiyle görev yaptigindan eminim...muhallefet iyidir kötüdür savunmuyorum ,iktidar partisi her firsatta ülkeye ihanettle sucluyor ayipdir bu durum olmaz...dis siyasett yerlerde sürünüyor siyasetin siyasetcinin bir uluslar arasi dili olmalidir...adalet derken,,büyük sehir belediylerinin baskanlarini tek kalemde görevden aldi hani milletin idaresi ne oldu sormazlarmi adama?? türkiyede demokrasi bitmisdir,,tek adam dönemindeyiz astigi astik kestigi kestik ,,ben bundan önce akp yi destekleyen biri olarak bunu acik yüreklikle söylüyorum..benim siyaset anlayicimda ülkem vardir ülkemin cikarlari vardir parti yoktur,,kisiler yoktur bunu her zaman söyledim akp yi savunurken bile..ama AKP nin miladi dolmustur 2019 secimlerini kaybetmesi ülkenin cikarlarina olacakdir...
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 04:26 @50grad Nr.: 65 Antworten

Adalet yürüyüsü
o kesimden korkmaya gerek yok cünkü kullanildiklari cok önemli 2 kavram var ...birincisi vatani bölemiyeceksiniz 2,cisi ezanlari susturamiyacaksiniz...MILLI DUYGULAR i öne sürerek yaptigi bir politika,,her sorunlu durumda veya bir yol acmak istediginde reisin mutlaka bu iki kavrama yogunlastigini göreceksiniz...bu iki kavrama kimse itiraz edemez bu yüzdendirki o kesim gercekleri sorgulama derdinde degil...ama ben sunu sorarim bu vatani bölemiyeceklerde siz ne yaptiniz bunun icin,,,cözüm sürecinde 610 tane özel harakatcimiz gitti hala icim yaniyor,,,süriye dedin katil esed dedin hem orayi hem ülkeyi kan gölüne cevirdin,,,fetfullah gülen dedikleri zaman hoppp olmazz muhterem hoca efendi diyeceksin dediler ülkenin her tarafini mahvettiler 15 temmuzda 250 sehitt 100.000 yakin kisi icerde...ne gidiyoruz anlamis degilim yandas basin ellerinde ver mehteri ver coskuyu,,gercekleri konusmakta erdemlik ister yürek ister,,biz ne zaman muhalefeti iktidari gercekleri konusursak iste o zaman düzeliriz oy icin iktidar icin bu halki böyle kullaniyolar ya üzücü durum,,artik inan bana ne haber ne siyasetcileri dinliyorum cünkü hepsi af edersin yalaka olmus ....
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 11:34 @pusu_vadi Nr.: 66 Antworten

Adalet yürüyüsü
Tespitlerine aynen katiliyorum pusu vadi arkadasim.
Ülkenin cikarlari herseyin üstündedir. Dünyanin en güzel ülkesinde böyle seylerin olmasi cok üzücü allah sonumuzu hayireylesin.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 11:42 @scalanuova Nr.: 67 Antworten

Adalet yürüyüsü
Bir köşeye adalet yaz bir köşede yak, gözleri hala kör bakana yapacak birşey yok
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 29.12.17, 13:04 @scalanuova Nr.: 68 Antworten

Adalet yürüyüsü
epp senden ötürü anlayemiyom biyoll otüveee çil horozum
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.01.18, 07:58 @kurtbeyi Nr.: 69 Antworten

Adalet yürüyüsü

yürü be kemal kim tutar seni

kamaralar gidince arabayla giden hizli kemal

yürüüüüü anca gidersin

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Adalet yürüyüsü